Ja sve vidim 😀😀😀😀 bit ce tu feste 😍😍😍😍
Evo ja pohitala s posla doma odmah piskit lh trakicu neka sjenica je.. po svim simptomima nadala sam se da ce ipak biti tamnija.. ali nada umire zadnja… ( nadam se da nije bas ovaj mjesec bez ovulacije) valjda ce pocet tamniti uskoro..ali kako god krene ipak mi je 14dc pa cu od 21h krenut s radnom akcijom 🤣 tako da vas pratim do 21h i onda cu tu i tamo skicnut ovaj vikend da vidim te potvrde plusica… bit cu zauzeta 🤣🤣
Bravo,nema zabusavanja
A necu cekat da ista potamni.. mozda i bolje bit cu mrvicu opustenija.. tako da cu sad isprobat i drzat noge u zraku za svaki slucaj 🤣 vec sam ovom svom najavila da cim dodje doma da cu ga zaskocit s vrata 🤣🤣
Ajme Maso ja vidim ponovi sutra opet!
Zuzuu to nije sjeeena,to je crtetina !!
Evo meni stigle vaginalete danas.
https://ibb.co/6wpfcyb
Eee ee za to sam vam govorilaa kod mene u grafu 3 ostale trudne nakon dugo godina uz samo jednu kutijicu
E ee, tebi sam 3 x odg da sam ih narucila par dana prije nisi me dozivila 😅🤣
Stvarno? Jojj sorry promaklo mii.. Uglavnom i ja cu sa tim krenuti iduci ciklus ako sad dobijem 💪💪💪
Vjerujem u ovoo
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ajme ajme ajme!!!
Vidim i kod Tonkice i kod Mase i kod Zuzuzjalice😍
Pa to ce biti tri plusica kroz koji dan❤
Maj4 lijepo te je vidjeti na nekoj drugoj temi da nije spontani🤗
Pozdrav svima, sretno hopsalicama🤞🤞🤞
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️
Ajme Maso ja vidim ponovi sutra opet!
Zuzuu to nije sjeeena,to je crtetina !!
Evo meni stigle vaginalete danas.
https://ibb.co/6wpfcyb
Eee ee za to sam vam govorilaa kod mene u grafu 3 ostale trudne nakon dugo godina uz samo jednu kutijicu
E ee, tebi sam 3 x odg da sam ih narucila par dana prije nisi me dozivila 😅🤣
Stvarno? Jojj sorry promaklo mii.. Uglavnom i ja cu sa tim krenuti iduci ciklus ako sad dobijem 💪💪💪
Vjerujem u ovoo
Da,da bas si bila to objavila, a ja 2 dana pije to narucila. Ali nisi vidjela izgleda 😅
Sa postarinom me izaslo 185, tj 190kn jer posta uzima 5 kn jos na to 🙄 zbog pouzeca. Ugl cura je simpa odma je odgovorila, stigle super zapakirane i imaju fin miris, bas neki med miris. Ugl vidit cemo !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Juj. Ma ovo moje je nešto čudno 😅kod Mašice je optimističnija situacija, ovo moje je čudno da čudnije ne može biti. Možda neka kineska evaporacijska crta, definitivno nije jasan test.
Piškit ću sutra ponovno, nema smisla da večeras više ponavljam. Pa kako bude ❤️hvala puno na podršci, drage cure. Iako zaista mislim da je ovo bilo više mehaničko djelovanje na test, iako je baš čudno potamnio. Ljubim vas!
Zuzuzujalica zakon si mi 🤣🤣🤣 al da znas i ja sam cesto ogulila prstom test i nikad niceg. Ima sanse. Jedva cekam sutra da vidimo 😁😁
Masa i ja vidim sjenicu, kolko dobrih vijesti 😁😁 i tvoj testic jedva cekam sutra. Bude to vikend za pamcenje 😁
Maša moje neiskusno oko isto vidi sjenicu 🤞🏻🤞🏻
Marty 💋
Lori i tebe, bas mi je bilo drago vidjet da si tu. Hrabro i pozitivno koracamo naprijed 💪🏻💪🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Joj meni se na sve diže želudac a test neg
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Zuzujalice šta je ovooo? Pa ovo vrišti!
Mašo pa vidim sjenicuuuu 🤞🤞🤞🤞 i to baš jasno na ovoj drugoj slici što si postala
Maj4 prestrašno mi je tvoje iskustvo. Ne znam što bih ti rekla... Šaljem ti ooooogroman zagrljaj od kojeg će te rebra zaboljeti 🤗🤗🤗
Buhtlica i Amy vidjela sam te vaginalete i taman da ću si ih naručiti a gin mi opet uvaline betadine 😤
Rea sretan ti 14dc 🥳🥳🥳
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tloza ali mi se zaista čini kao neka greška, pojavilo se nakon što sam prstom prešla preko testa. Ne znam uopće kako da objasnim a da ne zvučim kao luđakinja 😅
Sutra ću umočiti 2 testa, s jednim ću napraviti isto kao i danas, a s drugim ništa. Pa ćemo vidjeti. Doslovno ne mogu ni izguglati ovo jer "rubbing pregnancy test" ili "touching pregnancy test" mi daje rezultate tinejdžerica koji misle da su trudni nakon što ih dečko dira 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji