Jos 2 dana moram izdrzat na poslu i onda odmor do 12.04. Taman do plusa 🤞🤣 taman da se odmorim tjedan pred iscekivanje🤣
Pozdrav, dame. Molim vas za misljenje. Radila sam spolne hormone, prolactin mi je povisen. Gornja granica je 530, a meni je 550. Znate li iz iskustva na sta moze ukazivati? Prestrasena sam 😢
🙎🏼♀️33
🙋🏻♂️37
8/2020 - trudimo se, nadamo se ❤️
Pozdrav, dame. Molim vas za misljenje. Radila sam spolne hormone, prolactin mi je povisen. Gornja granica je 530, a meni je 550. Znate li iz iskustva na sta moze ukazivati? Prestrasena sam 😢
Bas smo pre nekoliko dana komentarisali hormone, i bas prolaktin. I ja sam radila prolaktin u februaru i gornja granica je bila 557 a ja sam imala 556. Meni je ginekolog prepisao tablete za to,ali imala sam nezeljene reakcije na njega pa sam prestala. Inace to je hormon stresa,i moze da bude povisen ako nisi sedela npr pola sata u cekaonici pre vadjenja,tj ako si bila pod stresom ako se plasis vadjenja krvi. Pa na rezultate takodje utiče i vreme kad si radila,kazu da je najviši ujutru.
Ja sam se npr konsultovala sa drugom doktorkom i ona mi je rekla da je to ok rezultat i da ne moram da pijem lekove. Svakako nije nista strašno zbog cega bi trebala da se prestrasis. Sta ti je doktorka rekla za rezultate ? Ili tek treba da ides kod ginekologa? P.s. Dobrodosla 😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
A ti si već bila tu,slusaj mene,dobrodosla 🙈😅😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Cure ja sam imala danas neki bijeli iscjedak bez ikakvog mirisa, bijeli je ali nije kremast onako nego mlijecno bijeli nije ni gust ni kremast, nemam pojma sta da mislim vise jos 7 dana do M koja nadam se nece doc test ne mislim kupovat bojim se razocarenja 🤞😔💋🤔🤷♀️
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Sandričak ma to je to, ti si nam tićnu ♥️♥️ kad ćeš piškiti?
Martyć ♥️
Bella ma potamnit će to sad za koji dan :)) obavještavaj nas
Mare pikčinaaaaaaa 😍
Lola1 nadam se da nije ništa strašno i da će proći samo od sebe. Ne znam je li isto, ali ja sam prošli ciklus imala nekakvu upalu čini mi se. Peckalo je dok sam piškila i to je samo od sebe peoplo za 3-4 dana.
LazyO što se događa s temp?? Tićnu si garant 🤞🤞😍😍😍
Rea žao mi je zvog situacije na poslu, nadam se da to neće utjecati na ciklus taj stres ♥️
Mašo ♥️♥️ ahahahah muž jadan ne zna u što se upušta. Pusti ga ovaj ciklus nek on malo razbija glavu, za 3 dana će ti reći da se ipak šalio 😂 sve u svemu, hvala ti n apodršci i jako mi je žao što je m došla, baš sam vjerovala da je to to 😣
Buhtlice ma potamnit će i tvoja trakica 😉
Skategirl heheh dobro si se opskrbila 😁😁
Dora fora ne znam, ali dobro sandričak kaže zašto je moguće da je visoko 🤔
Mare1234 ma nećeš ti ni dočekati svoju m :) 🤞
Zuzujalice i lindsay šaljem vam 🤗🤗♥️♥️♥️♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
T.loza nazalost mislim da to utjece sve mjesece na mene.. ali sva sreca talk pao i vratio se na moju nisku normalu 😀 tako da se.nadam da ce sve biti ok 😀
T.loza Nista pre subote. 😁😆🙈 mada imam pms, videcemo ❤
LazyO Jel to i tvoja temperatura palaa ? TIĆNU 🤞😆❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandričakma to je to, ti si nam tićnu ♥️♥️ kad ćeš piškiti?
Martyć ♥️Bellama potamnit će to sad za koji dan :)) obavještavaj nas
Marepikčinaaaaaaa😍
Lola1nadam se da nije ništa strašno i da će proći samo od sebe. Ne znam je li isto, ali ja sam prošli ciklus imala nekakvu upalu čini mi se. Peckalo je dok sam piškila i to je samo od sebe peoplo za 3-4 dana.
LazyO što se događa s temp?? Tićnu si garant 🤞🤞😍😍😍
Reažao mi je zvog situacije na poslu, nadam se da to neće utjecati na ciklus taj stres ♥️
Mašo♥️♥️ ahahahah muž jadan ne zna u što se upušta. Pusti ga ovaj ciklus nek on malo razbija glavu, za 3 dana će ti reći da se ipak šalio 😂 sve u svemu, hvala ti n apodršci i jako mi je žao što je m došla, baš sam vjerovala da je to to 😣
Buhtlicema potamnit će i tvoja trakica 😉
Skategirlheheh dobro si se opskrbila 😁😁
Dora fora ne znam, ali dobro sandričak kaže zašto je moguće da je visoko 🤔
Mare1234 ma nećeš ti ni dočekati svoju m :) 🤞
Zuzujalice i lindsay šaljem vam 🤗🤗♥️♥️♥️♥️
Nekidan me je sve boljelo od tvog zagrljaja
A danas ti uzvracam. Ne mozes udahnuti koliko te stiscem 💟
Prijavljujem nesto, nezz sta je to, bila sam na wcu i kad sam se obrisala bile dvije svijetlo roze tockice, sad isla opet na wc i sad je tamnije crvenkasto-smedje i sluzavo....po mojoj racunici danas sam 14dpo da li bi to mogla bit implementacija il je kasno za to?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji