Jutro cure ☕☕
sinoc se pokefala s muzem, otisla ljuta na trening i evo i dalje ne razgovaramo jer se JA i dalje ljutim
Wonderer ja bi na tvom mjestu isto otisla po drugo misljenje cisto da si mirna i da provjeris dal je sve ok
Hostes drzim fige za betu 🤞
Angel daj ti samo nastavi pratit s trakica napredak
Bella super za pregled, drago mi je da je sve ok i bez novonastalih situacija🥰
Da i mene boli kad je O al to me pocelo bolit prije par godina nakon sto sam se skinula s pilula na kojima sam godinama bila, pa to nekak ne povezujem s endo. Ciste sam znala u pubertetu imat ali to su bile vodene. Na preglede idem svakih god-god i pol otprilike i prosle god u 6mj mi je naso tu cistu od 5cm na L jajniku i odma u daljnju obradu i op, malo su taj L jajnik morali sivat al kao nista strasno. Uzorak su poslali na obradu i stigla dijagnoza endo.
Butterfly da, mozda da testic napravis?
Mare, Sandricak, T.loza, Marty, LazyO, Zujalica i svim ostalim curama saljem
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jutro curke..
Kako smo danas !?
Ja jucer ko top zaspala jutros se jedva probudila..
Ajme da koji san sam nocas imala 🤣🤣🤣 ugl sanjala sam da sam isla negdje , i da sam pala i odmah sam se uhvatila za trbuh i rekla ajme samo da je sve ok trudna sam !! 🤣😅🤣 i probudila sam se izvikivajuci rijeci trudna sam ja sam trudna 🤣🤣🤣
Kako ono ide ja sam TIĆNU dok vjestica ne dođe 🤣🤣🤣
Šalu na stranu! Ima piskilica danas !! ??🤞
Wonderer da tako se nekako pratimo u ciklusu.. znaci ovulacija je bila 16/17dc. Danas sam 19dc ili ti 2/3dpo 🤣
Butterfly a da napraviš test ? Mi jedva cekamo gledati sjenice ❤🤞
Ovo sto se tice gin ima ih svakakvih.. ja sam zadovoljna sa svojom.. sta god bih pitala mi je sve do sad odg, ili bi sama ona krenula sa pricanjem i objasnjavanjem.
Meni je osobno rekla ako se nesto ne zbiva 6mj da se slobodno narucim pa cemo krenuti s pregledima… i da ne cekam tih godinu dana ❤
Pa cemo vidjeti sta ce i kako biti 🤣
🤣🤣🤣Ahhh ti snovi… Ja sam noćas pik sanjal tako da… Koja opterećenost…. 🥰
Joa malo i kreću ti simpzomi T🤞🤞🥰🥰
Jedva cekamo i tvoje testiće…
Bome kako iskljucit tu podsvjest i opterecenost da bar u snu odmaram !! 🤣
Do sad sam znala sanjati da radjam i da sam trudna u pomukloj trudnoci i to taman noc prije nego sto bi dosla M. Jer kao bolovi pa odmah rađam u snu 🤣🤣
Ali da ovako krenem.. bas ne zanima sta ce mi veceras reci san 🤣🤣🤣
Definitivno sam pod stresom.. jos pogotovo kad krenu ovi s posla.. tebi je vrijeme , sta cekas, mi tebe cekamo i td. Definitivno me se zele rijesiti.. a moj odgovor je uvijek- kako da i budem trudna kad sam stalno pod stresom zbog posla i svega.. pa nek malo popuste s obavezama pa cu se i ja opustiti 🤣🤣 pa sam im rekla da idem iduci tjedan na godisnji - ostalo mi 10dana starog 🤣 iskoristit cu 4 taman da 6 ostane za svaki slucaj 🤣🤣🤣
Jutro cure 😊
Čitam vas i čekam s vama nove pluseve 😁
Butterfly ako sad već kasni, možda da napraviš test 🤞
Skategirl još malo pa i ti možeš 😁
Rea mene su susjedi prošli tjedan napali da što čekam s drugim djetetom 🤣
Mare lijepo to tamni ❤️
Buhtlica muž je smijeh 🤣🤣
Sandričak grčeve nećemo pripisati pms-u nego t 😜😘😘
Wonderer baš nekako bzvz od gin. Ako je moguće, bolje promijeniti. Nadam se da će se uskoro svi tvoji oporaviti od korone ❤️
Tloza pomisao na tvoj bliski susret s mačkom me i dalje nasmijava 🤣🤣 Samo neka te što prije prestane bolit sve. A mačka bude već dobro 😅 Moja kolegica je imala susret s galebom. Zabio joj se u kotač dok se vozila biciklom.
LazyO nikako ne mogu zamisliti pad da bicikl završi u dva dijela 🤣🤣
Leptir planiranje trudnoće je nešto što se tiče tebe i muža, nikako svekrve. Zadnje što ona treba je tražiti krivca za to. Ako ginekolog nakon toliko vremena ne poduzima ništa, mislim da bi trebala potražiti drugoga.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kad ste mi vec sve napisale za testic, mogla bih ga sutra opet napraviti😂😂 nekako sam to otpisala jer sam u pon ga napravila i dobila jedan veliki minus. Mogla bi probati opet. Hvala vam😁😁😁
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Sarita kako si ti? simptomi?
Pricekat cu ako u petak ne dodje napravim u sub ujutro test
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella <3
Butterfly i Skategirl držim fige za plusiće pred Uskrs
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Mare ma tempica je takva možda zbog pomicanja sata, kako susjedice s lh kažu. Bitno da ti se vidi prijelaz odnosno skok u lutealnoj kaj bi značilo da je O bila. 😘😘 samo ti pišaj trakice mil hopsaj pa će vas tempica popratiti 🤞 vidjet ćemo kak će tamniti, O bi mogla negdje za vikend kod mene.
Rea ma san ti nešto nagoviješta😁😘😘
Skategirl kužim da,ma nek se ta bebolina što prije primi🤞🤞🤞💖
Butterfly napravi i sretno🤞🤞🤞💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Saritakako si ti? simptomi?
Pricekat cu ako u petak ne dodje napravim u sub ujutro test
Uskrsnji zeko nam mozda donese plusiceeee🤞🤞🤞
Drzim ti fige skategirl🥰
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Mare ma tempica je takva možda zbog pomicanja sata, kako susjedice s lh kažu. Bitno da ti se vidi prijelaz odnosno skok u lutealnoj kaj bi značilo da je O bila. 😘😘 samo ti pišaj trakice mil hopsaj pa će vas tempica popratiti 🤞 vidjet ćemo kak će tamniti, O bi mogla negdje za vikend kod mene.
E hvala ti na informaciji🥰.. Morat cu se jos educirati tek sam krenula pa... Aliiii vjerovatno mi neće trebati vise😇🤗🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
E hvala ti na informaciji🥰.. Morat cu se jos educirati tek sam krenula pa… Aliiii vjerovatno mi neće trebati vise😇🤗🥰
E to je stav😁💪❤❤❤🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji