https://ibb.co/wpzh6Ts
Nikakoo da potamni jačee. 😑
Mnogo me nervira sto ce mi biti ovulacija malo kasnije. Vise volim kad bude 13. 14.dc😶
Ali lijepo tamni. Mogao bi pik ubrzo.🤞🤞😘
Bella, baš te zeza, ali daj Bože da bude plusiććććć! ❤️😘
Sandričak, držim fige da potamni, a vjerujem da frustrira.. 😔
❤❤❤
Jutro svima 🥰🥰
Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞
Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?
🤞🤞🤞
Ma kao 31. ali kod mene je to sve zbrda zdola, poprilicno neredovno tako da se necu cimati ako bude i kasnije… Mozda budemo isti dan piskileee🤗🤗
Ja bi trebala 02.04. vidjet cu da li sta ranije radit test il cekat da zakasni 🤷♀️ al eto pratimo se 😊
Ma dobro ja sam mislila koji dan kasnije tako da, to je tu negdje☺️
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
https://ibb.co/wpzh6Ts
Nikakoo da potamni jačee. 😑
Mnogo me nervira sto ce mi biti ovulacija malo kasnije. Vise volim kad bude 13. 14.dc😶
Sandričak brzo ce to ne brigaj... Lijepa je crtica🤞🤞❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Evo curke i mene nakon par dana, menga zavrsila u petak, jucer krenuli sa hopsanjem 🙈 prakticirat cemo svaki drugi dan do kraja iduceg tjedna(smjene na poslu nam se preklapaju pa necemo moci svaki dan). Meni ciklus krace traje nekad 25,nekad28. Al u prosjeku zadnjih 6 mj je 26 izracun pa smo navalili odmah poslije menge,jer mi i ovulacije bude ranije zbog kraceg ciklusa. Sutra cu kupiti neku folnu, a nekad davno sam procitala da postoje neke tablete koje su pouspjesile postupak kod dugog pokusavanja,a zovu se Dr. Böhm® Mönchspfeffer 4 mg Filmtabletten, navodno ih u Njem ili Austriji ima.
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Sandricak totalno te razumin hahah tako sam i ja zugala kad je bila na 16dc prije dva ciklusa, inace mi je 12-14dc. Moje iskustvo je da mi je ovulacija sutradan nakon pika, i u slucaju kad je dva dana zaredom bio pik ovulacija je bila taj drugi dan, sto se poklapa sa uzv u gina i sa lutealnom na kraju krajeva. Ja sam ipak pisnula jednu lh danas, rekla bi da ce ovulacija bit po rasporedu 🤣🤣 stavim slikj u iduci post, naravno da sam zaboravila uploadat unaprid 🤦♂️
Bella 😘😘😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
https://ibb.co/VmFbCCf
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
RIO MARE ma joj znaš šta prošli mjesec sam se toliko naživcirala s tim testovima tako da mislim da ga ovaj mjesec ni neću radit :P
Buhtlica ahaha dragaa šta ima kod tebe ?
zuzuzujalica mislim da nismo još nikad tako pokrili , nemogu se uspoređivati s BAJOM i 13 dana zaredom ali poprilično sam zadovoljna :P Kad ce taj testic ? jel ima kakvih simptoma ?
Lazy jao ja se iskreno nadam ali budemo vidili :) drago mi je da je Muz doma i sad u AKCIJU ;)
Bella draga ako te zeza menga stvarno test brzo :P mozda joj samo treba malo te poteče haaha tako nekad mojoj treba malo vise vremena a mozda je i nešto drugo u pitanju. Kakvi su bolovi ? kao inače ili primjećuješ razliku ? Ima jakoo puno cura koje krvare prvih par dana kada treba bit menstruacija a trudne su i završi sve dobro jer kažu da je posljedica implantacije pa pukne žilica pa bla bla... u svakom slučaju sretno
mogla biš već danas pišnut
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
evo meni došli prije 10 dana nalazi za štitnjaču opet tsh visok 3,80 pa sada pijem cijelu tabletu od 25 i to bi trebalo onda bit okej , utorak imam još zakazan ultrazvuk i radila sam papu 25.2. i još me nitko nije zvao tako da sam JAKOOOO JAKOOO sretna da je sve uredno i da nema više beštija nadam se hahah rekla je ako me ne zove u roku 3 tjedna naci da je sve uredu...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ivasamo žestoko nema labavo.. Beka bude uspješan ciklus💪💪🥰🥰
Ginny ti si na ptvoj crti čekaš... 🤞🤞❣️❣️
Samo hops hops
Maša hahha moš si ga mislit da nećeš hahahha🥰🥰🥰
Aj da te vidim da neces🤣
Uhhh tsh te zeza kao i mene... Meni nedavno dosžo 3.47 🤦♀️🤦♀️
Za ostalo super da štima ❣️❣️