RioMare opaaaaa, sljedeće piškenje i tu jeeee :D
Ginny i mislila sam na prirodno kroz prehranu, ali sam googlala i o Mašinoj ideji. Kasnije sam googlala kako kroz hranu poboljšati spermu i više manje je većina toga na jelovniku 🤷♀️ osim krila šišmiša i suza bijelih štenaca, al jbg kad im nije sezona sad. Tako da ću razgovarati s njim da nam nabavim te kapsule. Msm da ne može škoditi.
Wonderer hvala na informaciji 😘 kao što sam rekla i Ginny, razgovarati ću s njim o kapsulama. Ja sam za u startu 😂 kako je tvoja covid obitelj?
Sunshine ahhh znam... Ništa mi ne moraš pričati to za kondom. Mi smo pokušali u početku međutim to nam je paćenje i jedno i drugom tako da smo odustali.
.
Cure meni vrag nije dao mira i potražila sam drugo mišljenje vezano za svoju situaciju. Ukratko ću reći da je drugi gin rekao sve suprotno od moga. CIN 1 prođe sam od sebe i nema utjecaja na trudnoću, a što se tiče streptokoka - bakterije su uvijek prisutne i rodnica nikad neće biti sterilna. Po njemu je sve ovo čekanje samo gubljenje vremena i on ne vidi zašto bi pauzirali niti zbog pape niti zbog briseva.
Nakon par cigara i razmišljanja o svemu shvatila sam da sam zapravo na istom, nisam ništa riješila. S jedne sam strane čula nešto što mi ne odgovara, ali mi možda može riješiti probleme sa začećem. S druge strane čula sam nešto što sam htjela čuti što u potpunosti demantira prvu teoriju.
Odlučila sam slijediti savjet svog ginekologa. Prvo što čovjek stvarno ima dobru reputaciju, a drugo jer da ga ne poslušam i već ovaj ciklus počnemo raditi na trudnoći i ne ostanem trudna - grizla bi se do iznemoglosti jer bi vjerovala da problem stvarno postoji a ja ga nisam riješila. Dapače, tad bi sve morala ispočetka.
Neće mi ništa biti ako pauziramo još ovaj mjesec. Ako se trudnoća ne ostvari ni par mjeseci nakon pauze ići ćemo na daljnje pretrage,a s ovim ću znati da sam gotova i da sam napravila sve što sam mogla po tom pitanju.
.
Eto, ispričavam se na dugom postu. Ako ga i scrollate nema veze, ja sam se ispuhala 😁♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Martyć sad vidim da sam te slučajno preskočila. Drago mi je da je sve super ispalo i nadam se da će se mužu brzo ostvariti želja 😊
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Loziceee Je draga tu je gad! 🤣🤣💜💜
Super da si potrazila drugo misljenje koje ti nista nije pomoglo 🤦♀️🤦♀️ i podrzavam tvoj daljnji pristup svemu tome i slažem se da ako postoji i mali razlog zasto je sve tako a znas da možeš nesto napraviz bit ces sigurnija i mirnija ako se pridrzis toga.. To je joa kratko vrijeme a i znaš sama da nakon tog slijedi brzi odlazak na zimske bebice jer moras biti nagrađena 💜💜🤞🤞
Rekoh ti da sam i ja imala CIN 1 i da je rijesen bez icega (koliko se sjećam) ili možda 7 dana vaginaleta... A moja frendica bas danas priča kako ke cijelu prvu trudnoću bila sa bakterijama bez problema i da joj je gink rekao da uvijek se one vrte tu... 💜💜
Al svakako si odlučila i podrzavam te u tome.. Jos malo dragičkaaa🤞🤞💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure meni vrag nije dao mira i potražila sam drugo mišljenje vezano za svoju situaciju. Ukratko ću reći da je drugi gin rekao sve suprotno od moga. CIN 1 prođe sam od sebe i nema utjecaja na trudnoću, a što se tiče streptokoka - bakterije su uvijek prisutne i rodnica nikad neće biti sterilna. Po njemu je sve ovo čekanje samo gubljenje vremena i on ne vidi zašto bi pauzirali niti zbog pape niti zbog briseva.
Nakon par cigara i razmišljanja o svemu shvatila sam da sam zapravo na istom, nisam ništa riješila. S jedne sam strane čula nešto što mi ne odgovara, ali mi možda može riješiti probleme sa začećem. S druge strane čula sam nešto što sam htjela čuti što u potpunosti demantira prvu teoriju.
Odlučila sam slijediti savjet svog ginekologa. Prvo što čovjek stvarno ima dobru reputaciju, a drugo jer da ga ne poslušam i već ovaj ciklus počnemo raditi na trudnoći i ne ostanem trudna - grizla bi se do iznemoglosti jer bi vjerovala da problem stvarno postoji a ja ga nisam riješila. Dapače, tad bi sve morala ispočetka.
Neće mi ništa biti ako pauziramo još ovaj mjesec. Ako se trudnoća ne ostvari ni par mjeseci nakon pauze ići ćemo na daljnje pretrage,a s ovim ću znati da sam gotova i da sam napravila sve što sam mogla po tom pitanju.
.
Eto, ispričavam se na dugom postu. Ako ga i scrollate nema veze, ja sam se ispuhala 😁♥️
Loza samo cu reci za ovaj CIN. Meni je otkriven u 10. mj prosle godine. Otisla sam kod 3 razlicita ginekologa, uvijek isti odgovor... Ne utjece na trudnocu, dapace moze se s trudnocom i povuci, pogotovo ako je CIN1. Meni je u 10.mj bio CIN2, uplasila sam se stvarno, krenula sam si buildat imunitet i sve. Zadnji papa mi je pokazao da je stanje nesto bolje, tako da radi jako na imunitetu.. Vitamini, svijeze voce i povrce obavezno,spavaj 7,8 sati itd itd da ne nabrajam sve znas vjerovatno. I ako zatrudnis bebici biti ne moze nista, realno ne razvija se u zahvacenom području, zasticena je. A jos plus moze ti i proci. Ima dosta slucajeva gdje je bilo tako. I bas zato sto imas sada CIN nedaj boze da ti se pogorsa danas sutra. On je nepredvidiv, ne zelis se kajati zasto sam cekala toliko bla bla.. Nije za zaje*anciju. Ja ti samo kazem svoje misljenje, ako se ne slazes ti ili netko drugi nemam nista protiv. To je ono sto sam ja cula od osoba kojima stvarno vjerujem i od ginekologa koji su jako pozitivno ocijenjeni.
Saljem zagrljaje🥰🥰
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Tloza slazem se, ipak je najbolje strpiti se kolko mozemo I zalijeciti sve, nego da se nešto lose desi I onda probijamo same sebi glavu zasto nismo sacekale jos jedan mjesec da se sve zavrsi. Ipak je sigurnije raditi na bebi kada znas da ste 100% zdravi I jedno I drugo . Nego da ti je uvijek u glavi sta ako ostanes sad trudna I dodje do nekih komplikacija. Koliko god mi sve željele trudnocu, nije samo ostati trudna I to je to . Najprece je I da ta bebica dodje ziva i zdrava na ovaj svijet 🥰
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
t.loza super sto si isla po drugo misljenje iako ti nije puno pomoglo.Slazem se da je mozda bolje da pricekate jos ovaj mjesec, kad ste do sad vec cekali, pa ces ako nista bit mirna da si to rijesila kako spada i neces si moc predbacivat ako bilo sto se nedaj boze dogodi. Ponovi pretrage kad prodje pauziranje pa onda razgovaraj s dr i vidi sta ce ti rec
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
RioMare, Butterfly i Sunshine hvala vam na podijeljenim iskustvima sada i ranije, također mi znači vaša podrška ♥️ zapravo mi je možda i pomoglo mišljenje drugog ginekologa da sagledam i tu drugu stranu "što ako je ovaj prvi u krivu". Shvatila sam da se više bojim negativnih posljedica koje bi možda nastale da je pogriješio drugi ginekolog, a ne prvi.
Ma čak i da je ovaj prvi ginekolog stvarno u krivu, da ni CIN1 ni streptokok nisu zabrinjavajući, a ja da sam poslušala ovog drugog - mislim da bi se užasno brinula i ne bi mirno spavala. Ovako mi se čini da jedino zlo može biti da ću izgubiti 2mj pokušavanja koja bi možda bila neuspješna i ovako i onako, ali sam na ovaj način poduzela određene korake koji će me kad tad dovesti do cilja.
Također, moram vam priznati kako za vrijeme ove pauze nemam onaj pritisak kakav sam imala dok smo pokušavali i psihički mi je ova pauza jako dobro došla. A svjesna sam da se sama ne bi mogla natjerati da pauziramo i da imam "opušteni" ciklus, tako da mi je ova situacija zapravo skroz okej :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
t.loza super sto si isla po drugo misljenje iako ti nije puno pomoglo.Slazem se da je mozda bolje da pricekate jos ovaj mjesec, kad ste do sad vec cekali, pa ces ako nista bit mirna da si to rijesila kako spada i neces si moc predbacivat ako bilo sto se nedaj boze dogodi. Ponovi pretrage kad prodje pauziranje pa onda razgovaraj s dr i vidi sta ce ti rec
Hvala ti ♥️ kakva je situacija kod tebe? Znam da si neki dan rekla da si popiškila snješka
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Skategirl Hvalaa 😍💋❤ Nadam se da ce i kod tebe sad plusic 🤞❤
T.loza Kao sto sam rekla i Sunshine10, najbolje tako,pauziraj jos mesec dana kad si vec ovoliko pauzira. Najbolje 100% zdravi da krenete u akciju,i mirna vam je savest. ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Marty super da je rockas dobro prošao, ovo sa muževom željom je baš lijepo bilo💖💖💝
Mare ohoo pik je tu iza ugla😁lajkam👌💪
T.loza grozno je to što svakome svoje teorije i ona kao laik ne znaš uopće što da radiš. Ništa, kako si i rekla pauzirajte još to i pričekaj,izdrzati ćeš ovaj mjesec kako god još i onda u napad.💪💪🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji