Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • skategirl
    31. Ožujak 2021. 09:03

Jutro cure ☕☕
    sinoc se pokefala s muzem, otisla ljuta na trening i evo i dalje ne razgovaramo jer se JA i dalje ljutim 
    Wonderer ja bi na tvom mjestu isto otisla po drugo misljenje cisto da si mirna i da provjeris dal je sve ok
    Hostes drzim fige za betu 🤞
    Angel daj ti samo nastavi pratit s trakica napredak 
    Bella super za pregled, drago mi je da je sve ok i bez novonastalih situacija🥰
    Da i mene boli kad je O al to me pocelo bolit prije par godina nakon sto sam se skinula s pilula na kojima sam godinama bila, pa to nekak ne povezujem s endo. Ciste sam znala u pubertetu imat ali to su bile vodene. Na preglede idem svakih god-god i pol otprilike i prosle god u 6mj mi je naso tu cistu od 5cm na L jajniku i odma u daljnju obradu i op, malo su taj L jajnik morali sivat al kao nista strasno. Uzorak su poslali na obradu i stigla dijagnoza endo. 
    Butterfly da, mozda da testic napravis?
    Mare, Sandricak, T.loza, Marty, LazyO, Zujalica i svim ostalim curama saljem 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

31. Ožujak 2021. 09:07

RiO MArE🐟😅❣️

Rea_30

Jutro curke..
    Kako smo danas !?

Ja jucer ko top zaspala jutros se jedva probudila..
    Ajme da koji san sam nocas imala 🤣🤣🤣 ugl sanjala sam da sam isla negdje , i da sam pala i odmah sam se uhvatila za trbuh i rekla ajme samo da je sve ok trudna sam !! 🤣😅🤣 i probudila sam se izvikivajuci rijeci trudna sam ja sam trudna 🤣🤣🤣
    Kako ono ide ja sam TIĆNU dok vjestica ne dođe 🤣🤣🤣
    Šalu na stranu! Ima piskilica danas !! ??🤞

Wonderer da tako se nekako pratimo u ciklusu.. znaci ovulacija je bila 16/17dc. Danas sam 19dc ili ti 2/3dpo 🤣

Butterfly a da napraviš test ? Mi jedva cekamo gledati sjenice ❤🤞

Ovo sto se tice gin ima ih svakakvih.. ja sam zadovoljna sa svojom.. sta god bih pitala mi je sve do sad odg, ili bi sama ona krenula sa pricanjem i objasnjavanjem.
    Meni je osobno rekla ako se nesto ne zbiva 6mj da se slobodno narucim pa cemo krenuti s pregledima… i da ne cekam tih godinu dana ❤
    Pa cemo vidjeti sta ce i kako biti 🤣

🤣🤣🤣Ahhh ti snovi… Ja sam noćas pik sanjal tako da… Koja opterećenost…. 🥰
    Joa malo i kreću ti simpzomi T🤞🤞🥰🥰
    Jedva cekamo i tvoje testiće…

Bome kako iskljucit tu podsvjest i opterecenost da bar u snu odmaram !! 🤣
    Do sad sam znala sanjati da radjam i da sam trudna u pomukloj trudnoci i to taman noc prije nego sto bi dosla M. Jer kao bolovi pa odmah rađam u snu 🤣🤣
    Ali da ovako krenem.. bas ne zanima sta ce mi veceras reci san 🤣🤣🤣
    Definitivno sam pod stresom.. jos pogotovo kad krenu ovi s posla.. tebi je vrijeme , sta cekas, mi tebe cekamo i td. Definitivno me se zele rijesiti.. a moj odgovor je uvijek- kako da i budem trudna kad sam stalno pod stresom zbog posla i svega.. pa nek malo popuste s obavezama pa cu se i ja opustiti 🤣🤣 pa sam im rekla da idem iduci tjedan na godisnji - ostalo mi 10dana starog 🤣 iskoristit cu 4 taman da 6 ostane za svaki slucaj 🤣🤣🤣

Sarita_00
    31. Ožujak 2021. 09:27

Jutro cure 😊 
    Čitam vas i čekam s vama nove pluseve 😁 
    Butterfly ako sad već kasni, možda da napraviš test 🤞
    Skategirl još malo pa i ti možeš 😁
    Rea mene su susjedi prošli tjedan napali da što čekam s drugim djetetom 🤣 
    Mare lijepo to tamni ❤️ 
    Buhtlica muž je smijeh 🤣🤣 
    Sandričak grčeve nećemo pripisati pms-u nego t 😜😘😘
    Wonderer baš nekako bzvz od gin. Ako je moguće, bolje promijeniti. Nadam se da će se uskoro svi tvoji oporaviti od korone ❤️
    Tloza pomisao na tvoj bliski susret s mačkom me i dalje nasmijava 🤣🤣 Samo neka te što prije prestane bolit sve. A mačka bude već dobro 😅 Moja kolegica je imala susret s galebom. Zabio joj se u kotač dok se vozila biciklom. 
    LazyO nikako ne mogu zamisliti pad da bicikl završi u dva dijela 🤣🤣
    Leptir planiranje trudnoće je nešto što se tiče tebe i muža, nikako svekrve. Zadnje što ona treba je tražiti krivca za to. Ako ginekolog nakon toliko vremena ne poduzima ništa, mislim da bi trebala potražiti drugoga. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Niksii
    31. Ožujak 2021. 09:30

Kad ste mi vec sve napisale za testic, mogla bih ga sutra opet napraviti😂😂 nekako sam to otpisala jer sam u pon ga napravila i dobila jedan veliki minus. Mogla bi probati opet. Hvala vam😁😁😁

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• skategirl
    31. Ožujak 2021. 09:35

Sarita kako si ti? simptomi?
    Pricekat cu ako u petak ne dodje napravim u sub ujutro test 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Lori🍀
    31. Ožujak 2021. 09:39

Bella <3 
    Butterfly i Skategirl držim fige za plusiće pred Uskrs

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bella🌟
    31. Ožujak 2021. 09:39

Mare ma tempica je takva možda zbog pomicanja sata, kako susjedice s lh kažu. Bitno da ti se vidi prijelaz odnosno skok u lutealnoj kaj bi značilo da je O bila. 😘😘 samo ti pišaj trakice mil hopsaj pa će vas tempica popratiti 🤞 vidjet ćemo kak će tamniti, O bi mogla negdje za vikend kod mene.
    Rea ma san ti nešto nagoviješta😁😘😘
    Skategirl kužim da,ma nek se ta bebolina što prije primi🤞🤞🤞💖
    Butterfly napravi i sretno🤞🤞🤞💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Niksii
    31. Ožujak 2021. 09:40

skategirl

Saritakako si ti? simptomi?
    Pricekat cu ako u petak ne dodje napravim u sub ujutro test

Uskrsnji zeko nam mozda donese plusiceeee🤞🤞🤞
    Drzim ti fige skategirl🥰

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

RiO MArE🐟😅❣️
    31. Ožujak 2021. 09:41

Bella🌟

Mare ma tempica je takva možda zbog pomicanja sata, kako susjedice s lh kažu. Bitno da ti se vidi prijelaz odnosno skok u lutealnoj kaj bi značilo da je O bila. 😘😘 samo ti pišaj trakice mil hopsaj pa će vas tempica popratiti 🤞 vidjet ćemo kak će tamniti, O bi mogla negdje za vikend kod mene.

E hvala ti na informaciji🥰.. Morat cu se jos educirati tek sam krenula pa... Aliiii vjerovatno mi neće trebati vise😇🤗🥰

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    31. Ožujak 2021. 09:51

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

E hvala ti na informaciji🥰.. Morat cu se jos educirati tek sam krenula pa… Aliiii vjerovatno mi neće trebati vise😇🤗🥰

E to je stav😁💪❤❤❤🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.