Bella zasto ne bi pisnula jedan hcg ako imas pri ruci? Bas zeza M, mozda ni nije M? 🤓
Bellazasto ne bi pisnula jedan hcg ako imas pri ruci? Bas zeza M, mozda ni nije M? 🤓
Ka se potpuno slažem sa zujicom... Bella moja, nekako si mi sumnjiva❣️❣️🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bellazasto ne bi pisnula jedan hcg ako imas pri ruci? Bas zeza M, mozda ni nije M? 🤓
Ka se potpuno slažem sa zujicom… Bella moja, nekako si mi sumnjiva❣️❣️🤞🤞
Drage moje, morati ću sutra ako ne krene,ali ne bi to bila neka dobra situacija. Jer bolovi su tu,ne cijelo vrijeme al jesu, i ima krvi,kapljice kad idem na wc,i pri brisanju crveno, nije smeđe nego bas crveno. Jucer navecer bilo mrvu jače i danas ujutro,pa opet sad samo kad se obrišem. Tako da ako i je T nisam sigurna jel bi ovo bilo dobro 😔
Bella samo polako, nemoj se stresirati i brinuti ❤️ Ima li ugrusaka?
Jutro svima 🥰🥰
Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Bellasamo polako, nemoj se stresirati i brinuti ❤️ Ima li ugrusaka?
Da, nemoj si stres nabijat samo...spotting nije neuobicajen...nije nuzno da bude nesto lose ako je T u pitanju, svakako je najbolje provjerit s dr ak se radi o T
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jutro svima 🥰🥰
Butterfly564nekad je dovoljan samo jedan hop u pravo vrijeme 😊🤞 slicno je i kod mene, nismo bas pokrili al tko zna mogda se taj bas primi 🤞🤞🤞
Mogao bi taj bas biti dobitni😊😊🙏🤞🤞
Drzimo si 🤞🤞🤞 sry nisam zapamtila kad ti (ne)ocekujes m?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Pozdrav svima,
imam pitanje vezano uz Menopur. Daje li se on isti dan kad i štoperica ili se taj dan preskače tj. više se ne uzima? Ja se u tom trenutku i toj gužvi nisam sjetila pitati. Znam, glupo od mene. 😔
Hvala! 😀
Bellasamo polako, nemoj se stresirati i brinuti ❤️ Ima li ugrusaka?
Nema Zuzuzujalice. Cista krv. Baš sam živčana nekak. Al dobro, mislim da kad krene da mi bude lakše. Hvala kaj brineš ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji