Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirica86
    16. Siječanj 2022. 20:37

kokii2219

Kejsy

kokii2219

Bijeli se k'o snijeg na Vlašiću 😞
    https://ibb.co/qCTgSxK

Nadajmo se da je zato sto nije jutarnji urin 🤞🍀 Samo hrabro, nemoj da potones, ako ne sad onda neka bude debeli plusic sledeci ciklus 🤞🍀🍀🤞

Baj d vej (ovo mi je vise postala uzrecica i mene nervira tako da sorry ako kome ide na zivce hahah), malo me zbunilo kad sam otpakovala test kontrolni prozor je bio cist, ALLIIII, na testnom prozoru se ukazivala sjena vodoravne crte, to mi je bilo pravo sumnjivo, jel' se neka susretala s tim? Ne znam sta da mislim, mozda nije ispravan test iako mu je datum vazenja do 2023. god.. ostala sam wtf i zaboravila to napomenuti

Nadajmo se da nije ispravan. Svi zelimo taj plusic I od srca želim da ga ugledas💕

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

Leptirica86
    16. Siječanj 2022. 20:40

Hvala kokii2219
    Ja se iskreno nadam i s nestrpljenjem iscekujem. Mislim I ja da je jos rano za test na trudnocu dok ne zakasni menga, ali kako sam imala doma lh trakice, popiskih maloprije jednu I blijedja druga crta se vidi. Ne znam da li to nesto moze da znaci🙄

Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru

• Lion32
    16. Siječanj 2022. 21:07

Blair vadila sam sve moguce hormone sada u 10.mj.. i to je to..
    Rekli su mi da je to normalno i da se dogadja🤦‍♀️ 
    Najgore je sto je prosla skoro godina a meni se ciklus nije unormalio. Prije je bio točno svakih 28 dana, sad je 28-33. Sukrvice, bolovi, krvarenja izmedju.. svasta nesto a njima sve normalno.

Cak sam i privatno isla, i njima je to normalno🙄🤣

Leptirica dobrodosla 🥰 imas super simptome🥰

Leptirica86
    16. Siječanj 2022. 21:11

Lion32

Najgore je sto je prosla skoro godina a meni se ciklus nije unormalio. Prije je bio točno svakih 28 dana, sad je 28-33. Sukrvice, bolovi, krvarenja izmedju.. svasta nesto a njima sve normalno.

Leptiricadobrodosla 🥰 imas super simptome🥰

Hvala Lion32. Probaj piti caj od vrkute. On je odlican za regulisanje ciklusa i mnogima je pomogao

Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru

BlairWaldorf
    16. Siječanj 2022. 21:31

Lion32

Leptiricadobrodosla 🥰 imas super simptome🥰

Koje hormone točno ? Jesi radila nalaz na trombofiliju? Ma znam tako i mene svi uvjeravaju da je to normalno, kao dešava se 🙄 
    Koki sumnjiv je taj tvoj test uzmi drugi i sa jutarnjim urinom. 😉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

natalie19
    16. Siječanj 2022. 22:06

Kejsy

Ma ne mogu biti da ne pijem puno tekucine, kad se najedem kao gremlin pa onda moram tekucinu uzimati i vise nego obicno… ali mislim da ce sutra biti pik, ako nije to bilo to oko 13:00h .. ovo je od pre 2 sata s tim da je vjerovatno razrjedjen urin bio… https://ibb.co/RSXxs38 sutra radim ponovo pa cu vidjeti ili je sutra pik ili je bio danas ali mi pokrili, pa budemo pokrivali i naredne dane, a vidjecu i sta bazalna sutra kaze.

Samo pokrivajte!! 🙏🏻🙏🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

kokii2219
    16. Siječanj 2022. 22:08

Siri 🐾

Kokistigne kod tebe buti plus,ne vjerujem u popodnevne urine nikako 🤣
    Blairsutra piškiš jer si slobodna jel? Reci koje vrijeme da namjestim alarm i pratim temu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈

Ak sutra ne stigne napravicu neki bolji jutarnjim, mada haoticno me stomak boli tako da mi vec padaju nade u vodu 😅

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

natalie19
    16. Siječanj 2022. 22:08

Leptirica dobrodošla! Nadam se da brzo ugledaš plusič, simptomi su dobri 😁🙏🏻
    Koki i Blair šaljem pozitivnu energiju i nadam se da nas sutra razveselite! 🙏🏻🙏🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Leptirica86
    16. Siječanj 2022. 22:24

Kejsy

Leptirica86

Pozdrav svima. Pratim vas odavno, ali sam se sada odlucila i komentirati malo sa vama i poslati ppziti ne vibracije. Imam sina od 13 godina. Sa mojim sadasnjim partnerom sam pocela,, raditi na bebi" vec treci mjesec. Sledecu mengu (ne)ocekujem za 3 dana. Imam dosta nekih simptoma ovog mjeseca pa se nadam plusu. Bole me grudi jos od ovulacije, najvise bradavice. Postale su nekako teske, a mekane i s vremena na vrijeme bradavice mi se uzare od toplote. Imala sam jucer I prekjuce blago krvarenje iz nosa. Jajnici me probadaju I naduta sam jos od ovulacije. Nadam se da ovo nisu PMS simptomi i da menga nece doci. Inace su mi ciklusi skroz uredni na 26 ili 27 dana. Dajte podrsku curke☺️ Zelim jos jednog bebana ❤️❤️💕💕

Dobro nam dosla i jos brze otisla na ljepse teme. Fine simptome imas mogao bi drugi beban biti na putu 🤞🏻.Stavljam te na listu sa nama od sutra, pa se nadam da brzo upisemo plusic pored tvog nadimka ❤️ sretno 🤞🍀

Hvaaaala Kejsi. Od srca zelim i tebi plusic kao i svim trudilicama 💕❤️

Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru

Leptirica86
    16. Siječanj 2022. 22:26

natalie19

Leptirica dobrodošla! Nadam se da brzo ugledaš plusič, simptomi su dobri 😁🙏🏻
    Koki i Blair šaljem pozitivnu energiju i nadam se da nas sutra razveselite! 🙏🏻🙏🏻

Hvala Natalie19. Navijamo za puno plusica ovog mjeseca 🙏🙏🙏🙏

Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.