Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    21. Ožujak 2021. 13:04

Bella🌟

zuzuzujalica

Bellasamo polako, nemoj se stresirati i brinuti ❤️ Ima li ugrusaka?

Nema Zuzuzujalice. Cista krv. Baš sam živčana nekak. Al dobro, mislim da kad krene da mi bude lakše. Hvala kaj brineš ❤❤

E Bella možda da napraviš test jer ako i je T, bolje sad znati, čak i da je pošlo po krivu da znaš popratiti, a možda nije ništa, a i možda bude nešto pa da se odmah javiš na hitnu za duphastone ili nešto. U krajnju ruku ako je bijel testić mirna si.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

21. Ožujak 2021. 13:11

Slazem se sa Lijenom ovulacijom, drzi nam se Bellice. Sorry sto radimo pritisak, ali mozda bi bila mirnija da piskis ❤️

Sandričak
    21. Ožujak 2021. 13:14

Joooj opet mi se desilo da napisem podosta i da obrišeemm. Aaaaa . Ja radila pa nisam imala vremena da pisem i citam. ❤
    Ne mogu da pisem opet sve,po sećanju cuu.
    Maso Baas ste pokrili dobroo. Ima da se primii 🤞🤞🥰❤Bellaa hvalaa za 14.dc 🥳🥳❤ Kasnije slavimo 😈🥳 Bas te zeza dobijanje. Dal stvarno da pisnes jedan test. ❤
    RioMare hvalaa istoo,osecam se kao prava slavljenicaa 😅😅🤣🤣🥳🥳🥳🥳❤ Kasnije cu da ga zaskocim,neće znati sta ga je snasloo. Hehhe 😈🙃🥳❤
    Ginny pojma nemam kad ce ovulacija ovog meseca. Posle cu da pišnem trakicu pa cu da stavim ovde da vidim dal tamni.  🤔 kod mene u principu ranije je bilo kad je pik tad je i ovulacija.  Videcu ovaj mesec. Kako tebi tamne kad imas ovulaciju,jel ti bude pik npr 12dc ako ti je O 14.dc ? ❤
    Zuzuzujalice Kad piskiis ? 🤞🥳❤ Daa ljuta sam bila ali danas me je proslo . Ako danas ne bude mogao onda cu biti ljuta . 🤔😁❤
    LazyO neka bude današnji dan stvarno plodonosan . Hihihi 🤞😁❤ super sto je muzic tuu. 🥰💋
    Angel1991 Pa sacekaj malo,a mozes i pre otici da kazes na vreme proveris sve. Ja sam cekala godinu dana 💋❤
    Skategirl 🥰🥳💋❤
    Svima saljem zagrljaj 💋❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bella🌟
    21. Ožujak 2021. 13:39

Budem ga napravila odmah sutra ujutro ,još ću do tad pričekati.  Hvala vam žene❤❤

Niksii
    21. Ožujak 2021. 13:42

skategirl

Butterfly564

skategirl

Jutro svima 🥰🥰
    Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞

Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞

Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?

🤞🤞🤞

Ma kao 31. ali kod mene je to sve zbrda zdola, poprilicno neredovno tako da se necu cimati ako bude i kasnije... Mozda budemo isti dan piskileee🤗🤗

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Ožujak 2021. 13:47

Bella🌟

zuzuzujalica

Nema Zuzuzujalice. Cista krv. Baš sam živčana nekak. Al dobro, mislim da kad krene da mi bude lakše. Hvala kaj brineš ❤❤

Bella samo polako, pokusaj bez stresa.. Ako imas test možda eto bokje da ga napravis... Da znas kako dalje... 🤞🤞❣️Ljubim te i javi nam se

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    21. Ožujak 2021. 13:52

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

zuzuzujalica

Bella samo polako, pokusaj bez stresa.. Ako imas test možda eto bokje da ga napravis… Da znas kako dalje… 🤞🤞❣️Ljubim te i javi nam se

Imam test draga Mare, budem ,napravim ga sutra ujutro odmah,hvala ti❤❤❤

Sandričak
    21. Ožujak 2021. 14:20

https://ibb.co/wpzh6Ts 
    Nikakoo da potamni jačee. 😑
    Mnogo me nervira sto ce mi biti ovulacija malo kasnije.  Vise volim kad bude 13. 14.dc😶

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• skategirl
    21. Ožujak 2021. 14:33

Butterfly564

skategirl

Butterfly564

skategirl

Jutro svima 🥰🥰
    Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞

Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞

Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?

🤞🤞🤞

Ma kao 31. ali kod mene je to sve zbrda zdola, poprilicno neredovno tako da se necu cimati ako bude i kasnije… Mozda budemo isti dan piskileee🤗🤗

Ja bi trebala 02.04. vidjet cu da li sta ranije radit test il cekat da zakasni 🤷‍♀️ al eto pratimo se 😊

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bambina
    21. Ožujak 2021. 14:36

Bella, baš te zeza, ali daj Bože da bude plusiććććć! ❤️😘
    Sandričak, držim fige da potamni, a vjerujem da frustrira.. 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.