Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kate28
    25. Siječanj 2022. 21:39

Kejsy  ❄️ ☃️

Kate28

Pozdrav, kolke su sanse da se zatrudni nakon koristenja pilula (2godine, lindolete)?

Dobro nam dosla vjerovatno neko ima sikustva sa kontracepcijskim pilulala pa ti moze pomoci, ja samo znam da nisam jos nekog upoznala da je imala uredan ciklus odmah nakon prestanka sa pilulama.. Kad (ne) ocekujes da ti stigne menstruacija da te stavim na listu sa nama, a sigurno ti ovde nkeo zna reci nesto vise

Trebala sam dobiti menstruaciju 19.1., dr kaze da ako je test negativan da je to tocno i da ce mi dat tablete da potaknu menstruaciju

• Kate28
    25. Siječanj 2022. 21:54

Siri 🐾

Kate28uz svo dužno poštovanje doktoru,ali kako može tako nešto blebnuti i ostati živ? Pa to što si bila na kontracepciji pa prestala uzimati ne znači da će i dalje ciklusi biti školski. Jel nekako pratio uzv-om jel bila ovulacija ili vađenjem krvi. Jesi ti možda pratila jel bila ovulacija? Trakicama,temperaturom,imala neke naznake za ovulacijom? Meni je to neshvatljivo da tako blebne i ostane živ eto. Nije svatko ni za doktora..

Moj dr me nije zelio ni primit na kontrolu, za vadenje krvi nije zelio ni cut. Prije mi je prepisao kontracepciju jer ciklus nikako nije bio redovit. Ovulacija je bila kolko ja mislim,ali nisam pratila trakicama.. 

• Kate28
    25. Siječanj 2022. 22:04

Kejsy  ❄️ ☃️

Kate28

Siri 🐾

Kate28uz svo dužno poštovanje doktoru,ali kako može tako nešto blebnuti i ostati živ? Pa to što si bila na kontracepciji pa prestala uzimati ne znači da će i dalje ciklusi biti školski. Jel nekako pratio uzv-om jel bila ovulacija ili vađenjem krvi. Jesi ti možda pratila jel bila ovulacija? Trakicama,temperaturom,imala neke naznake za ovulacijom? Meni je to neshvatljivo da tako blebne i ostane živ eto. Nije svatko ni za doktora..

Moj dr me nije zelio ni primit na kontrolu, za vadenje krvi nije zelio ni cut. Prije mi je prepisao kontracepciju jer ciklus nikako nije bio redovit. Ovulacija je bila kolko ja mislim,ali nisam pratila trakicama..

Da li si radila pretrage tipa hormone tad kad ti ciklusi nisu bili redovni, ili je eto samo tako preporucio kontracepciju?

Samo tako je preporucio, nisam nikada vadila krv... A tada po 3mj nisam imala menstruaciju

• Kate28
    25. Siječanj 2022. 22:10

Siri 🐾

Kate28ima li koji drugi doktor da se prebaciš jer je ovo poprilično neodgovorno da ti da nešto bez argumenata kako i zašto i da ne napravi krvnu sliku prije kontracepcije i nakon ukidanja iste. Moj je doktor meni rekao ni slučajno kontracepcija na moje cikluse kakvi god da jesu jer mi to ne garantira da će mi poremetiti sve kada jednom prekinem istu,može biti da bi razvila PCOS nakon kontracepcije ili bi možda imala anovulatorne cikluse kad bi se zamrznuli jajnici. Meni je rekao da mi ne preporuča ako planiram trudnoću u bližoj budućnosti,ali ako baš želim da nema problema i to je meni bilo u redu. A dati kontracepciju jer se ciklusi poremete,a ne tražiti uzrok zašto se poremetilo mi je neshvatljivo,bar meni osobno. Ako imaš prilike promijeniti ginekologa,mijenjaj jer mi se to nimalo ne sviđa 🤨

Puno ti hvala, promijeniti cu svakako

• Kate28
    25. Siječanj 2022. 22:25

Kejsy  ❄️ ☃️

Kate28

Siri 🐾

Kate28ima li koji drugi doktor da se prebaciš jer je ovo poprilično neodgovorno da ti da nešto bez argumenata kako i zašto i da ne napravi krvnu sliku prije kontracepcije i nakon ukidanja iste. Moj je doktor meni rekao ni slučajno kontracepcija na moje cikluse kakvi god da jesu jer mi to ne neshvatljivo,bar meni osobno. Ako imaš prilike promijeniti ginekologa,mijenjaj jer mi se to nimalo ne sviđa 🤨

Puno ti hvala, promijeniti cu svakako

Siri ti je sve rekla, mjenjaj ginekologa pod hitno! Zbog takvih sam ja jedva prezivjela.
    Sad ti uradi betu, pa trazi drugog docu i sretno da nadjes nekog ko ce se posvetiti situaciji, pa da sto prije ugledas plusic. Bude ti drugi doktor u radio neke pretrage, kad kazes da planiras bebca, pa ti bude lakse i doci do ovulacije i trudnoce. Pitaj bio sta, neko ovde nesto sigurno zna.. I podrska puno znaci, pogotovo nekog ko prolazi nesto slicno ❤️

Hvala Vam puno, javim kad saznam za betu ❣️

BlairWaldorf
    25. Siječanj 2022. 22:51

Barbara 🤣🤣🤣🤣
    Ma jesam, hvala ti na pitanju ♥️ evo mi smo upravo pogledali film sad lagani spavanac 🤪🤷 čujemo se sutra 💋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

natalie19
    25. Siječanj 2022. 23:23

Nema me par sati ima toga za procitati. 😁
    Kejsy čekam rezultat još, rekla mi je tek sutra oko 4/5 popodne bum dobila nalaz. Tak da čekam i dalje. 
    Idem pročitati sad sve u miru 😁

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    25. Siječanj 2022. 23:24

Kak dugo se inače čeka beta? 🤔

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Alice33
    26. Siječanj 2022. 07:50

Jutro cure, evo da se ponovo javim. Ja upravo izvadila betu, nalaz popodne oko 2. Danas sam 11DPO i u laboratoriju mi kazu da beta mora bit minimalno 100. Meni se to nekako cini puno za 11DPO. I jutros testiv pozitivan a jucer je i dogitalac pokazao plusic i 1-2 tj. 
    Malo sam vam upala kao padobranac ali citam vas stalno. Zelim se zahvaliti sto ste mi pomogle jucer i svima zelim da dodete do bebica - a doci cete.
    Lavica citala sam sve i samo cu ti napisati da taj tvoj nick nije bezveze tu, vec si prava lavica!!!

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

• Timmy
    26. Siječanj 2022. 08:13

Alice meni su isto rekli na 14 dpo da mora biti iznad 100...

Ali inace mi bas nije to najjasnije:)

Kako si posumnjala, koji su ti bili simptomi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.