Timmy pa da, na 14DPO mi je ok da bude tolika beta. A na 11DPO mi se to čini puno. I onda me jutros u laboratoriju odmah uplaše, kažu ako bude manja od 100 neće se trudnoća zadržati. Stvarno nemam pojma. Iako je jutros testić tamniji nego jučer - stavim slike kasnije.
A kako sam posumnjala - u subotu navečer mi je bilo jako hladno u krevetu, odnosno osjećaj je bio kao kad imaš groznicu, treseš se a nema temperature. Nakon toga mi je postalo vruće i jutros se probudila preznojena. To mi je odmah bilo sumnjivi jer mi se nikad to nije dogodilo. I napravila test, on pozitivan. Od ostalih simptoma samo me bole grudi i osjećam blage grčiće kao prije M ali dosta manje, nekad sa lijeve nekad sa desne strane. I boli me donji dio leđa.
To je sve za sada. :)
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
https://ibb.co/xJY40yj Evo usporedba testića - lijevi je od jučer ujutro a desni od jutros.
I jučer popodne digitalac https://ibb.co/KXmFMdp
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Alice ja iskreno mislim da su ti
Testici super:)
A ako te tijesi, mene je isto gin poslala na vadenje, 14 dpo,
odnosno dan ocekivane m, a zenska mi je u labu rekla da je to dosta jos rano, i ne mora biti tocno.
Tako da tebi na 11 dpo je to jos optimisticnije!
☺️
Timmy hvala ti :)
Za sada želim ostati pozitivna i vjerovati da će sve biti okej, al ovo mi je prvi plus nakon godinu i 4 mjeseca pokušavanja pa sam uplašena.
Kod mene je dijagnoza PCOS, neredovni ciklusi i ovulacije. I u petak sam bila kod ginekologa, dobila Klomifen i trebala krenuti s njim od 5.DC al kad ono iznenađenje :)
U kojoj si ti fazi? U potpisu ti nema ništa pa se ne snalazim :)
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Nisu navedeni podaci jer skocim tu kad imam vremena pa me opet nema, ovisi o poslu :)
inace borba sa stitnjacom isto, i u fazi sam isto cekanja, pa mi je uvijek zanimljivo cuti prve simptom od curki :-)
tebi bude sve dobro ja vjerujem po testicima
Siri ma sto vise aaa napises prije ces me dozvati😄 Ko ono kad te mater zove da udjes u kuću jer je vec mrak pa ni me vidi gdje si! Morala sam ih nadodavat jer me nije htjelo ukopcat na forum😜
Ma zeno svima dodju takvi periodi. I onima koji ne prave djecu, a ne nama koje iznad teme 'seks' imamo jos 10 privjesaka, natuknica, svjetlecih reklama i upozorenja da ako se ne ... u roku 1 sata i 34 minute opet necea ostat trudna i onda opet cekaj 43 dana do plodnih🙄 Slusaj svoje tijelo i svoje stanje duha pa ako ide ide, ako ne cemu na silu. Na kraju krajeva uvijek možeš zazmirit i zamislit Bradley Coopera ili ko ti je vec napet 🔥 pa ti se mozda omili🤣
Znaci tvoji plodni mogu biti bilo koji dc? Jel uhvatis trakicama onda? Jesu se mozda ustabilili?
Kejsy sto se muza tice i njegove upucenosti u ciklus si bas u pravu. Lijepo je da znaju, al ako primjetis da mu to predstavlja svojevrsno opterecenje bolje ga malo postedit detalja. Kakav bude kad kazes da je menga stigla? E i jel sin zna da bi bebaca? 😁
Hej cure 🌞 podrska svima koje iscekuju plusiće. Ovaj mjesec je nekako moj sve mi se čini, hehehe samo da se nesto ne ispriječi. Btw opet sam bila u kontaktu s koronom, neće valjda opet 🥴🤪😬 jeste se vi cijepile ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure,evo da se javim,bila sam na folikulometriji i nema ničeg😔
U ponedjeljak idem opet ali znam nekako da nece biti nista,imam takav osjecaj
Bas sam potonula nakon ovog,na klomifen ocito ne reagiram i sad ne znam sto dalje
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Lavi drži se u javljaj novosti. Znam da je teško ali misli pozitivno.
Da i ja javim novosti. Danas ujutro sam malo prokrvarila, i išla sam napraviti test, ali nije bil prvi urin ni nisam ga zadrzala više od sat vremena. Nisam mogla. I crta se je pokazala ali nije tamnija od jucer. A ima to kakve veze s tim da nisam tak dugo zadrzala urin? I nalaz cekam i dalje…. Nervozana sam… 🤷🏼♀️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blair ja se nisam, preboljela sam u 12 mj.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji