Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    15. Ožujak 2021. 08:08

Bubamara žao mi je...ne sjećam se točno kakvo ti je bilo krvarenje, eto ako možda pomogne: meni je zadnja 2 ciklusa počelo 2 dana prije nego sam kak treba procurila onak malo, u iscjetku, što nije nikad prije..
    Zujalice a znaam, ali ono bilo je lijepo vidjeti odmah nada i uzbuđenje prorade hahah.. odlično kaj ste pohopsali, držim ti 🤞🏻🤞🏻za oba datuma!
    Mare ma to je znak!
    Bambina sretnoo 🤞🏻🤞🏻

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bambina
    15. Ožujak 2021. 08:18

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
    Stvarno ste se raspisale ove dane! Držim fige svima koje piške! ❤️❤️
    Joj, meni po kalendaru danas kreću plodni dani, a smajl petak, subotu! Ja mislim da ću sutra piškiti prvu trakicu, nestrpljiva sam jako i bojim se da mi ne promakne i ovaj mjesec.. 😬😬
    Bambina ma sto bi ti promako, i još ako piš trakice… Nema sekirancije prije vremena💜😁 samo hopsanjee

Ja se nadam da dragi neće zablokirat, ajmee.. Sve ove dane hopsanje top i sad ne znam koju strategiju da upotrijebim da ga održim na pravom putu za ovaj tjedan, hahaha.. Savjetiiii??

curka93
    15. Ožujak 2021. 08:57

t.loza

Zuzujalicaajme jesi me nasmijala s ovim imenima 😂😂😂😂😂😂 hahahah

Lunica🤞 da ne dođe :)
    Innaobavezno javi rezultate hormona :) nadam se da će biti sve u redu ❤️
    Curkaaaaa jebemu miša… Žao mi je zbog toga. Bit će ti lakše ako izbaciš to iz sebe pa slobodno podijeli s nama šta te muči :) šaljem ti zagrljaj da bole rebra ❤️🤗

Dadaočekujem sutra tvoje rezultate bete, sretnoooo! ❤️
    Reasretno s trakicama :) nadam se da će ti pomoći da odma prvi ciklus bude dobitan!
    Martyma razumijem te zašto nećeš piškiti… Predugo smo u ovome i jednostavno boli više gledati negativan test. Nadam se da to neće biti tvoj slučaj, niti odbelle i marekoje piške isto tada 🤗 radujem se vašim plusićima kao da su moji ❤️

Angelnadam se da je tvoja mrzovoljnost dobar zmak 🤞
    Angeleyesnek ne dođe gadura 🤞🤞
    Andelasvakako javi sutra šta kaže testić :)

Sandričakneka si se najela, kako ćeš biti gladna trudnica 😂
    Dora forau akcijuuu :) ma pokrijte vi i danas i sutra, što je sigurno sigurno je :)
    Belinda ne daj mužu van iz sobe 😁😁😁

Sestro slatka bit cu ja okej...samo jednostavno zelim malo ohladiti glavu od svega bas se nekako sve zaredalo...al sve nekako lose...nadam se da Ce mi papa biti okej sada i da Ce krenuti na bolje 💕💕💕grlim 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 09:00

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
    Joj, meni po kalendaru danas kreću plodni dani, a smajl petak, subotu! Ja mislim da ću sutra piškiti prvu trakicu, nestrpljiva sam jako i bojim se da mi ne promakne i ovaj mjesec.. 😬😬
    Bambina ma sto bi ti promako, i još ako piš trakice… Nema sekirancije prije vremena💜😁 samo hopsanjee

Ja se nadam da dragi neće zablokirat, ajmee.. Sve ove dane hopsanje top i sad ne znam koju strategiju da upotrijebim da ga održim na pravom putu za ovaj tjedan, hahaha.. Savjetiiii??

Isto ko i dosad, zasto sad mislis da neće🤔🤔
    Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bambina
    15. Ožujak 2021. 09:07

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊

Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜

Jer je prošli mjesec zablokirao kad sam mu rekla da je pik i da moramo sada na najjače! 😬😬 I onda smo tek drugi dan navečer kada nije više bilo smajla! Do tada hopsanje odlično, top! 🎉
    Psiha, pritisak da on to sada mora i onda blokada..
    Tako da jedino da mu sada ne govorim da je pik i neka ne gleda više sa mnom da li je smajl ili nije.. 🤷‍♀️

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 09:12

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊

Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜

Jer je prošli mjesec zablokirao kad sam mu rekla da je pik i da moramo sada na najjače! 😬😬 I onda smo tek drugi dan navečer kada nije više bilo smajla! Do tada hopsanje odlično, top! 🎉
    Tako da jedino da mu sada ne govorim da je pik i neka ne gleda više sa mnom da li je smajl ili nije.. 🤷‍♀️

Onda najbolje da ni ne spominjes, neka bude opušten... Očito je tako najbolje💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bambina
    15. Ožujak 2021. 09:18

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊

Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜

Onda najbolje da ni ne spominjes, neka bude opušten… Očito je tako najbolje💜

Vidjeti ćemo.. Rekla sam mu neka se skulira jer sve radimo za viši cilj! Kao da smo mi plodne cijeli mjesec pa možemo opušteno.. E neće moći.. 😄

Ginny
    15. Ožujak 2021. 09:30

Jutrooo gledam jel mare piskila a ona se ustrtarila 🤣🤣😘😘 ima li jos potencijalnih?
    Andela vidim sjenicu, jesi danas radila test?
    Grlim vas sve, sve sam procitala od jucer, drzim fige i sve to 😘 mala mi je ostala doma tako da uz posao ne virujen da cu uspit vise proviriti prije popodne 🙄

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bambina
    15. Ožujak 2021. 09:33

belinda09

Bambina evo tocno se meni to sad dogodilo. Blokada😞.
    Trebali smo jutros jos potvrdit jucer je bila ovulacija. I jos smo se ovaj ciklus najmanje ikada seksali. Nema veze ako je sudjeno upalit ce od jucer🤞
    Muka mi je vise…

Za poludit! Sve kužim.. Jedino da ništa ne govorimo, ja ću probat ovaj tjedan tako.. Mada zna on sve o mom ciklusu već i bolje od mene.. 😄 Al psiha je čudo! 

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 09:35

Ginny

Jutrooo gledam jel mare piskila a ona se ustrtarila 🤣🤣😘😘 ima li jos potencijalnih?
    Andela vidim sjenicu, jesi danas radila test?
    Grlim vas sve, sve sam procitala od jucer, drzim fige i sve to 😘 mala mi je ostala doma tako da uz posao ne virujen da cu uspit vise proviriti prije popodne 🙄

Hehehe sad ce mare ceka da joj se piški... Uranit cu, prije 11💜💜a da san se ustrtarila - jesan malo... Aliiio opet se ponavljan, kriv ce biti 10dpo🙅‍♀️🎉🎊🤰

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.