Ma ja cu popizdit majkemi sa tim TSH 😢😢 meni je sad 3.80 i pijem tablete od 25. Jer mi endokrinolog PRIVATNA rekla da ne slusam ginekologa koji je rekao da tsh mora biti ispod 2.5. To da je samo ako idem na postupak umjetne oplodnje?
Ma ugl ne zamaram se vise s time SVE SAM POKUSALA i napravila sta sam mogla . Bila kod 3 endokrinologa 3 puta vadila hormone itd i svi kazu isto ili pola od 25 ili jedna od 25 🙈 neznam mozda vama te druge stvari nisu ok mozda t3 ili ft4 ili hormoni...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Večer,evo i u mene počelo odbrojavanje, al ne nadam se puno da ne bi bilo puno plakanja opet♡pokrili smo sve dane i plodne i neplodne pa valjda je jedan uspia,a simptomi su mi kao i uvijek prije M ,al eto nadam se jer i u prvoj trudnoći su bili,,,,,piškit neću dok ne zakasne ako uopće zakasneeee.Nadam se da ćemo sad krenuti s plusicima da krenu naše bebe dolazit pred Božić,puno ste mi sve drage iako ne pišem sve vas pratim i mislim na vas,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
A za curku sta pita jeli trudna jeli se možda šali s nama,stvarno mi nije jasno?????
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
A da i jos jednu stvar da vam ispricam 😂
Ja mislim da sam ja trudna hahaha 🙈 znaci bila sam danas kod mame joj pomoc u vrtu i stalno imam pritisak u dolnjem djelu trbuha ko i proslu trudnocu kad mi je bilo toliko jako da sam mislila da imam upalu mjehura. I cijeli dan tako pritisak kao da moram piskit a piskila sam doslovno SAD. Nadam se da je neki znak 🤞 i leda me bole 🥰🥰🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Marinci sretno 🤞🤞🤞
Da ja mislin da je neka sprdačina jer ima uvijek iste osgovore u jednoj grupi je cak detaljno opisivao/la kako joj decko mazi guzu sa rukom od spreme... toliko o tome NIJE BOLEST SVE STA BOLI.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Marinci sretno 🤞🤞🤞
Da ja mislin da je neka sprdačina jer ima uvijek iste osgovore u jednoj grupi je cak detaljno opisivao/la kako joj decko mazi guzu sa rukom od spreme… toliko o tome NIJE BOLEST SVE STA BOLI.
Nisam nigdje detaljno opisivala niti bih,i ovo što sam vam napisala crvenila sam se dok sam pisala maksimalno.Samo sam htjela čuti vaše mišljenje jer sam neiskuna i jer je u mojoj glavi sve moguće 😏
Uredu Daly razumijem te ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Marinci, sretno! Javljaj simptome ako ih bude, a i ako ne bude isto je ok znak.. 😄
Sve opcije kod nas očito dolaze u obzir! 😊❤️
Mašo, pritisci su dobri, to je to onda! 😄🤞
Maša sviđa mi se sta si rekla da milsos da si trudna wwweeeee💪💪❣️❣️❣️
Ajde ne čekaj testićeee…
A sta se tice ovo za endokrinologa neznam sta bi rekla…bas nezgodna situacija.. Mebi je rekla samo da kažem svojoj dr opće prakse i da mi prepiše… A ako nebude htjela gin.ce mi prepisati… Mislim da bi radije slusala gin.sta se tice tsh, neznam… 🤔🤔❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jaoooo koliko sam smotana. Pisala sam u notes i opet sam uspela sve da obrisem 🤣🤣🤣😂😂😂 pa kakoooo...
Sve sam procitala ali sad stvarno ne mogu svima da pisem pojedinacno. Vidim samo da je puno devojaka pred piskenje hcg,svimaa drzim palčeve. 🤞🤞💋❤
RioMare supeer za ginekologa. Nadam se da nije puno bila gruba pa da je isla krv. Mada meni uvek ide krv. Uuff evo najezila sam se 😣😣😣
Sve sam pozdravljaam,ceoo dan sam bila zauzeta. Kod mene je prelepo vreme, pravo prolece 🌸🌸💐
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji