Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    23. Ožujak 2021. 09:52

skategirl

Lori1988

Skategirl trebaš naći baš link za forum pa taj kopirati

evo ga hahaha treca srecatnx

Bravo 😁😘😘

Lori🍀
    23. Ožujak 2021. 09:56

Bella tako je, a folati sadrže u sebi i folnu kisenilu tako da mislim da je to ok

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

RiO MArE🐟😅❣️
    23. Ožujak 2021. 10:04

Bella🌟

Mare moja prolazi M,danas će još biti napeto al od sutra bi i bolovi i krvarenje trebali popustiti. Puno manje krvarim u odnosu na prosli mjesec koji je baš bio🤪🤪 jedva čekam nalaze hormona da vidim kakvi će biti i za tjedan dana idem na pregled pa se nadam da će se pojaviti već koji folikulćić🤭🤭 super za četvrtak, bas me zanima što će ti reći za tsh🤔 vi se već bacili na hops?
    Sunshine mislim da ti se trakica updatea sama od sebe nakon nekog vremena ako redovito unosi podatke u FF🤗
    Mare12345 odlično za folikul,super😁🤗 sad samo na hops i drzimo🤞🤞🤞 da ce za 2 tjedna ➕😘
    Lori odlično da je sve otišlo,super. Baš mi je drago.💪meni ti je prva M nakon čišćenja(tabletama) došla točno nakon 28 dana ali nisam imala O na kraju taj ciklus iako sam mislila da imam. I prva M mi je trajala 10 dana otprilike i bila je jako obilna tako da se nemoj iznenaditi ako ti ta prva bude svakakva. I pijem Novalac, da to je kao kombinacija folne i folata i sad si i ja razmišljam kad to tako kažeš . Tipa elenatal ima 800-400folne i 400folata , njega sam prije pila ali nema omegu koja je meni bitna i ima manji vit D u odnosu na novalac. Što ti je dr preporučila?

Neka ti budu super nalazi i sve kako treba🤞🤞❣️
    Joj i mene aad zanima pošto me nesto jajnik bolucka cak dosta dana unazad.. Ako je to to, nesto u tom predjelu, nadam se da nije nista... ❣️🤞
    Jesmo da u hopsanju smo... Sce ću ja dole u tff stavit pa nek se zna🤣🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    23. Ožujak 2021. 10:06

Dobro jutro meine damee ☕❤💋
    Ancioo 💋❤🤗
    Leptir2014 Nemam odgovor na tvoje pitanje,ali ako mislis da nesto nije u redu,najbolje da odes kod ginekologa.  😘
    A da li postoji mogucnost da si trudna ? Mozda je to bilo implantacijsko krvarenje.  Jesi li radila test mozda ? 😘
    Bambina Napokon odradjena akcija 😅😅🤣❤❤❤
    LazyO  Kod mene je sve cudno ovaj ciklus. 😅 Bila sam se zabrinula da mozda nece biti ovulacije,ali malopre sam imala bas puno eggwhite iscetka,tako daa,pred vratimaa jee. 😅🥳 Super sto ste vec krenuli sa akcijanjem 🥳🥳❤💋
    Skategirl ❤❤💋 kako sii ti ? Vidim da si odg. Salji muza odmah na spermogram.  Moj ginekolog npr nije hteo nista da me kontrolise,cak ni hormone  dok muz ne odradi spermogram.  😆
    Zuzuzujalice glavu gore,videces da ce biti nestoo. Ne odustaaj 🤞❤
    Sunshine10 nisam lepo propratila,a mozda nisi ni rekla.  Jel ne treba da pijes nikakvu terapiju za prolaktin ? 💋❤ sto se tice FF ovog dole,on se updatetuje sam kao posle nekog vremena, ne znam što je to tako.  A ako hoces da ti se vidi kao i kod nas moras da kopiras onaj url BB code. Ako se secam 😆❤
    Amy super simptomii 🤞💋
    Bella srecno sa hormonima . Kad ce rezultati? 💋
    RioMare I ok je bolje nego nistaa.  😅😂 Vidim vidim, kako sam bila tuzna vece pre,sinoc sam se samo smejala 😈😅❤
    Javljaj nam sve vezano za ginekologa.  Moj sledeci pregled je tek u junu ,ako ne odem ranije.  💋❤
    Mare1234 Supeer ,samo neka rastu folikuli i samoo hopsajtee. 🤞🤞💋
    Lori1988 Lepo sto si se javila. Sad mala pauzica pa onda u nove pobede ponovoo. 🤞❤
    Rea30 💋💋❤ pisni i danaas.  Cudi me da je svetlija. Mozda je urin bio razredjeniji. 🤔😘
    Marty Drago mi je zbog rezultata u zvuka.  Nadam se da si ovako dobro.  ❤
    Pozdrav svim curamaaa 💋💋❤❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    23. Ožujak 2021. 10:17

Sandričak

Dobro jutro meine damee ☕❤💋Ancioo 💋❤🤗
    Leptir2014 Nemam odgovor na tvoje pitanje,ali ako mislis da nesto nije u redu,najbolje da odes kod ginekologa. 😘
    A da li postoji mogucnost da si trudna ? Mozda je to bilo implantacijsko krvarenje. Jesi li radila test mozda ? 😘
    Bambina Napokon odradjena akcija 😅😅🤣❤❤❤
    LazyO Kod mene je sve cudno ovaj ciklus. 😅 Bila sam se zabrinula da mozda nece biti ovulacije,ali malopre sam imala bas puno eggwhite iscetka,tako daa,pred vratimaa jee. 😅🥳 Super sto ste vec krenuli sa akcijanjem 🥳🥳❤💋
    Skategirl ❤❤💋 kako sii ti ? Vidim da si odg. Salji muza odmah na spermogram. Moj ginekolog npr nije hteo nista da me kontrolise,cak ni hormone dok muz ne odradi spermogram. 😆
    Zuzuzujalice glavu gore,videces da ce biti nestoo. Ne odustaaj 🤞❤
    Sunshine10 nisam lepo propratila,a mozda nisi ni rekla. Jel ne treba da pijes nikakvu terapiju za prolaktin ? 💋❤ sto se tice FF ovog dole,on se updatetuje sam kao posle nekog vremena, ne znam što je to tako. A ako hoces da ti se vidi kao i kod nas moras da kopiras onaj url BB code. Ako se secam 😆❤
    Amy super simptomii 🤞💋
    Bella srecno sa hormonima . Kad ce rezultati? 💋
    RioMare I ok je bolje nego nistaa. 😅😂 Vidim vidim, kako sam bila tuzna vece pre,sinoc sam se samo smejala 😈😅❤
    Javljaj nam sve vezano za ginekologa. Moj sledeci pregled je tek u junu ,ako ne odem ranije. 💋❤
    Mare1234 Supeer ,samo neka rastu folikuli i samoo hopsajtee. 🤞🤞💋
    Lori1988 Lepo sto si se javila. Sad mala pauzica pa onda u nove pobede ponovoo. 🤞❤
    Rea30 💋💋❤ pisni i danaas. Cudi me da je svetlija. Mozda je urin bio razredjeniji. 🤔😘
    Marty Drago mi je zbog rezultata u zvuka. Nadam se da si ovako dobro. ❤
    Pozdrav svim curamaaa 💋💋❤❤

Sandričak vražičak čičak ❣️❣️❣️javit cu naravno...drago mi ke da si vesela danas i da je sve kakl spada i zaaa tvoj egg iscjedak🤞🤞❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

23. Ožujak 2021. 10:25

Bella🌟

Rea_30

Hojla cuke. Jučer sam cijeli dan letaka okolo.
    Vidim da ima dosta nalaza i briseva koji su super!
    Curke ma ja vjerujem da cemo mi sve brzo se prebaciti u zimske bebice 😀
    One koje hopsaju nek samo navale 😀
    Nego ono sto me buni da jucerasnja lh trakica je svjetlija nego dan prije. Danas kad dodje doma ću raditi pa vidjeti sta se desava. 😘

Baš me zanima kakva će ti biti trakica danas. Poslikaj da analiziramo 😁😘

Naravno 😀😀

Bella🌟
    23. Ožujak 2021. 11:02

RiO MArE🐟😅❣️

Neka ti budu super nalazi i sve kako treba🤞🤞❣️
    Joj i mene aad zanima pošto me nesto jajnik bolucka cak dosta dana unazad.. Ako je to to, nesto u tom predjelu, nadam se da nije nista… ❣️🤞
    Jesmo da u hopsanju smo… Sce ću ja dole u tff stavit pa nek se zna🤣🤣🤣🤣

Hahah 😁🤣🤣 onda ćemo te lako paratiti😁😘 samo ti hopsaj💕
    Sandričak odlično za egg, bit će onda i trakice danas tamnije nadam se 🤞🤞🤞 nalazi bi mi trebali kroz neka 3 dana doći.

Sunshine10
    23. Ožujak 2021. 11:19

RioMare  ma da pametno, neka malo i muz odradi svoje nalaze. Bas sto kazes, godine su godine. A i da znas da li je sve ok.

Sandričak a kopirala sam bas taj BB ali eto nece pa nece hahah a tek trebam do gin sa svim ovim nalazima i mojim i muzevim pa da vidimo sta nam je raditi, Ja za prolaktin, a on za leukocite. Bas mi je maloprije gin rekao javiti hoce li me uspjeti danas ubaciti .

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Ginny
    23. Ožujak 2021. 11:34

jutrooooooooooo
    lazyO pratimo se u dan hahah :D mi smo nadobudno poceli jos 1dc ahahahah (zapravo, to je i izazvalo mengu dan ranije nego sam je ocekivala haha) idemo po plusic zajedno 
    skategirl ne znam jel vam blizu za odnit uzorak pa nek to doma obavi i odneses di vec... mislin da bi mom bilo lakse tako , uzasno mu je bilo neugodno to tamo obavit, nije me prista s tim davit danima a mislim se fakof sta sam ja sve do sad prosla radi bebica, tih tvojih pola sata neugode tamo je nista - malo i mi njih malo previse tetosimo, ko nas tetosi .... i evo mom nije neki sjajan nalaz i nije se nebo srusilo na zemlju, cak je to primio puno bolje nego sam mislila ;-)
    lori ne triba ti, to je sve isto samo drugi oblik
    marty odlicno za nalaze draga
    sandricak tako i moj gin,reka je nek on prvo odradi spermio, kako nije bajan dao mu je terapiju a ja hormone nisam jos odradila. i stalno se mislim kako bi to otisla privatno obavit al daleko mi do st, nedamiseeee ... pa se mislim ima li koja poliklinika to sve u nekom paketicu kao za sistematski haha. a jesam lina guzica hahah, sram me moze bit. meni izbio prist na bradi, obicno dođe pred ovulaciju s one str na kojoj ce bit ovulacija hahah al ozbiljno, potvrđeno uzv par puta prosle god. sad je s desne str sta mi je bas cudno jer mi se cinilo da ce na livo ovulacija ovaj misec...

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

curka93
    23. Ožujak 2021. 11:52

Cureeeee papa mi je dobar neka blaga upalica napisao je CITOLIZA pa ako se netko susreo s tim slobodno neka Pise...al napisao je da je sve u redu...nema abnormalnih stanica...ja vam nemrem opisati tu srecu od uzbudjenja sam se pocela tresti...hvala dragom Bogu...sve drugo Ce doci 🤞🤞🙏🙏🙏🙏

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.