Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 16:32

Marty mislis da bi trebala navecer jos jednu? 🥰🥰
    Ajde i ti ajde... Cekamo💜🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    31. Ožujak 2021. 16:46

Bella🌟

Bolja slika:https://ibb.co/Lpg6dvF

Bella za 11 dc je super, za 2-3 dana bi mogao pik bas kako si rekla o za vikend. vec napamet znamo te nase cikluse 🙈 ja sam danas 12 dc i malo je tamnija. znaci tvoja ce sutra takva biti 😁👌💖💖 stavim u post ispod, nisam napravila link pa ak izadem da mi se ovaj tekst ne izbrise
    Mare ako imas dosta trakica ja bi da navecer pisnes jos jednu da ti ne promakne pik..moze biti vec veceras pa da se pripremis na dobitni hops 😍🤞🤞🤞❤❤ iako znam da budes hopsala danas tako i ovako ili onako 😜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    31. Ožujak 2021. 16:52

evo.. https://ibb.co/HYQLn8F
    iako sam rekla da necu piskit 🤣 vidite sad koji je to karakter. al kaaajjjjj sad kad smo opet tu gdje jesmo sve 3 😁❤ 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• skategirl
    31. Ožujak 2021. 17:00

T.loza evo kupila u mulleru novi test da imam spreman za subotu 🤣🤣🤣🤣🙈 nesto me malo danas probadalo u D jajniku, cice ne bole...nezz nit smrdi nit mirisi 🤣🙈
    Marty, Bella, Mare ocekujemo vase plusice ovaj ciklus🥰🥰
    Sandricak uskoro ces ti hcg pis pis 🤞💕

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 17:11

▪Marty

Bella🌟

Bellaza 11 dc je super, za 2-3 dana bi mogao pik bas kako si rekla o za vikend. vec napamet znamo te nase cikluse 🙈 ja sam danas 12 dc i malo je tamnija. znaci tvoja ce sutra takva biti 😁👌💖💖 stavim u post ispod, nisam napravila link pa ak izadem da mi se ovaj tekst ne izbrise
    Mare ako imas dosta trakica ja bi da navecer pisnes jos jednu da ti ne promakne pik..moze biti vec veceras pa da se pripremis na dobitni hops 😍🤞🤞🤞❤❤ iako znam da budes hopsala danas tako i ovako ili onako 😜

Super ti je trakicaaa💜💜 a budem ja hopsala veceras svakako paaa.. Sigurno neću propustit... Imam jos 1 trakicu pa neznam ni sama🤣🤣
    Lozaaa oceee oceeee… Jojja jedva cekam testić od nase sandričkeeee iz čičkaaa💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

buhtlica23
    31. Ožujak 2021. 17:26

Bella🌟

Moje tako izgledaju cijeli mjesec 😅
    Drzim figice da potamne pa da za vikend imate sta radit 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lola1
    31. Ožujak 2021. 18:07

Tommy- cestitam- predivna slikica 🤗😍 ostale cure pratim vas sve svaki dan 😌 mi smo sve pokrili lijepo i popodne mi se javio pritisak bas pri mokrenju - ocito upala mjehura 😔 zelim vam lijep ostatak dana svima 🤗

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Angel 🌼
    31. Ožujak 2021. 18:37

RioMare pa tebi bude pik bas na nas praznik. 14. 🥂🤣🎉

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 18:39

Angel 🌼

RioMare pa tebi bude pik bas na nas praznik. 14. 🥂🤣🎉

Daa daaa izgledaa... Kod mene nekako sve u uricu... Kuc-kuc o drvo...beka tako i ostane💜💜🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    31. Ožujak 2021. 19:10

Marty ❤❤💋 I ja nekad kazem necu sad nista da pratim,alii to je jace od mene. 😅 Uskoro ce pik 🤞😁
    Bella Super ti je trakica za taj dan ciklusa,c krenuce da tamni. 💋❤
    RioMare Sto se tice uporedjivanja chartova ne znam dal moras da se pretplatis,mozda i ne moras. 🤔 I pisni veceras ponovo lh,cak pišni i sad,da ti pik ne promakne. Meni je takva bila ujutru kao tvoja danas,a pik kasnije u ovo vreme. 😘 Sandričak čičak iz čačka,našla po ff da čačka. Dovoljno 😂😂😂 nisam neki umetnik. 😅 Mare ,i ja jedva cekam da piskim woohooo 😁😅❤
    Skategirl Sto ne pisnes vec sutra? Kakva sam nagovaracica 😋😁😘
    Lola1 👋👋😘❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.