[ul]
[li]Trudnice 🤰
Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]Ina85 ➕[/li]
[li]Lozaa ➕[/li]
[li]Pikapolonka ➕[/li]
[li]Mama_anđela ➕[/li]
[li]Brontosaurica ➕[/li]
[li]Techmmb ➕[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.- 2 dana kasni ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 1 dan kasni ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 8 dana ♥️[/li]
[li]Baarbara 14.01. - 8 dana ♥️[/li]
[li]Lavica 14.01.- 8 dana ❤[/li]
[li]Mila 17.01.- 11 dana ♥️[/li]
[li]Reaa 18.01. - 12 dana♥️[/li]
[li]Kamilica 20.01. - 14 dana ♥️[/li]
[li]Draga 31.01.- 25 dana ♥️[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lavi..[/li]
[li]Sekica..[/li]
[li]BlairWaldorf..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Ameliee ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach…[/li]
[/ul]
.
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro
.
Kejsy, kako sam shvatila ti jos nisi dobila M? ili sam slucajno preskocila tu info?
.
Lion, nam se ne javlja, kakvo je stanje kod tebe?
.
Sto se tice lh trakica, i kod mene je uvijek bila svijetla druga crtica, i prije i poslije O, sve zavisi izgleda koliko je visok taj hormon u krvi, kod drugih djevojaka je mozda nizi. I kada sam bila T, nakon kasnjenja 3 dana, obje crte su bile pretamne, i otkrile se u 30 sec, nisam uopste morala dugo cekati. Isto tako je i sa testom bilo. Pa sada sve zavisi, individualno je. Mila, kao sto Kejsy kaze mozda da pokusas s onim trakicama pa uradi opet danas sutra pa vidi stanje, da li tamne ili su iste. Cure koje to rade kroz cijeli mjesec realtivno upoznaju svoje tijelo i znaju ako se dese odstupanja.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Barbara pa super! Mozda je bas impl.? Cini mi se da je prerano za M, zar ne? Ili koliko dana prije ti pocne spotting?
Drzim ti 🤞🏻da je implantacijska krv ❤
M nije jos sigurno. Ili spotting ili impla. Krene mi najčešće 3 dana prije, a najvise 4-5 prije. Sto je i moguce ak cu kao sto sam pretpostavila dobit malo ranije. A nis. Do ponedjeljka cu znati. Ili ce krenut krv ili ce stat.🤷🏻♀️
Kakvo je kod tebe stanje?
Lavice ja ugrubo 4dpo.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavice ja ugrubo 4dpo.
E bas sam te htjela pitati. Tebi se ciklus nije produzio nakon bio.? Tj nije kasnio?
Na 15 dpo došla M. A sad kako mi se tijelo ponašalo nakon ne znam.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavice ja ugrubo 4dpo.
E bas sam te htjela pitati. Tebi se ciklus nije produzio nakon bio.? Tj nije kasnio?
Na 15 dpo došla M. A sad kako mi se tijelo ponašalo nakon ne znam.
Kuzim.. Ja ne znam da li sam ikad bila T, tj da li sam imala biok.posto sam napravila test samo 3 puta (2 u istom ciklusu) pa sam zato pitala, mislila sam da mogu po necemu to skuziti…po duzini ciklusa, bolovi..
Ne znam objasniti ali nekako bi htjela znati da li sam ikada imala biok.jer bi to bio znak da bar mogu prirodno zatrudnjeti..a tako, sa ovim jajovodom, ne znam nista…
Menstruacija ti bude drukcija. S mrvicama krvavima.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Draga siri ne znam kako bi ti opisala drukcije... Bas neke sitne krvave mrvice .... 🤷 Onako kad bi keks izmrvila takve 😬
Hvala ti... 🥰 Nije bilo lako, pogotovo zato sto ti svi nakon spontanog kazu kako su male sanse da se tako nesto ponovi i onda sam živjela s tom mislju i eto bas me nasokiralo. Morala sam očito i to proći.
Eto vidjet ćemo ovaj mjesec. 🧐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A da pitanje je jel bila ovulacija nista ne znam kad nisam pratila. 🤔 A vidjet ćemo za desetak dana 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A da pitanje je jel bila ovulacija nista ne znam kad nisam pratila. 🤔 A vidjet ćemo za desetak dana 🤷
Meni se sve nesto poremetilo poslije biokemiske, ali kod mene uvjek sve naopacke. Obicno jako dosta zena kazu da nakon biokemiske su ostale trudne odmah u sledecem ciklusu, i da je bila uredna trudnoca, pa se nadam da i sa tobom bude takav slucaj, da ti testic bude pozitivan. Ja sam poseban slucaj, kod mene sve mora komlikovano i van svih statistika
vec navikla da je tako, tako da… mi je to sasvim normalno
To sam čula i nakon spontanog pa sada pušem i na hladno 😬 malo mi je to urbani mit o brže ostvarenoj trudnoći nakon S. 🤷 ali sve je moguće. Frendica ima teoriju da sam mogla pričekati da mi se tijelo oporavi jedan mjesec a i ne zaboravimo da sam ja preboljela koronu prije dva mjeseca.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ma kejsy moja ja vise nista me kalkuliram već idem dalje pa što bude. Bitno je raditi revno 😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mama andjela jako lijepo za pročitati da se cuje srčeko❤❤ bas sam sretna zbog tebe.
Cestitke i drugim plusicima..
Moja M je dosla prije 4 dana. Za ne dobit me možeš staviti 2.2. Iduci tjedan krecemo na pracenje odnosa pa cemo vidjet sta ce se dogadjat...
Barbara34 koliko ranije imaš spotting?
Meni dodje 6 dana ranije sto znaci da u pravilu 13 dana u mjesecu nosim uloske..🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji