Tlozaali mi se zaista čini kao neka greška, pojavilo se nakon što sam prstom prešla preko testa. Ne znam uopće kako da objasnim a da ne zvučim kao luđakinja 😅
Sutra ću umočiti 2 testa, s jednim ću napraviti isto kao i danas, a s drugim ništa. Pa ćemo vidjeti. Doslovno ne mogu ni izguglati ovo jer "rubbing pregnancy test" ili "touching pregnancy test" mi daje rezultate tinejdžerica koji misle da su trudni nakon što ih dečko dira 😅
🤣🤣🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curke vidim lijepe vijesti navalile,odmah se i ja osjećam bolje 🤗😘 čestitam na sjenicama i plusicima,imam osjecaj da će pristizati samo plusici,vrijeme je i bilo 😊
Ja bi u utorak trebala da dobijem i ako se molim da da tog ne dođe 🙈 ali bit će kako bude,ne odustajem. Nemam nekih simptoma za prijaviti osim sto grudi su toliko bolne da ne mogu fino ni da spavam ni da se namjestim ali to ne držim kao neki simptom jer točno na dan O su krenule odmah da bole samo sto su nastavile sve vise i narasle za dva broja 😁
Osjećam po danu kao blago da gorim ali to mi inače bude tako pred M tako da ništa specifično
31god
Pokusavamo od 10/20
Zuzujalice ja vjerujem u tvoj testic 👏👌 nešto se tu događa 😊
31god
Pokusavamo od 10/20
Zujalice nevjerujem da bi se takva crta pojavila jer si taknuta test 🙈 ja sam probala taknut prosle testove upravo pa se nikad nije pojavila takva crtactina 😂🙈 tako da jedva cekam jutro da vidim tvoj testic ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tlozaali mi se zaista čini kao neka greška, pojavilo se nakon što sam prstom prešla preko testa. Ne znam uopće kako da objasnim a da ne zvučim kao luđakinja 😅
Sutra ću umočiti 2 testa, s jednim ću napraviti isto kao i danas, a s drugim ništa. Pa ćemo vidjeti. Doslovno ne mogu ni izguglati ovo jer "rubbing pregnancy test" ili "touching pregnancy test" mi daje rezultate tinejdžerica koji misle da su trudni nakon što ih dečko dira 😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ma jebes mi sve, ak sam trudna, nosim novog Ajnštajna. 😂 ovo mora bit neki specijalac
Juj. Ma ovo moje je nešto čudno 😅kod Mašiceje optimističnija situacija, ovo moje je čudno da čudnije ne može biti. Možda neka kineska evaporacijska crta, definitivno nije jasan test.
Piškit ću sutra ponovno, nema smisla da večeras više ponavljam. Pa kako bude ❤️hvala puno na podršci, drage cure. Iako zaista mislim da je ovo bilo više mehaničko djelovanje na test, iako je baš čudno potamnio. Ljubim vas!
Ajmeeeeeeeeee! Znači znala san da nije gotovoooo! Zujalice draga, zašto bi u tebe bilo što bilo jednostavno i obično i već viđeno, PA TI NISI TAKVA, tvoj plus mora bit drugačiji ❤!
Ne da držim fige, jedva čekam jutro i nadam se istom što vidim danas 💃💃💃.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Ako ovo ispadne pozitivno - neki misle da trljanjem preko odjece ostanes trudan, a ja trljanjem testa 😂😂😂 joj. Javim se sutra depresivna kad bude negativno. Vidite kak dugo moja pauza od foruma traje, cca 5 sati 😂
Wonderer ❤️❤️❤️ Ma ne nadam se puno, ali vidjet cemo sutra-prekosutra 😅
Zuzujalice 😍 moram se javiti i malo te pokuditi, pa ne možeš imati takvu crtu i ponoviti test tek sutra, pa mi koje pratimo iz sjene ćemo zviznuti od radoznalosti 🥰 Ako ti je takva crta (ne vjerujem da je neki mehanički kvar) onda slobodno možeš ponoviti recimo....sada 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji