Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_anđela
    15. Siječanj 2022. 16:16

Blair, vjerujem da vecina nas razumije to stanje. Ja kada sam prozivjela sve to, mislila sam da cu moci odmah biti trudna i rekoh to je to, spas za mene. Doktor mi rece da 6mj ne smijem pomisliti na trudnocu i tu kao da mi je lupio samar. Dosla doma razmisljam kako dalje, ma mozda on ne zna dobro, svasta sam razmisljala. Pa kad je proslo tih 6 mjeseci ajde rekoh idemo sad odmah prvi mjese, pa se nije desilo, ni prvi ni drugi ni treci pa sve do petog. Vec sam zivjela samo u tome, kao da me neko uslovio da ja to moram podhitno. Stvarno grozan osjecaj, u tome smo svemu i to prodje kada ugledas taj plusic, kao da padne kamen sa srca, ali onda krecu druge brige ali otom potom. Sve cemo mi to prevazici. To si skoro vec imala taj plusic, znas da mozes, znas da kad pratis sve i kad se potrudite da fakat mozes zatrudniti i ides hrabro naprijed. Ja vjerujem da ce se to desiti do 2 mjeseca max, a mozda vec sad za par dana 😊🍀🍀🌷

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Timmy
    15. Siječanj 2022. 17:03

Curke evo vikend i vremena da vas sve malo zapratim:)
    Nadam se da ste dobro:)
    Vrijeme nazalost i nije za neka velika druzenja, ali zato mozda bude vise plusica:) 

Vec sam jednom mislim pitala, znam teoriju o duljini zivota spermica, ali zaista u praksi, koliko mislite da su sanse za zacece kad se radi na bebi, 10.,11. dan ciklusa, akoje ciklus 28 dana?

Cesto putujemo oboje poslovno, pa nekad nemamo drugog izbora

BlairWaldorf
    15. Siječanj 2022. 17:14

Hvale na podrsci zaista! ❤️ Nije mi cilj kukati jer mi je jasno da od toga nema ništa. Ali ovako pred M kada sam u strahu hoće doći ili će biti plus, naravno mama andela da kasnije i dodu druge brige pogotovo kad imas lose iskustvo sve je to meni jasno, jednostavno nekako potonem. Mjeseci mi traju stoljećima, jos ovaj moji duži ciklusi....  I onda kad sve i ustimam desi se biokemijska, a odma drugi mjesec korona ! Pa jel to mene netko zajebava ? 🙄🤪🙈
    No dobro dosta o meni i mom autu ... Vidjet ćemo u pon ako ne i prije u slucaju da gospoda dode 😬😬🤪🙄🙄🙄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Draga1982
    15. Siječanj 2022. 17:37

Samo da uletim i kratko pozdravim..ne stignem nista po cjele dane na poslu 3 nas nema radi glupe korone tako da ni slobodnog dana skoro nemam..i tako hladno bura dere vec par dana nemos nikud i kad dodes s posla sve nekako sivo...da bar malo snjega padne al nista ovdi ga nije bilo od 2012 bas mi fali malo djecjih radosti..😘😘😘😘 svima i cuvajte se drage zene ♥️❤♥️❤

Dragica

kokii2219
    15. Siječanj 2022. 17:43

Drage moje cisto da javim, mengica mi nije ni danas dosla i odolila sam da ne napravim test danas, nego bolje da se strpim do sutra. Malo sam iscrpljena  muz mi je bolestan, a ja u 'agoniji' jesam ili nisam 🤣
    Pooozzziiic za sve i drzim fige da krvavice ne dodju, da dodju plusiciiii😍😍

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

BlairWaldorf
    15. Siječanj 2022. 18:04

kokii2219

Drage moje cisto da javim, mengica mi nije ni danas dosla i odolila sam da ne napravim test danas, nego bolje da se strpim do sutra. Malo sam iscrpljena muz mi je bolestan, a ja u 'agoniji' jesam ili nisam 🤣

Kad treba doći da ne tražim listu hehehe ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    15. Siječanj 2022. 18:08

BlairWaldorf

kokii2219

Drage moje cisto da javim, mengica mi nije ni danas dosla i odolila sam da ne napravim test danas, nego bolje da se strpim do sutra. Malo sam iscrpljena muz mi je bolestan, a ja u 'agoniji' jesam ili nisam 🤣

Sutraaaa dabogda ne dosla😎

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Kamilica ♡
    15. Siječanj 2022. 18:55

Drage moje, svima lijep vikend zelim!🤗
    Kod nas je danas bilo 19 stupnjeva, pravo proljeće. 🌞🌺
    Kao sto sam napisala na drugoj temi, ima i gorih stvari u zivotu od dobiti mengu. Moj tata je slabo, i svakodnevno strahujem za njega. Nista nije važno osim zdravlja, i da smo mi i nasi voljeni zivi i zdravi. S ostalim "problemima" je lako zivjeti. 
    Mama andjela, Kejsy, Blair,  Buhtlica, Ameliee, Lavica, Lavi….😘

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

BlairWaldorf
    15. Siječanj 2022. 19:40

kokii2219

BlairWaldorf

kokii2219

Sutraaaa dabogda ne dosla😎

I kod mene ista situacija sestro slatka 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    15. Siječanj 2022. 19:41

Kamilica ♡

Drage moje, svima lijep vikend zelim!🤗
    Kod nas je danas bilo 19 stupnjeva, pravo proljeće. 🌞🌺
    Kao sto sam napisala na drugoj temi, ima i gorih stvari u zivotu od dobiti mengu. Moj tata je slabo, i svakodnevno strahujem za njega. Nista nije važno osim zdravlja, i da smo mi i nasi voljeni zivi i zdravi. S ostalim "problemima" je lako zivjeti.
    Mama andjela, Kejsy, Blair, Buhtlica, Ameliee, Lavica, Lavi….😘

🙏 Za tatu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani