Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    31. Ožujak 2021. 19:12

Drage žene javim se navečer, samo sam došla reći da sam jako TIĆNU i da jedva čekam piškiti trakicu za vikend. Eto.

Pusa velika svimaaaa 😁😁😁❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Maša🤰🏼
    31. Ožujak 2021. 19:22

Rea hahah umirem na ovaj tvoj san :P neka bude stvaran (bez pada ako je moguce ) <3 i neka to što je ovo prvi put da sanjas sebe trudinicu bude neki znak 

Skategirl hahahahah tocno znam ja se isto uvijek ljutim :P pa onda nakraju ni neznam zasto se JOŠ UVIJEK ljutim al ok :P 

Tloza ne samo muž pije Macu . Drago mi je da si potražila drugom mišljenje i divim se tvojoj odluci svaka čast . Želim ti samo da sve staviš si na čisto i onda da se tvoja mrvica rodi sretna i zdrava 

Bella drago mi je za pregled  a trakica je ful svijetla ali tek si 11 DPO i bolje da još nije PIK bit će to kroz 4-5 dana 

Marty ja želim tvom mužu da mu se ostvari želja koji si je zaželio 

što se mene tiče…DOŠLA MOJA GLUPAČA  kako se jučer i najavila nemogu joj zamjerit hahah ugl ja si cijeli dan razmišljam dal da zovem gin i pitam šta dalje ? ovo će nam biti 10 ciklus pa neznam jel prerano ili da krenem nesto poduzimat ? šta se uopce poduzima u ovim ranim fazama ? uopcee nemam pojma ahahah ovaj mjesec je rekao muz da ce on kalkulirat kad cemo seksat rekla sam BRATEEE SLOBODNOOOOOOO 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 19:26

Sandričak

Marty ❤❤💋 I ja nekad kazem necu sad nista da pratim,alii to je jace od mene. 😅 Uskoro ce pik 🤞😁
    Bella Super ti je trakica za taj dan ciklusa,c krenuce da tamni. 💋❤
    RioMare Sto se tice uporedjivanja chartova ne znam dal moras da se pretplatis,mozda i ne moras. 🤔 I pisni veceras ponovo lh,cak pišni i sad,da ti pik ne promakne. Meni je takva bila ujutru kao tvoja danas,a pik kasnije u ovo vreme. 😘 Sandričak čičak iz čačka,našla po ff da čačka. Dovoljno 😂😂😂 nisam neki umetnik. 😅 Mare ,i ja jedva cekam da piskim woohooo 😁😅❤
    Skategirl Sto ne pisnes vec sutra? Kakva sam nagovaracica 😋😁😘
    Lola1 👋👋😘❤

Hahaha hvala na savjetu al kako kraljica sve od reda nagpvara🤣🤣🤣💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

31. Ožujak 2021. 19:38

Kako je meni sad odjednom lose doslo. Toplina u licu , zujanje u usima i ubrzan rad srca.  Isla sam mjerit tlak. Inace sam niskotlakas , ali bome mi je sad 168 sa 104 i 125 otkucaja u minuti , 3x mjerila.  Mislim da je meni vrijeme da odem na godisnji jer sam previse na poslu pod stresom. 😔

31. Ožujak 2021. 19:52

Maša🥰🤰🏼

Reahahah umirem na ovaj tvoj san :P neka bude stvaran (bez pada ako je moguce ) &lt;3 i neka to što je ovo prvi put da sanjas sebe trudinicu bude neki znakSkategirlhahahahah tocno znam ja se isto uvijek ljutim :P pa onda nakraju ni neznam zasto se JOŠ UVIJEK ljutim al ok :P

Tlozane samo muž pije Macu . Drago mi je da si potražila drugom mišljenje i divim se tvojoj odluci svaka čast . Želim ti samo da sve staviš si na čisto i onda da se tvoja mrvica rodi sretna i zdravaBelladrago mi je za pregleda trakica je ful svijetla ali tek si 11 DPO i bolje da još nije PIK bit će to kroz 4-5 danaMartyja želim tvom mužu da mu se ostvari želja koji si je zaželiošto se mene tiče…DOŠLA MOJA GLUPAČAkako se jučer i najavila nemogu joj zamjerit hahah ugl ja si cijeli dan razmišljam dal da zovem gin i pitam šta dalje ? ovo će nam biti 10 ciklus pa neznam jel prerano ili da krenem nesto poduzimat ? šta se uopce poduzima u ovim ranim fazama ? uopcee nemam pojma ahahah ovaj mjesec je rekao muz da ce on kalkulirat kad cemo seksat rekla sam BRATEEE SLOBODNOOOOOOO

❤❤❤🤞😍

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 19:53

Rea_30

Kako je meni sad odjednom lose doslo. Toplina u licu , zujanje u usima i ubrzan rad srca. Isla sam mjerit tlak. Inace sam niskotlakas , ali bome mi je sad 168 sa 104 i 125 otkucaja u minuti , 3x mjerila. Mislim da je meni vrijeme da odem na godisnji jer sam previse na poslu pod stresom. 😔

Reićććć moj dragi... Nije lijepo i dobro... Malo cimeta i vode i smiri sw i opusti... 💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 19:54

A ja da vam evo objasvim ipak sam sad pišnula lh... Slijedi slika... 🎉🎉🎈🎈🎊🎊🎊
    Nemožete reć da nijeeeee🎉💜💜😁
    https://ibb.co/XJL7gtS

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 19:57

RiO MArE🐟😅❣️

A ja da vam evo objasvim ipak sam sad pišnula lh… Slijedi slika… 🎉🎉🎈🎈🎊🎊🎊

https://ibb.co/m5kdZ31 iden zvat dragoga🤣🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    31. Ožujak 2021. 19:58

RiO MArE🐟😅❣️

RiO MArE🐟😅❣️

https://ibb.co/m5kdZ31 iden zvat dragoga🤣🤣🤣🤣

Sta sam ti reklaa. Wooohooo. 😁😅🤣
    Odmaah da je dragi dosaaooo 🤞🤞😅

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

31. Ožujak 2021. 19:59

RiO MArE🐟😅❣️

Sad u napaaaad ❤❤❤👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.