Zuzujaliceee jeli imas jos koji test...ako nemas idi kupuj pobogu...ovdje ce biti masu plusićaaa se meni cino💜💜🤞🤞🤞
Msšooo nema sta to je sjenica... Definitvnooo i to na 8 dpo? Ili 9 wooooowwwe
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
O boze cure hahah hvala vam do neba i nazad iskreno 🥰🥰🥰 ja se nadam da ce se sutra ujutro prvim urinom vidit bolje 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️ Da idem kupit osjetljiviji test ili da napravim istog?
Napravi istim pa ćemo vidjeti, tribalo bi bit z bolje sutradan. Koji si dpo? ☺️☺️☺️
SweetDreamsjoooj nisam te krivo shvatila, srce malo ❤️❤️❤️ I ja sam se nasalila 🥰 al bome sam mogla cijeli sitcom snimit od ovog ciklusa 😂 grlim te ❤️❤️❤️
Žena zmaj❤️❤️ nadam se tvom plusićuuuuuu uz magični palčić 😂🤞🍀❤️ i ja šaljemm tebii virtualni huuug 🤗
Mašo vidi see ❤️❤️
Zuzujalica de ti to ponovi 🤞🤞 Ja mislim da ovaj ciklus ipak nije još za otpisati 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Opopop pa su to danas na kraju 3 ➕?
Jaoooo kako ih je lijepo vidjet ❤❤❤
Zujalica i Masa cekamo da ponovite testic i da zabetonirate taj ➕ 🥳🥳🥳🥳🥳
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Maša, Zuzuzujalica preokret totalni! 🤞🤞❤️❤️
Sutra rano ujutro onda čekamo nove sjenice.. 😊
Zujalica piskii opett 🤩🤩🤩
Evo ja vasa ovidnica piskila opet … i zakunila bi se da u nekim momentima vidim sjenicu na tom jebenom testu 🙈
A znam da se nevidi na slici ali nema veze svejedno cu vam stavit 😌
Ma vidi iz aviona,jupiiiiii
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Zujalice i tebi se vidi iz aviona,pa ovo je souuuu programm
👦38👩32
Ja sve vidim 😀😀😀😀 bit ce tu feste 😍😍😍😍
Evo ja pohitala s posla doma odmah piskit lh trakicu neka sjenica je.. po svim simptomima nadala sam se da ce ipak biti tamnija.. ali nada umire zadnja... ( nadam se da nije bas ovaj mjesec bez ovulacije) valjda ce pocet tamniti uskoro..ali kako god krene ipak mi je 14dc pa cu od 21h krenut s radnom akcijom 🤣 tako da vas pratim do 21h i onda cu tu i tamo skicnut ovaj vikend da vidim te potvrde plusica... bit cu zauzeta 🤣🤣
Ja sve vidim 😀😀😀😀 bit ce tu feste 😍😍😍😍
Evo ja pohitala s posla doma odmah piskit lh trakicu neka sjenica je.. po svim simptomima nadala sam se da ce ipak biti tamnija.. ali nada umire zadnja… ( nadam se da nije bas ovaj mjesec bez ovulacije) valjda ce pocet tamniti uskoro..ali kako god krene ipak mi je 14dc pa cu od 21h krenut s radnom akcijom 🤣 tako da vas pratim do 21h i onda cu tu i tamo skicnut ovaj vikend da vidim te potvrde plusica… bit cu zauzeta 🤣🤣
Bravo,nema zabusavanja
👦38👩32
Sortiraj odgovore
Najstariji