Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    05. Travanj 2021. 09:35

RiO MArE🐟😅❣️

Dobro jutro curkeee🥰🥰
    Bellić evo cekamo od jucer tvoje lh😘 nadam se da si se lijepo provela o odmorila jucer😘
    Buhtlice😘kako si nam ti? Nista od O ovaj mjesec ili? Nadam se da si svakako pokrila💋❤️
    Wonderer ❤️💋 kako si ti i tvoji? Jesi uspjela sve pohvatat i odmorit?
    Innapa to svakako kaži da se kroz cijeli ciklua prakticiraju odnosi 😁😁nadam se da ce ti ovaj plan uspjet💋❤️😘
    Curkaznači ovaj ciklus nista ili su ta 2 hopsa bili u pravo vrijeme❤️💋😁
    Sandričak, Marty, loza, lazyO. Rea, sunshine… I sve ostale curke💋💋❤️❤️💗💗A vi piškilicw cekamoooo! 🤞🤞❤️❤️

A vjerojatno nista da obzirom da smo stvarno hopsali kad nam se dalo i kad smo mogli jer su stalno neki radovi bili. .ako bude + onda je to cudo...ali ja vjerujem u cuda tako da😁😁😁zapamtite djevojke moje: Bogu nista nije nemoguce 💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• skategirl
    05. Travanj 2021. 09:42

Jutro svima 😁
    Bella bas me zanima kakva ce trakica danas bit, a vi sam hopsnite za svaki slucaj ovih dana
    Anci zao mi je za temp, svi smo bili uvjereni da je to dobitni ciklus. Probaj bez icega, opusteno kolko moze. Grlim ❤
    Curka a mozda ta 2 budu dobotna, prati i prijavljuj simptome 😁😁
    Di su nam piskilice danas?
    Svima 😘😘😘

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

LazyO
    05. Travanj 2021. 10:01

Drage moje, sretan Uskrs! 
    Nisam se javljala ovdje jer sam htjela pohvatati sve zaostatke i onda se samo nagomilalo i eto..krecem od nule 😋
    Anci- uzasno mi je zao, sve smo te nabrijavale jer se cinilo strasno pozitivno. Oprosti zbog tog, sad stvarno odmori i isplaci i idemo dalje ❤
    Wonderer tu sam, joj- bas mi je zao zbog glupe korone, bas vas je izmucila. Svaka cast na svoj brizi i trudu, tvoji su sretni sto te imaju 🥺❤. Nek je tata bolje, bit ce to dobro! ❤❤❤ i zao mi je zbog one glupe doktorice skrte na rijecima. Ugl- cekam te za prve testice za koji dan 🥰

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Lori🍀
    05. Travanj 2021. 10:02

Jutro svima😙
    Bella - mozda trakice ne valjaju, vi hopsajte svejedno i ne daj da te trakice izbace iza takta.
    Znaci i kod tebe je bila kasna implantacija u dobitnom ciklusu. Bas cu pitati ginekologa za misljenje na pregledu, nadam se da cu iduci tjedan dobiti termin pa napisem ovdje sta mi je rekao.
    Rea zao mi je za prehladu ali i to moze biti simptom🤞🤞
    Wonderer super za tatu da je stabilno bit ce to ok🤗
    Curka nikad se ne zna mozda je bas 1 od ta 2 hopsa bio dobitan🤗
    Ancioo drzi se, nek dode i prodje cim prije M pa da mozete u nove pobjede❤

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

LazyO
    05. Travanj 2021. 10:02

A da vas ne imenujem jer ce mi muz poludit sto sam na mobitelu- svima veliki zagrljaj, opet vas pratim, moj hcg bijel i krecemo ispocetka od preksutra. Bit ce to ok. Nisam pretuzna, vec sam isplakala 🥰
    Nadam se da ste mi sve dobro! ❤❤❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

RiO MArE🐟😅❣️
    05. Travanj 2021. 10:05

Wondererr ajde szper odlično, djelujes mi pozitivno naspram proslih dana.. Drago mi je za tat i sve ostale i da si dobro provela vikend...
    Ma mene ti upravo guster vani cudno pogledao tako daaa... A ja inače krenem odmah sa simptomima🤣🤣🤣
    Bellić.. O ce sigurno doć.. Malo se nesto poremetilo, al se nadam da pokrivate to svakako jelda? 😁😁🤞🤞❤️
    Curka bravooo na pozitiviii i nek ti dođe malo cudooo❤️❤️🙏🙏😇😇

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Ginny
    05. Travanj 2021. 10:29

Jutro cureee ☕
    LazyO grlim 😘😘😘
    Bella cudan neki ciklus al sta kazes ako nisi pratila mozda je i inace kasnije a mozda je samo neka anomalija 😘
    Lori i bella isto opet 🤣 meni je bila 7- 8dpo implatacija u izgubljenoj trudnoci, ne virujen da to ima veze s icim 🤷‍♀️ vec 9-10 dpo sam uhvatila neku sjenu sjenine sjene. Isto ne mislim da je garancija da bi andol/heparin pomogao, rodila sam vec dvoje iz dvi potpuno uredne trudnoce (ne mora znacir da sam onda imala dg al ko zna). Također, guglajuci sam nasla puno iskustava di im ni andol/heparin nije pomogao sacuvati trudnocu a poslin su normalno zatrudnile i rodile. Moj zakljucak je da je sve to lutrija. Rodica mi ima istu dijagnozu, nakon izgubljenih blizanaca i vanmaternicne je uzimala andol u trecoj trudnoci i sve je bilo ok. Kako ti grah padne 🤷‍♀️
    Wonderer 😘😘😘
    Ancio a hebemu 😘 zao mi je sta te to toliko deprimiralo, samo ti odmori od svega kad ti stvara roliki presing.
    Curka dosta je jednom, evo jedan sex sidi kraj mene upravo, uskoro ce 7god napunit 🤣🤣
    Gagi grozno je to sve sta si prosla i divim ti se kako nisi odustala 😘 nadam se sa ce sve bit ok sad🤞
    Rio mare eto vidis 🤣🤣 malo strpljenja samo haha.

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Inna_92
    05. Travanj 2021. 10:35

RioMare problem je u ranijim ciklusima bio da smo se u plodnim danima toliko potrošili da nam se u ostale dane nije više dalo 😅😅
    Možda je dobro da sam muža vidjela samo na 12. i 15. dc, bilo nam je super, taman. 😁👌

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Mare12345
    05. Travanj 2021. 10:38

Jutro cure i sretan Uskrs svima! Prijavljujem bolne sise, ali imam osjecaj da ce M doc jer uvijek pred M me tako bole, bilo bi cudo da bude + a sve dane smo pokrili, zar je moguce da ne dodje do trudnoće iako smo sve dane pokrili i ulovili O?? Ne znam sto misliti vise opet se nadam da M nece doc al cim su me sise od jucer pocele boljet tako je uvijek 3 do 4 dana prije M.. 😔❤️💋🤔🤞🤷‍♀️ Iskreno mene bas nece i nece koliko god se trudili a sad smo sve napravili kako treba 😔

👱‍♂️25
    👱‍♀️25
    🤵👰 24.10.2015.
    👶👣 29.2.2016.
    Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
    Papa test 2/2021. 👌✅
    Folikulometrija 3/2021. 👌✅
    Lh trakice 3/2021.👌✅
    Zadnja M 26.2.2021.

Lori🍀
    05. Travanj 2021. 10:39

RioMare guster ako te cudno gleda to je to! Pogotovo ako pobjegne kad te vidi! Golub je ono 50% al guster bar 80%🤣
    Ginny nemam pojma vise znam samo da previse guglam a premalo hopsam😂 A nista nadati se najboljem i slusat savjete doktora, nema nam druge. 
    Mali sex pored tebe je ocito bio sudjen❤

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.