Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    21. Ožujak 2021. 14:39

Sandričak

https://ibb.co/wpzh6Ts
    Nikakoo da potamni jačee. 😑
    Mnogo me nervira sto ce mi biti ovulacija malo kasnije. Vise volim kad bude 13. 14.dc😶

Ali lijepo tamni. Mogao bi pik ubrzo.🤞🤞😘

Bella🌟
    21. Ožujak 2021. 14:40

Bambina

Bella, baš te zeza, ali daj Bože da bude plusiććććć! ❤️😘
    Sandričak, držim fige da potamni, a vjerujem da frustrira.. 😔

❤❤❤

Niksii
    21. Ožujak 2021. 15:49

skategirl

Butterfly564

skategirl

Butterfly564

skategirl

Jutro svima 🥰🥰
    Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞

Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞

Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?

🤞🤞🤞

Ma kao 31. ali kod mene je to sve zbrda zdola, poprilicno neredovno tako da se necu cimati ako bude i kasnije… Mozda budemo isti dan piskileee🤗🤗

Ja bi trebala 02.04. vidjet cu da li sta ranije radit test il cekat da zakasni 🤷‍♀️ al eto pratimo se 😊

Ma dobro ja sam mislila koji dan kasnije tako da, to je tu negdje☺️

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Ožujak 2021. 16:22

Sandričak

https://ibb.co/wpzh6Ts
    Nikakoo da potamni jačee. 😑
    Mnogo me nervira sto ce mi biti ovulacija malo kasnije. Vise volim kad bude 13. 14.dc😶

Sandričak brzo ce to ne brigaj... Lijepa je crtica🤞🤞❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• ivajurjevic92
    21. Ožujak 2021. 16:56

Evo curke i mene nakon par dana, menga zavrsila u petak, jucer krenuli sa hopsanjem 🙈 prakticirat cemo svaki drugi dan do kraja iduceg tjedna(smjene na poslu nam se preklapaju pa necemo moci svaki dan). Meni ciklus krace traje nekad 25,nekad28. Al u prosjeku zadnjih 6 mj je 26 izracun pa smo navalili odmah poslije menge,jer mi i ovulacije bude ranije zbog kraceg ciklusa. Sutra cu kupiti neku folnu, a nekad davno sam procitala da postoje neke tablete koje su pouspjesile postupak kod dugog pokusavanja,a zovu se Dr. Böhm® Mönchspfeffer 4 mg Filmtabletten, navodno ih u Njem ili Austriji ima.

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Ginny
    21. Ožujak 2021. 17:32

Sandricak totalno te razumin hahah tako sam i ja zugala kad je bila na 16dc prije dva ciklusa, inace mi je 12-14dc. Moje iskustvo je da mi je ovulacija sutradan nakon pika, i u slucaju kad je dva dana zaredom bio pik ovulacija je bila taj drugi dan, sto se poklapa sa uzv u gina i sa lutealnom na kraju krajeva. Ja sam ipak pisnula jednu lh danas, rekla bi da ce ovulacija bit po rasporedu 🤣🤣 stavim slikj u iduci post, naravno da sam zaboravila uploadat unaprid 🤦‍♂️
    Bella 😘😘😘

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    21. Ožujak 2021. 17:35

https://ibb.co/VmFbCCf

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Maša🤰🏼
    21. Ožujak 2021. 17:41

RIO MARE ma joj znaš šta prošli mjesec sam se toliko naživcirala s tim testovima tako da mislim da ga ovaj mjesec ni neću radit :P 

Buhtlica ahaha dragaa šta ima kod tebe ? 

zuzuzujalica mislim da nismo još nikad tako pokrili , nemogu se uspoređivati s BAJOM i 13 dana zaredom ali poprilično sam zadovoljna :P Kad ce taj testic ? jel ima kakvih simptoma ? 

Lazy jao ja se iskreno nadam ali budemo vidili :) drago mi je da je Muz doma i sad u AKCIJU ;) 

Bella draga ako te zeza menga stvarno test brzo :P mozda joj samo treba malo te poteče haaha tako nekad mojoj treba malo vise vremena  a mozda je i nešto drugo u pitanju. Kakvi su bolovi ? kao inače ili primjećuješ razliku ? Ima jakoo puno cura koje krvare prvih par dana kada treba bit menstruacija a trudne su i završi sve dobro jer kažu da je posljedica implantacije pa pukne žilica pa bla bla... u svakom slučaju sretno  mogla biš već danas pišnut 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    21. Ožujak 2021. 17:45

evo meni došli prije 10 dana nalazi za štitnjaču opet tsh visok 3,80 pa sada pijem cijelu tabletu od 25 i to bi trebalo onda bit okej , utorak imam još zakazan ultrazvuk i radila sam papu 25.2. i još me nitko nije zvao tako da sam JAKOOOO JAKOOO sretna da je sve uredno i da nema više beštija nadam se hahah rekla je ako me ne zove u roku 3 tjedna naci da je sve uredu... 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Ožujak 2021. 17:56

Ivasamo žestoko nema labavo.. Beka bude uspješan ciklus💪💪🥰🥰
    Ginny ti si na ptvoj crti čekaš... 🤞🤞❣️❣️
    Samo hops hops
    Maša hahha moš si ga mislit da nećeš hahahha🥰🥰🥰
    Aj da te vidim da neces🤣
    Uhhh tsh te zeza kao i mene... Meni nedavno dosžo 3.47 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Za ostalo super da štima ❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.