Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    26. Ožujak 2021. 16:58

Zuzujaliceee jeli imas jos koji test...ako nemas idi kupuj pobogu...ovdje ce biti masu plusićaaa se meni cino💜💜🤞🤞🤞
    Msšooo nema sta to je sjenica... Definitvnooo i to na 8 dpo? Ili 9 wooooowwwe

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

26. Ožujak 2021. 17:03

Maša🥰🤰🏼

O boze cure hahah hvala vam do neba i nazad iskreno 🥰🥰🥰 ja se nadam da ce se sutra ujutro prvim urinom vidit bolje 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️ Da idem kupit osjetljiviji test ili da napravim istog?

Napravi istim pa ćemo vidjeti, tribalo bi bit z bolje sutradan. Koji si dpo? ☺️☺️☺️

26. Ožujak 2021. 17:04

zuzuzujalica

SweetDreamsjoooj nisam te krivo shvatila, srce malo ❤️❤️❤️ I ja sam se nasalila 🥰 al bome sam mogla cijeli sitcom snimit od ovog ciklusa 😂 grlim te ❤️❤️❤️

Žena zmaj❤️❤️ nadam se tvom plusićuuuuuu uz magični palčić 😂🤞🍀❤️  i ja šaljemm tebii virtualni huuug 🤗

Sarita_00
    26. Ožujak 2021. 17:04

Mašo vidi see ❤️❤️ 
    Zuzujalica de ti to ponovi 🤞🤞 Ja mislim da ovaj ciklus ipak nije još za otpisati 😉

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• skategirl
    26. Ožujak 2021. 17:10

Opopop pa su to danas na kraju 3 ➕? 
    Jaoooo kako ih je lijepo vidjet ❤❤❤
    Zujalica i Masa cekamo da ponovite testic i da zabetonirate taj ➕ 🥳🥳🥳🥳🥳

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bambina
    26. Ožujak 2021. 17:22

Maša, Zuzuzujalica preokret totalni! 🤞🤞❤️❤️
    Sutra rano ujutro onda čekamo nove sjenice.. 😊

Marinci
    26. Ožujak 2021. 17:27

Maša🥰🤰🏼

Zujalica piskii opett 🤩🤩🤩

Evo ja vasa ovidnica piskila opet … i zakunila bi se da u nekim momentima vidim sjenicu na tom jebenom testu 🙈
    A znam da se nevidi na slici ali nema veze svejedno cu vam stavit 😌

Ma vidi  iz aviona,jupiiiiii

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    26. Ožujak 2021. 17:32

Zujalice i tebi se vidi iz aviona,pa ovo je souuuu programm

👦38👩32

26. Ožujak 2021. 17:37

Ja sve vidim 😀😀😀😀 bit ce tu feste 😍😍😍😍
    Evo ja pohitala s posla doma odmah piskit lh trakicu neka sjenica je.. po svim simptomima nadala sam se da ce ipak biti tamnija.. ali nada umire zadnja... ( nadam se da nije bas ovaj mjesec bez ovulacije) valjda ce pocet tamniti uskoro..ali kako god krene ipak mi je 14dc pa cu od 21h krenut s radnom akcijom 🤣 tako da vas pratim do 21h i onda cu tu i tamo skicnut ovaj vikend da vidim te potvrde plusica... bit cu zauzeta 🤣🤣

Marinci
    26. Ožujak 2021. 17:39

Rea_30

Ja sve vidim 😀😀😀😀 bit ce tu feste 😍😍😍😍
    Evo ja pohitala s posla doma odmah piskit lh trakicu neka sjenica je.. po svim simptomima nadala sam se da ce ipak biti tamnija.. ali nada umire zadnja… ( nadam se da nije bas ovaj mjesec bez ovulacije) valjda ce pocet tamniti uskoro..ali kako god krene ipak mi je 14dc pa cu od 21h krenut s radnom akcijom 🤣 tako da vas pratim do 21h i onda cu tu i tamo skicnut ovaj vikend da vidim te potvrde plusica… bit cu zauzeta 🤣🤣

Bravo,nema zabusavanja

👦38👩32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.