Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    15. Siječanj 2022. 21:46

Keysii idem na folikulometrije i kaze doktorica da je ovulacija u nedjelju, tj.sutra.🤞 u pon cemo vidjet dal je bila...

Siri kad pocnes pit aspirin? Nekoliko dana prije M?

Lavica super da nisi odgodili. Bit ce to super🤞🥰🥰

Blair tako i mene izludjuju ti dugi ciklusi, dani nakon ovulacije su mi kao godine i onda dodje M pa se razocaram i tako iz mjeseca u mjesec.. samo se ti dodji nama izjadat, zato smo tu🥰

Kamilice 🙏 za tatu❤

BlairWaldorf
    15. Siječanj 2022. 22:30

Barbara 
    Ima sve apsolutnog smisla i meni je sve to savršeno jasno i tako je to kada ja samu sebe uvjerim ali u dubine duše znam kako se zapravo osjećam. Onog dana kad sam ugledala plusić i kad smo onako naivno promislili kako će sve biti u redu ehhh ... baš sve nekako bezbrizno a opet desio mi se spontani ... 
    U meduvremenu mi je draga prijateljica umrla i sto peripetija neću da sve ni izlažem..mislim nije mi cilj da me žalite nesto posebno jer sve se borimo za isto i sve ste sigurno prosle neke teske situacije... ali .... sve te to nekako obilježi. 🥴 A biokemijska prosli mjesec točka na i. 
    Mislim nemojte me krivo shvatiti zahvalna sam ja na svojoj obitelji, kad zatvorim oči prvo od Boga trazim da smo svi zdravi, nista više ... Imam divnog i podrzavajućeg supruga neke smo stvari u životu već i stvorili... Zahvalna sam ... Ali taj osjećaj u meni kako ne hodam cestom kojom bi htjela pa jedva čekam to raskrsce i da odem na put kojim ja hoću. 🙈
    Lion32 pa da sve to tako traje unedogled 🙄🤪 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    15. Siječanj 2022. 22:53

Blair i Kamilica, držite se jako, ništa u životu predvidjeti ne možemo, božije je šta će se odviti sutra, za sat, za mjesec, a na nama je da to stojički izdržimo. Svima nama🙏🏻💪🏻 podrška je tu za sve vas koje imate problem, koje se nadate i borite kao i ja, za sve koji bore brigu i muku oko roditelja, bolesti želim što brži oporavak i ne dajte da vas išta shrva. Čuvajte se i hvala vam svakoj ponaosob za svaku podršku i nadu😄💫

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

baarbaraa34
    15. Siječanj 2022. 23:10

Prvo zao mi je zbog prijateljice, a onda naravno i svega drugoga..i spontanog i tog razdirujuceg kratkotrajnog trenutka srece i svega sto te tisti. Nisam imala dojam ni da zelis zaljenje nit te imala namjeru podbost, ako jesam oprosti, samo mi je zao procitati kako si napisala da samo preživljavas i da ni u cemu nemas radosti. Stavila si iskljuciv fokus na svoju srecu samo ako si trudna pa se bojim da te dalje ne odvede u krivom smjeru.
    Necu duzit jer onda samo petljam, mislim da si shvatila🙂 Daj Boze da cim, cim, cim prije ugledas taj pocetni razlog za srecu (pozitivan test), a do tada budi radosna i sretna jer je svaki dan koji prodje jedan dan manje do tog svega❤

BlairWaldorf
    16. Siječanj 2022. 00:30

Barbara 
    Znam da imas dobre namjere i kužim poantu oba posta, hvala ti, znam da si u pravu 😌 ali eto, ponekad potonemo malo... sve je to dio života.... Sutra je novi dan 💋 sve smo mi borci ❤️
    Laku noć djevojke čujemo se 😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

AmelieClariss
    16. Siječanj 2022. 10:25

baarbaraa34

Lavica ajde nek i to napokon i dodje i prodje! Jasno da se bojis, nikad pod noz nije lako ici, ali gledaj na to kao na uklanjanje prepreke za bebaca! E sta matere sve rade..😁
    AmelieClariss sretno na pregledu! Jel bi voljela da jesu blizanci?😊
    kokii2219 dobro dosla i sutra cekamo jutarnji piš😁
    Siri jel tebi to smedjarenje onda nije zbog progesterona? Kako to da si uopce pocela piti aspirin?
    bebach kakva je to knjiga 90 dana sa Bogom? Samo takav naslov ili neka duhovna? Planiramo uskoro za Hrv. pa sam bas razmišljala uzet si neku.
    Kamilica ne znam sta ti je tati, ali znam kako ti je.. i u pravu si i naravno saljem vibre i 🙏🏻 da mu uskoro bude bolje!💛
    Blair imam jednu legicu koja ne samo "sto na umu to na drumu" nego i ne uljepsava bas ono sto ce reci pa🙊je tako jednoj zeni koja nikako da ostane trudna (tad jos ni ja nisam bila, a ona ima cure blizanke + sad jos jednu) i nakon zaljenja o tome rekla - A jel ti znas sta zelis? Jesi bas svega svjesna?😜
    Mislim to sad zvuci samo jako, jako grubo, al kad ju upoznaš ima i komican dio, ali je realno u pravu. Nemoj se zaludjivati do te mjere da u silnoj zelji da stvoris novi zivot zaboravis zivjet svoj. Stvarno nemoj. I sad cu doci do djela koji ja zbilja ne volim, a to je onaj da kad stvarno sve fokusiras na trudnoću da do nje onda jos teze dolazi.
    Pisala sam da je meni kad smo dobili zeleno svjetlo i uputu kad se seksat iskreno bila trudnoca na umu i uspjeli smo, ali opet ne do mjere da nisam imala radosti ni u cemu drugome. Pravili smo planove i pričali o realnoj mogucnosti da zivimo bez djece ako je takav Boziji plan za nas.
    Mozda moras proci kroz taj depra dio, ali samo ne dopusti da te povuče bas na dno💛
    Zivot je lijep i izmedju ovulacija i odbrojavanja dana do moguce menge.
    Samo hrabro, pozitivno i zahvalno🤗💖
    Jer 'prije nego sto zamolis Boga za ono sto zelis, zahvali mu za ono sto imas'

Hvala draga. Ma voljela bih samo da je živo i zdravo, od 1 do 5 koliko ih hoće 😄

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

kokii2219
    16. Siječanj 2022. 10:26

Jutro drage djevojcice,kako ste od jutros,ima li mjesecnica?
    Moja nije ni jutros dosla, cicke jos uvijek pomalo istim tempom bole kako kažu nit' se tiču, nit' miču hahah..
    Jos samo da provjerim da li je temp pala od jucer i idem sa muzicem malo prohodati do grada pa u test ophodnju ako ne dodje menga

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

AmelieClariss
    16. Siječanj 2022. 10:31

kokii2219

Jutro drage djevojcice,kako ste od jutros,ima li mjesecnica?
    Moja nije ni jutros dosla, cicke jos uvijek pomalo istim tempom bole kako kažu nit' se tiču, nit' miču hahah..
    Jos samo da provjerim da li je temp pala od jucer i idem sa muzicem malo prohodati do grada pa u test ophodnju ako ne dodje menga

Sretno draga! Iščekujemo ➕ pa javi. ❤️

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

BlairWaldorf
    16. Siječanj 2022. 10:35

Nije ni meni još stigla 😳 ali stalno dolje osjećam grčeve 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Lion32
    16. Siječanj 2022. 11:00

Curkeeeee radite te testoveee🤞🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.