LazyO imam i ja svakave cajeve od Agristara. I taj zenski caj sam pila, al sam ipak sad bas vrkutu jos posebno kupila u Dmu. Onaj 7 biljaka mi je cak bolji prije spavanja nego Laku noc. 😊
Cure sad ce mi 4 ciklus bezuspjesnog pokusavanja, da pricekam jos malo pa onda odem na pretrage kad bude 6 mj?
Ja sam isto tako odlucila krenut, i njega poslat zapravo prije nego sebe jer je moj barba u godinama🤣🤣🥰🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro svima 🥰🥰
Nije me jucer bas bilo, biki u gostima pa dosli kasno i ravno spavanac. Danas smo opet po gostima 😅
Bella ma ne otpisujem nista, al posto nismo najbolje pokrili, samo prije O (ak je tad bila) nakon nismo, pa nekak najmanje ocekujem od ovog ciklusa
Mare kod tebe bas i nema odmora 🤣 odma akcija, neka neka. Vjecita pozitivka 💕
Monstera drzim nam 🤞 da se svi sto prije prebacimo na zimske ❤
Zujalica probadanje zvuci kao lijep simptomcic, navijamo za testic da se nasto vidi 🥳🥳
Angel, Marty zao mi je za m 😔 grlim 🤗
A jooj Marty zao mi je sto te tako boli, probaj se utoplit i odmaraj 😘 mozda vam odmor donese plusic 🤞🤞🤞
Arsaneres dobrodosla 😊😊
Sandricak samo nek trakice tamne 😊 sretan 14dc 🥳🥳🥳🥳
Butterfly564 nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
Wonderer 😘
Masa bas lijepo sto ste se malo makli, odmorili i opustili, navijam da je toto ❤❤
LazyO odlicno da je muz tu i da mozete u akciju 💪ma do ljeta si s pluscinom i selis u zimske 🥰🥰
Tommy kako si? 💕
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
LazyO imam i ja svakave cajeve od Agristara. I taj zenski caj sam pila, al sam ipak sad bas vrkutu jos posebno kupila u Dmu. Onaj 7 biljaka mi je cak bolji prije spavanja nego Laku noc. 😊
Cure sad ce mi 4 ciklus bezuspjesnog pokusavanja, da pricekam jos malo pa onda odem na pretrage kad bude 6 mj?
Ja sam isto tako odlucila krenut, i njega poslat zapravo prije nego sebe jer je moj barba u godinama🤣🤣🥰🥰
Mislim da cemo mi paralelno, tako cu njega lakse dobit na to 🤣🤣 nismo jos pricali oko toga, al ako sad dobim M mislim da mu razg ne gine. Bar cemo znat dal je sve ok il negdje nesto steka pa poradit na tome.
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
LazyO ja sam to pocela pit, ne moze skodit 🤷♀️🤷♀️ 🤣🤣 napadam svim sredstvima hahha
Rio mare kod nas to nije upalilo al sad znamo da mm ima dijagnozu 🤣🤣🤣🙈 ovo nam je prvi ciklus da smo utvrdili unaprijed raspored 🤣🤣 dosta je bilo opustenosti 😎😎
Zuzuzujalice wooohooo testic 🤞🤞 ja sam ko lude amerikanke znala sa prvim 🤣🤣🤷♀️ al stvarno. S drugim nisam imala pojma, imala implatacijsko, mislila da je menga - ravnoteža u svemiru 🤣🤣🤣
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Imam jedno pitanje, al nemojte se smijat 🤣 citala sam sve i svasta na netu i procitala sam da ako je muskarac premrsavi da je manja sansa za zacecem. Znaci da indeks tjelesne mase utjece na plodnost kod zena i muskaraca. Znaci ja sam neka sredina, ni debela ni mrsava a decko je bas mrsavi. Jede duplo od mene i ne deblja se. Dal bi to stvarno mogao biti problem?
Angel mislim da se ne trebas obazirati na to. Vjerujem da mrsavost utjece, ali kad je u pitanju neuhranjenost - anoreksija, izgladnjivanje, itd. Tvoj dragi ima brz metabolizam, ne vjerujem da je to neka prepreka :))
Mare neka si naručila trakice😘najbolje pratiti i s jednim i s drugim😁 ma sad je opet stalo malo. Ne znam više ni sama. Malo me boli malo ne ,procurila jesam ali oskudno. Alo si mislim super to je to, a onda opet nis.Ne znam vidjet cu kak će sutra do sutra biti.
Ginny 💖
Lunaluna hej🤗 znači imamo listu na koju pišem datum kad ti M treba stići i onda odbrojavam koliko ima do M i nadamo se da neće doći😁 zuzuzujalica ,tommy i RioMare su sve objasnile 🤗sretnoo😘
Zuzuzujalice sretno s testom,jedva cekam🤞🤞🤞🤞💖 ma opet me zeza,mislila sam da sam procurila al je stalo.
LazyO💖💖💖 odlično za muža i plodne dane bit će to superiska, sretnooo draga ❤❤🤞🤞😘
Angel dajte si bar 6 mjeseci pa onda pretrage,još malo probaj pa ćeš vidjeti. Nadam se da ti pretrage neće trebati i da će ovaj mjesec biti dobitan💖😘Ovo za težinu,slažem se sa zuzuzujalicom.
Skategirl😘😘😘
Angel ma mislim da smo sve imale svoje trenutke pre-guglanja 🙂🙂 nemoj me 100% drzati za rijec, ali mislim da je tako. Moja mama je 3 puta ostala trudna bez problema, ona imala 45kg, a tata 65. Oboje sitni i mrsavi 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji