Bubamara žao mi je...ne sjećam se točno kakvo ti je bilo krvarenje, eto ako možda pomogne: meni je zadnja 2 ciklusa počelo 2 dana prije nego sam kak treba procurila onak malo, u iscjetku, što nije nikad prije..
Zujalice a znaam, ali ono bilo je lijepo vidjeti odmah nada i uzbuđenje prorade hahah.. odlično kaj ste pohopsali, držim ti 🤞🏻🤞🏻za oba datuma!
Mare ma to je znak!
Bambina sretnoo 🤞🏻🤞🏻
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
Stvarno ste se raspisale ove dane! Držim fige svima koje piške! ❤️❤️
Joj, meni po kalendaru danas kreću plodni dani, a smajl petak, subotu! Ja mislim da ću sutra piškiti prvu trakicu, nestrpljiva sam jako i bojim se da mi ne promakne i ovaj mjesec.. 😬😬Bambina ma sto bi ti promako, i još ako piš trakice… Nema sekirancije prije vremena💜😁 samo hopsanjee
Ja se nadam da dragi neće zablokirat, ajmee.. Sve ove dane hopsanje top i sad ne znam koju strategiju da upotrijebim da ga održim na pravom putu za ovaj tjedan, hahaha.. Savjetiiii??
Zuzujalicaajme jesi me nasmijala s ovim imenima 😂😂😂😂😂😂 hahahah
Lunica🤞 da ne dođe :)
Innaobavezno javi rezultate hormona :) nadam se da će biti sve u redu ❤️
Curkaaaaa jebemu miša… Žao mi je zbog toga. Bit će ti lakše ako izbaciš to iz sebe pa slobodno podijeli s nama šta te muči :) šaljem ti zagrljaj da bole rebra ❤️🤗
Dadaočekujem sutra tvoje rezultate bete, sretnoooo! ❤️
Reasretno s trakicama :) nadam se da će ti pomoći da odma prvi ciklus bude dobitan!
Martyma razumijem te zašto nećeš piškiti… Predugo smo u ovome i jednostavno boli više gledati negativan test. Nadam se da to neće biti tvoj slučaj, niti odbelle i marekoje piške isto tada 🤗 radujem se vašim plusićima kao da su moji ❤️
Angelnadam se da je tvoja mrzovoljnost dobar zmak 🤞
Angeleyesnek ne dođe gadura 🤞🤞
Andelasvakako javi sutra šta kaže testić :)
Sandričakneka si se najela, kako ćeš biti gladna trudnica 😂
Dora forau akcijuuu :) ma pokrijte vi i danas i sutra, što je sigurno sigurno je :)
Belinda ne daj mužu van iz sobe 😁😁😁
Sestro slatka bit cu ja okej...samo jednostavno zelim malo ohladiti glavu od svega bas se nekako sve zaredalo...al sve nekako lose...nadam se da Ce mi papa biti okej sada i da Ce krenuti na bolje 💕💕💕grlim 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
Joj, meni po kalendaru danas kreću plodni dani, a smajl petak, subotu! Ja mislim da ću sutra piškiti prvu trakicu, nestrpljiva sam jako i bojim se da mi ne promakne i ovaj mjesec.. 😬😬Bambina ma sto bi ti promako, i još ako piš trakice… Nema sekirancije prije vremena💜😁 samo hopsanjee
Ja se nadam da dragi neće zablokirat, ajmee.. Sve ove dane hopsanje top i sad ne znam koju strategiju da upotrijebim da ga održim na pravom putu za ovaj tjedan, hahaha.. Savjetiiii??
Isto ko i dosad, zasto sad mislis da neće🤔🤔
Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜
Jer je prošli mjesec zablokirao kad sam mu rekla da je pik i da moramo sada na najjače! 😬😬 I onda smo tek drugi dan navečer kada nije više bilo smajla! Do tada hopsanje odlično, top! 🎉
Psiha, pritisak da on to sada mora i onda blokada..
Tako da jedino da mu sada ne govorim da je pik i neka ne gleda više sa mnom da li je smajl ili nije.. 🤷♀️
Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜
Jer je prošli mjesec zablokirao kad sam mu rekla da je pik i da moramo sada na najjače! 😬😬 I onda smo tek drugi dan navečer kada nije više bilo smajla! Do tada hopsanje odlično, top! 🎉
Tako da jedino da mu sada ne govorim da je pik i neka ne gleda više sa mnom da li je smajl ili nije.. 🤷♀️
Onda najbolje da ni ne spominjes, neka bude opušten... Očito je tako najbolje💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jutro, cureee! 😊😊😊😊😊
Samo naskoci🤗🤗🤣💜💜
Onda najbolje da ni ne spominjes, neka bude opušten… Očito je tako najbolje💜
Vidjeti ćemo.. Rekla sam mu neka se skulira jer sve radimo za viši cilj! Kao da smo mi plodne cijeli mjesec pa možemo opušteno.. E neće moći.. 😄
Jutrooo gledam jel mare piskila a ona se ustrtarila 🤣🤣😘😘 ima li jos potencijalnih?
Andela vidim sjenicu, jesi danas radila test?
Grlim vas sve, sve sam procitala od jucer, drzim fige i sve to 😘 mala mi je ostala doma tako da uz posao ne virujen da cu uspit vise proviriti prije popodne 🙄
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bambina evo tocno se meni to sad dogodilo. Blokada😞.
Trebali smo jutros jos potvrdit jucer je bila ovulacija. I jos smo se ovaj ciklus najmanje ikada seksali. Nema veze ako je sudjeno upalit ce od jucer🤞
Muka mi je vise…
Za poludit! Sve kužim.. Jedino da ništa ne govorimo, ja ću probat ovaj tjedan tako.. Mada zna on sve o mom ciklusu već i bolje od mene.. 😄 Al psiha je čudo!
Jutrooo gledam jel mare piskila a ona se ustrtarila 🤣🤣😘😘 ima li jos potencijalnih?
Andela vidim sjenicu, jesi danas radila test?
Grlim vas sve, sve sam procitala od jucer, drzim fige i sve to 😘 mala mi je ostala doma tako da uz posao ne virujen da cu uspit vise proviriti prije popodne 🙄
Hehehe sad ce mare ceka da joj se piški... Uranit cu, prije 11💜💜a da san se ustrtarila - jesan malo... Aliiio opet se ponavljan, kriv ce biti 10dpo🙅♀️🎉🎊🤰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji