Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2021. 10:45

Hehehehe RioMare sasavice ❤️❤️❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Ožujak 2021. 10:56

Angel1991

LazyO imam i ja svakave cajeve od Agristara. I taj zenski caj sam pila, al sam ipak sad bas vrkutu jos posebno kupila u Dmu. Onaj 7 biljaka mi je cak bolji prije spavanja nego Laku noc. 😊
    Cure sad ce mi 4 ciklus bezuspjesnog pokusavanja, da pricekam jos malo pa onda odem na pretrage kad bude 6 mj?

Ja sam isto tako odlucila krenut, i njega poslat zapravo prije nego sebe jer je moj barba u godinama🤣🤣🥰🥰

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• skategirl
    21. Ožujak 2021. 11:00

Jutro svima 🥰🥰
    Nije me jucer bas bilo, biki u gostima pa dosli kasno i ravno spavanac. Danas smo opet po gostima 😅
    Bella ma ne otpisujem nista, al posto nismo najbolje pokrili, samo prije O (ak je tad bila) nakon nismo, pa nekak najmanje ocekujem od ovog ciklusa
    Mare kod tebe bas i nema odmora 🤣 odma akcija, neka neka. Vjecita pozitivka 💕
    Monstera drzim nam 🤞 da se svi sto prije prebacimo na zimske ❤
    Zujalica probadanje zvuci kao lijep simptomcic, navijamo za testic da se nasto vidi 🥳🥳
    Angel, Marty zao mi je za m 😔 grlim 🤗
    A jooj Marty zao mi je sto te tako boli, probaj se utoplit i odmaraj 😘 mozda vam odmor donese plusic 🤞🤞🤞
    Arsaneres dobrodosla 😊😊
    Sandricak samo nek trakice tamne 😊 sretan 14dc 🥳🥳🥳🥳
    Butterfly564 nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
    Wonderer 😘
    Masa bas lijepo sto ste se malo makli, odmorili i opustili, navijam da je toto ❤❤
    LazyO odlicno da je muz tu i da mozete u akciju 💪ma do ljeta si s pluscinom i selis u zimske 🥰🥰
    Tommy kako si? 💕

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• skategirl
    21. Ožujak 2021. 11:02

RiO MArE🐟😅❣️

Angel1991

LazyO imam i ja svakave cajeve od Agristara. I taj zenski caj sam pila, al sam ipak sad bas vrkutu jos posebno kupila u Dmu. Onaj 7 biljaka mi je cak bolji prije spavanja nego Laku noc. 😊
    Cure sad ce mi 4 ciklus bezuspjesnog pokusavanja, da pricekam jos malo pa onda odem na pretrage kad bude 6 mj?

Ja sam isto tako odlucila krenut, i njega poslat zapravo prije nego sebe jer je moj barba u godinama🤣🤣🥰🥰

Mislim da cemo mi paralelno, tako cu njega lakse dobit na to 🤣🤣 nismo jos pricali oko toga, al ako sad dobim M mislim da mu razg ne gine. Bar cemo znat dal je sve ok il negdje nesto steka pa poradit na tome. 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Ginny
    21. Ožujak 2021. 11:02

LazyO ja sam to pocela pit, ne moze skodit 🤷‍♀️🤷‍♀️ 🤣🤣 napadam svim sredstvima hahha
    Rio mare kod nas to nije upalilo al sad znamo da mm ima dijagnozu 🤣🤣🤣🙈 ovo nam je prvi ciklus da smo utvrdili unaprijed raspored 🤣🤣 dosta je bilo opustenosti 😎😎
    Zuzuzujalice wooohooo testic 🤞🤞 ja sam ko lude amerikanke znala sa prvim 🤣🤣🤷‍♀️ al stvarno. S drugim nisam imala pojma, imala implatacijsko, mislila da je menga - ravnoteža u svemiru 🤣🤣🤣

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Angel 🌼
    21. Ožujak 2021. 11:23

Imam jedno pitanje, al nemojte se smijat 🤣 citala sam sve i svasta na netu i procitala sam da ako je muskarac premrsavi da je manja sansa za zacecem. Znaci da indeks tjelesne mase utjece na plodnost kod zena i muskaraca. Znaci ja sam neka sredina, ni debela ni mrsava a decko je bas mrsavi. Jede duplo od mene i ne deblja se. Dal bi to stvarno mogao biti problem? 

21. Ožujak 2021. 11:31

Angel mislim da se ne trebas obazirati na to. Vjerujem da mrsavost utjece, ali kad je u pitanju neuhranjenost - anoreksija, izgladnjivanje, itd. Tvoj dragi ima brz metabolizam, ne vjerujem da je to neka prepreka :))

Angel 🌼
    21. Ožujak 2021. 11:39

Zuzuzujalica tnx. Vec sam svasta pretrazila, premislila.. 😂 

Bella🌟
    21. Ožujak 2021. 11:39

Mare neka si naručila trakice😘najbolje pratiti i s jednim i s drugim😁 ma sad je opet stalo malo. Ne znam više ni sama. Malo me boli malo ne ,procurila jesam ali oskudno. Alo si mislim super to je to, a onda opet nis.Ne znam vidjet cu kak će sutra do sutra biti.
    Ginny 💖
    Lunaluna hej🤗 znači imamo listu na koju pišem datum kad ti M treba stići i onda odbrojavam koliko ima do M i nadamo se da neće doći😁 zuzuzujalica ,tommy i RioMare  su sve objasnile  🤗sretnoo😘
    Zuzuzujalice sretno s testom,jedva cekam🤞🤞🤞🤞💖 ma opet me zeza,mislila sam da sam procurila al je stalo.
    LazyO💖💖💖 odlično za muža i plodne dane bit će to superiska, sretnooo draga ❤❤🤞🤞😘
    Angel dajte si bar 6 mjeseci pa onda pretrage,još malo probaj pa ćeš vidjeti. Nadam se da ti pretrage neće trebati i da će ovaj mjesec biti dobitan💖😘Ovo za težinu,slažem se sa zuzuzujalicom.
    Skategirl😘😘😘

21. Ožujak 2021. 11:40

Angel ma mislim da smo sve imale svoje trenutke pre-guglanja 🙂🙂 nemoj me 100% drzati za rijec, ali mislim da je tako. Moja mama je 3 puta ostala trudna bez problema, ona imala 45kg, a tata 65. Oboje sitni i mrsavi 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.