Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 15:30

Bella🌟

Marty super da je rockas dobro prošao, ovo sa muževom željom je baš lijepo bilo💖💖💝
    Mare ohoo pik je tu iza ugla😁lajkam👌💪
    T.loza grozno je to što svakome svoje teorije i ona kao laik ne znaš uopće što da radiš. Ništa, kako si i rekla pauzirajte još to i pričekaj,izdrzati ćeš ovaj mjesec kako god još i onda u napad.💪💪🤞🤞

A ti bellice oces nastavis piskit trakice?
    Nego, sad kad mi bude pik, kako ravnaš O u slucaju da mi ovaj FF ne prepozna😵 znam da je nakon pika kao 12-48 h ali eto maoo me ipak zbunilo to.. 😁💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    31. Ožujak 2021. 15:41

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Marty super da je rockas dobro prošao, ovo sa muževom željom je baš lijepo bilo💖💖💝
    T.loza grozno je to što svakome svoje teorije i ona kao laik ne znaš uopće što da radiš. Ništa, kako si i rekla pauzirajte još to i pričekaj,izdrzati ćeš ovaj mjesec kako god još i onda u napad.💪💪🤞🤞

Nego, sad kad mi bude pik, kako ravnaš O u slucaju da mi ovaj FF ne prepozna😵 znam da je nakon pika kao 12-48 h ali eto maoo me ipak zbunilo to.. 😁💜

Hocu hocu, upravo popiskila jednu pa cekam da se osusi 🤭🤭 stavim kasnije sliku😁
    E sad to ti je individualno. Probaj procijeniti kad ti misliš da se događa O. Meni najčešće dan nakon O počnu cicke boljeti i na sam dan O kao da sam suha. Pa ajmo reći po tome nekako procjenim. Vidjet ćeš još,budemo skupa vijećale kad bi ti mogla biti O,samo stavljam trakice da pratimo😁😁💞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 15:49

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Hocu hocu, upravo popiskila jednu pa cekam da se osusi 🤭🤭 stavim kasnije sliku😁
    E sad to ti je individualno. Probaj procijeniti kad ti misliš da se događa O. Meni najčešće dan nakon O počnu cicke boljeti i na sam dan O kao da sam suha. Pa ajmo reći po tome nekako procjenim. Vidjet ćeš još,budemo skupa vijećale kad bi ti mogla biti O,samo stavljam trakice da pratimo😁😁💞

Hvala ti... Svakako si mi pomogla.. Budemo se pratile i glasale💜😁
    Ajd cekamo onda tvoju tamnu trakicuuu💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    31. Ožujak 2021. 15:54

RioMare savjetovala bi ti da ovaj ciklus (iako se nadam da je posljednji 🤞) pišeš svaki simptomčić koji ti se makar i učini da imaš, pa ćeš sljedeći ciklus znati bolje prepoznati o. Npr ja sam po sebi skužila da na sam dan o imam roskast iscjedak, na 4dpo sise počinju boljeti i osjećam u njima nekakvu nelagodu, na 10dpo je ljepljiva sluz, a na 12 dpo temp skroz pada :)
    Tim više ako ti temp zbunjujuća kao i moja pa se na nju baš ne možeš osloniti puno
    Bella ♥️♥️♥️♥️ čekamo tvoje trakice :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sandričak
    31. Ožujak 2021. 16:08

Jaoo ja sam sad isla u FF aplikacju,i tamo sad ima opcija kao uporedi svoj chart sa ostalima. I unesem opciju trudnoca i implantation dip,i vecini se desilo to na 7dpo. Juuu,sad cu samo da se nadaam. Glupaa aplikacija,sto sam morala da cackam 🙄😂🤣❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

▪Marty
    31. Ožujak 2021. 16:16

Bella jako me zanima tvoja trakica danass 😁😁 aj idem pisnem iz solidarnosti pa da usporedimo posto se skroz pratimo.
    Anci a jeste daleki datum odredile za pis pis ti i Monstera 🙄 nadam se ce vas dobri mnogobrojni simptomi potaknuti na raniji pis 💜🤞
    Sandricak vi ste se sada ful uhvatili posla i plusic je sigurno pred vratima😘😘😘
    RioMare ohohoo obavezno pisni jos jednu navecer. jedva cekaaaam 😁😁😁👌👌👌😍😍😍 
    Sunshine i t.loza slazem se s ostalim curama, izdrzite jos maalo, proletjet ce vam mjesec samo tako pogotovo sad kad dolaze topliji dani, a onda cete biti mirnije i sigurne da je sve kako mora biti, da ste odradile sve sto ste mogle i bit cete ful zdrave i spremne za rad na mrvici. ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    31. Ožujak 2021. 16:18

https://ibb.co/k1yCd2s
    Evo moje trakice,jako je blijeda jos🤔 al ok valjda će tamniti skoro.ocekujem O ionako za vikend.

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 16:30

Jaooooo sandričakkk pa jesmo li ti rekle naracno da se mpras nadati ubijek... Bas superrr... A to samo kad se pretplatis možeš vidjet? 💜💜💜😁😁
    Lozicee hvala ti potrudit cu se ovaj ZADNJI ciklus to popratiti iakooo mene samo uglavnom jajnik boli kad je O... Vak ni te sluzi nemam puno... Al evo budem se zaposlila s tim... Hvala Vam do nebaaa💜💜
    Bellić pa naravno da če tamniti🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bella🌟
    31. Ožujak 2021. 16:30

Bolja slika: https://ibb.co/Lpg6dvF

Bella🌟
    31. Ožujak 2021. 16:31

RiO MArE🐟😅❣️

Jaooooo sandričakkk pa jesmo li ti rekle naracno da se mpras nadati ubijek… Bas superrr… A to samo kad se pretplatis možeš vidjet? 💜💜💜😁😁
    Lozicee hvala ti potrudit cu se ovaj ZADNJI ciklus to popratiti iakooo mene samo uglavnom jajnik boli kad je O… Vak ni te sluzi nemam puno… Al evo budem se zaposlila s tim… Hvala Vam do nebaaa💜💜
    Bellić pa naravno da če tamniti🤞🤞🤞

💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.