Wonderer ♥️♥️
Sarita golub?? Hahah 😂😂
Mašo evo baš sam sad malo istraživala. Kaže za mušku plodnost da ae pije crna maca, a za žene crvena. Jel i ti to u paru s njim konzumiraš?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandričak a da.. inace uvijek pred stvari sanjam da rađam ( jer me naravno boli kad trebam dobiti) i to onako u snu odjednom rađam - onako iznenada. I nis drugo.
Znala sam ostale sanjati da su oko mene trudni a ne i sebe i to rijetko. Vecinom sanjam da sam kupila kucu ili auto 🤣🤣🤣
To je super,bar auto ili kuca. Ja sam noćas sanjala kako vozim na autoputu ,i ispred mene eksplodirao kamion pun plina 🤣🤣🤣 i posle taj autoput bio pun snega i isaoo bas nizbrdo. Cudan san 🤣🤣😂
A da,i ja se nekad poradjam u snu ali onda mi se bas piski dobro je da se nekad nisam upiskila 😂😂😂
Taj snijeg ti je tvoja nadolazeća mala pahuljica🥰🥰💜💜💜
a autoput je put spermica do bitne tocke a ovaj kabum je sam proces oplodnje
😂😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandričak a da.. inace uvijek pred stvari sanjam da rađam ( jer me naravno boli kad trebam dobiti) i to onako u snu odjednom rađam - onako iznenada. I nis drugo.
Znala sam ostale sanjati da su oko mene trudni a ne i sebe i to rijetko. Vecinom sanjam da sam kupila kucu ili auto 🤣🤣🤣
To je super,bar auto ili kuca. Ja sam noćas sanjala kako vozim na autoputu ,i ispred mene eksplodirao kamion pun plina 🤣🤣🤣 i posle taj autoput bio pun snega i isaoo bas nizbrdo. Cudan san 🤣🤣😂
A da,i ja se nekad poradjam u snu ali onda mi se bas piski dobro je da se nekad nisam upiskila 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣Šou program..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
😂😂🤣🤣🤣🤣 hahahha umireeemm 😂😂😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Anci dobro ti ovo tumačenje snova 🤣🤣🤣🤣
Tloza da je golub ne bi bilo strašno. Bio je galeb u pitanju 🤣🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro trudilice ❤!
T.loza, mi pijemo crvenu+crnu Bioandina macu u kapsulama, to sam na ovom forumu otkrila da postoji 😊.
Pijemo mozda 3 tjedna tako da je jos rano za zakljucke, ali definitivno bi rekla da imam više energije, posebno tijekom jutra nakon što je popijem. A stvarno nisam jutarnji tip 😎. Može se pit 2 dnevno, mi pijemo jednu, a možda pređemo i na 2 u nekom trenutku...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Ženiceeeee moje,
evo mene hahah krepana sam od muževog ročkasa hjoj. gužva mi i na poslu al evo potrudila sam se pročitati vas pa da nešto i natipkam.. curke koje sutra piškite držim figee!
Wonderer baš imaš napeto razdoblje, ali sigurno će uskoro biti sve dobro, držim fige da tvoji svi ozdrave, pogotovo tata, a onda uzmi malo vremena za sebe i odmor, od srca ti želim plusić ovaj ciklus da unese veselje u obitelj ❤️ kaj se gin tiče, hmm, meni moja odgovori i objasni ukratko ako baš konkretno pitam, ali koliko sam je skužila ona ne elaborira previše o stvarima za koje misli da su ok, a uvijek je reagirala kad je trebalo, pa možda i tvoja ima takav pristup :) jedino me malo buni što nije znala dal je bila o ili ne.. kaj se tiče pretraga, sve kaj si navela smo i mi napravili, radimo na poboljšanju spermića jer mm ima asthenoo a eventualno bih ja išla na prohodnost kroz par mj ako ne uspije.. a onda ću dalje razmišljati što i kako, tako da mislim da ti je ok što te osnovne nalaze rješavate i da za sad nema potrebe ništa konkretnije. i nadam se da ti ni neće trebati
Sandričak ma bit ćeš ti sad i tetka i mama, uskorooo sigurna sam ❤️
Lozice stvarno sam bila zadovoljna, sve mi je uspjelo. a na poslu sam cijeli dan jučer razmišljala da li su mi biskviti dovoljno pečeni muža sam prije spavanja pitala samo dal je zaželio našu željicu, rekao je Da, naravno
bio mu je sad to prvi ročkas u braku, ali i prvi bez tate pa je bio i dosta emotivan dan za sve nas.. šaljem ti pusice da ti ogrebotine što prije prođu
Lazyyyyyy ❤️❤️ pusammm, i šaljem tortu
Mare uuu trakica ti baš lijepo tamni! uskoro će pikiiić točno dođem u napast da i ja pišnem
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bella hvala ti na željicama, iii odličnoooo za pregled! ništa drugo nisam ni očekivala. sve ti to imaš pod kontrolom, i vjerujem da ti i vježbe koje radiš dosta pomažu. kako god, odlične vijesti ❤️❤️ a sad lov na pik i mrvicu! evo baš sam se iskreno razveselila dok sam pročitala da je sve top toptrakica počela tamniti, maa ima da je to TAJ ciklus!
Anci držim fige d su to T-grčići
Monstera i Ginny hvalaaa puno na divnim željama! prekrasne ste ❤️ vama sad odbrojavamooo za vaše srećice.. Ginny ti bi i simptomiće neke već mogla imati? ima kaj?
Angel vjerujem da je tako kako je i meni i Sandričku bilo, znaju lh biti malo tamnije na početku ciklusa pa onda skroz bijele/svijetle i par dana pred pik odnosno o počnu tamniti, nastavi pratiti samo, ja sam sigurna da će to tamniti
Maša žao mi je, ali i drago što si ok i ideš hrabro dalje
Skategirl hjoooj ajde odljuti se, pomiri se s dragim, nabaci jedan pomirbeni hopsić to zna biti extra
Lori, Zujalice, Bambina ❤️❤️
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
poranila sam vam danas ahahhahha
wonderer idem iz pocetka pa ako je neko vec reka, mozes komotno sutradan izvadit progesteron odn 22dc , ovo drugo necu komentirat, cudna ti je malo ta, i ja bi trazila drugo misljenje. pitala si za simptome, nemam nista posebno. imas sad tu dvi povisene temperature, moguce da ti sutra oznaci o, bacila sam pogleda na tvoj graf , tek nakon 3 dana povisene tempice oznaci i vec si onda 3dpo haha, to mi je super :D
buhtlice hahaha od prevelike ljubavi mu se zamaglila kristalna kugla, sta se spola tice nisam doktor niti blizu al sta nije da im se razvije spolni organ malo kasnije , na pocetku im svima izgleda isto (tipa u 8-9 tt, nsiam sigurna)
rio mare jel ti ovo prvi ciklus da koristits ff, mozda te zato ljuti, nije jos upoznat s tobom :D
sta se tice cisti i boli u jajnicima oko ovulacije, bila sam u godinu i pol bar 5 puta u gina na uzv i nemam nikakvu cistu a znam me bas dosta bolit oko ovulacije, pogotovo ako imamo odnos, nekad bude bas neizdrzivo skoro. samo skoro. haha.
sandricak ohoho izgleda kao klasicna implatacija zeno drzim figeee
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji