Bellasamo polako, nemoj se stresirati i brinuti ❤️ Ima li ugrusaka?
Nema Zuzuzujalice. Cista krv. Baš sam živčana nekak. Al dobro, mislim da kad krene da mi bude lakše. Hvala kaj brineš ❤❤
E Bella možda da napraviš test jer ako i je T, bolje sad znati, čak i da je pošlo po krivu da znaš popratiti, a možda nije ništa, a i možda bude nešto pa da se odmah javiš na hitnu za duphastone ili nešto. U krajnju ruku ako je bijel testić mirna si.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Slazem se sa Lijenom ovulacijom, drzi nam se Bellice. Sorry sto radimo pritisak, ali mozda bi bila mirnija da piskis ❤️
Joooj opet mi se desilo da napisem podosta i da obrišeemm. Aaaaa . Ja radila pa nisam imala vremena da pisem i citam. ❤
Ne mogu da pisem opet sve,po sećanju cuu.
Maso Baas ste pokrili dobroo. Ima da se primii 🤞🤞🥰❤Bellaa hvalaa za 14.dc 🥳🥳❤ Kasnije slavimo 😈🥳 Bas te zeza dobijanje. Dal stvarno da pisnes jedan test. ❤
RioMare hvalaa istoo,osecam se kao prava slavljenicaa 😅😅🤣🤣🥳🥳🥳🥳❤ Kasnije cu da ga zaskocim,neće znati sta ga je snasloo. Hehhe 😈🙃🥳❤
Ginny pojma nemam kad ce ovulacija ovog meseca. Posle cu da pišnem trakicu pa cu da stavim ovde da vidim dal tamni. 🤔 kod mene u principu ranije je bilo kad je pik tad je i ovulacija. Videcu ovaj mesec. Kako tebi tamne kad imas ovulaciju,jel ti bude pik npr 12dc ako ti je O 14.dc ? ❤
Zuzuzujalice Kad piskiis ? 🤞🥳❤ Daa ljuta sam bila ali danas me je proslo . Ako danas ne bude mogao onda cu biti ljuta . 🤔😁❤
LazyO neka bude današnji dan stvarno plodonosan . Hihihi 🤞😁❤ super sto je muzic tuu. 🥰💋
Angel1991 Pa sacekaj malo,a mozes i pre otici da kazes na vreme proveris sve. Ja sam cekala godinu dana 💋❤
Skategirl 🥰🥳💋❤
Svima saljem zagrljaj 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Budem ga napravila odmah sutra ujutro ,još ću do tad pričekati. Hvala vam žene❤❤
Jutro svima 🥰🥰
Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞
Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?
🤞🤞🤞
Ma kao 31. ali kod mene je to sve zbrda zdola, poprilicno neredovno tako da se necu cimati ako bude i kasnije... Mozda budemo isti dan piskileee🤗🤗
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Nema Zuzuzujalice. Cista krv. Baš sam živčana nekak. Al dobro, mislim da kad krene da mi bude lakše. Hvala kaj brineš ❤❤
Bella samo polako, pokusaj bez stresa.. Ako imas test možda eto bokje da ga napravis... Da znas kako dalje... 🤞🤞❣️Ljubim te i javi nam se
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bella samo polako, pokusaj bez stresa.. Ako imas test možda eto bokje da ga napravis… Da znas kako dalje… 🤞🤞❣️Ljubim te i javi nam se
Imam test draga Mare, budem ,napravim ga sutra ujutro odmah,hvala ti❤❤❤
https://ibb.co/wpzh6Ts
Nikakoo da potamni jačee. 😑
Mnogo me nervira sto ce mi biti ovulacija malo kasnije. Vise volim kad bude 13. 14.dc😶
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Jutro svima 🥰🥰
Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞
Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?
🤞🤞🤞
Ma kao 31. ali kod mene je to sve zbrda zdola, poprilicno neredovno tako da se necu cimati ako bude i kasnije… Mozda budemo isti dan piskileee🤗🤗
Ja bi trebala 02.04. vidjet cu da li sta ranije radit test il cekat da zakasni 🤷♀️ al eto pratimo se 😊
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella, baš te zeza, ali daj Bože da bude plusiććććć! ❤️😘
Sandričak, držim fige da potamni, a vjerujem da frustrira.. 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji