Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    05. Siječanj 2022. 21:55

Mama_anđela

Kamilica, hvala ti🥰 a ne odricem vas se tako lako😊😇
    .
    Blair, hvalaa🥰 a vidis kako brzo vrijeme prolazi, bas bas kao ludo😊 Planiram raditi ako Bog da, sve dok sam okej i dok sam sposobna😊 Nadam se da cu moci, jer nekako mi je bolje, prolazi mi vrijeme lakse i manje razmisljam. 😇 Je li ti prosli mjesec na app tacno i pokazalo kada je O stvarno? Nadamo se da ste ulovili i da ce biti pun pogodak😇
    .
    Bachata, super duplanje, biti ce to sada sve okej. Sretnooo🥰
    .
    Teichmmb, Brontosaurica, super cure. Drago mi je da je sve okej i neka se tako i nastavi. Da malo i ostalima ulijete lijepu nadu i sirite dobre vibre🥰🥰

💞🥰

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

baarbaraa34
    05. Siječanj 2022. 22:28

Lavica e onda se pratimo 😁 Ja eo zbilja ne znam, a toliko kao znam svoje tijelo. Yeah right, sad tek vidim koliko sam zbunjena! Poceli mi i neki grcevi u trbuhu..a to mi opet puno prerano za neki znak trudnoce, a inace kad trebam dobit bude mozda dan dva prije tako. Bar mislim 😂 Nis vise ne znam.
    Danas u Mulleru gledam te testove i trakice imaju samo one Duchesee marka. Taj sam radila i kad sam bila T, al sam ja kao isla vidjet jel ima onaj sto vi pisete neki sto se moze i ranije radit i nema nis osim ovog i ostalih neki plasticnih..nisu trakice. Ili sam pobrkala vase priče o testovima. Moguće 😂
    Mama andjela zaboravila sam napisati da mi je super drago za dobar pregled i samo tako dalje❤🤗
    Maricka to se zove pozitiva! Bravo! 😁
    LaVi jel znaš barem otprilike kad bi trebala dobit?
    Bachata super za betu i sad cekamo tvoje izvješće u petak😊 U koliko imas pregled?
    Sto se spola tice super mi je ta teorija i eo kod nas se onda pokazala istinitom jer kad sam ostala trudna sa Sebastianom znam da je bilo na dan O ili dan poslije jer je dr.pratio i dao upute kad startamo sa poslom😁

• .mila
    05. Siječanj 2022. 22:35

Eh drage moje trudilice, ja sam pod terapijom, na bolovanju, i da ‘skratim’ vrijeme do testica (tek sam 19dc, 5dpo), bacim sama sebi zagonetku…

Pa evo da ispricam ukratko, zanima me ima li tu nesto ili je tek puka slucajnost.

U prosloj trudnoci, odnosno tadasnjem dobitnom ciklusu, pozitivna LH trakica je bila na 11dc, ovulacija na 12dc, i poslije toga negativan LH. Ne sjecam se vec iz kog razloga, ali ponovila sam LH na 17dc i bila je pozitivna (to je bilo ravno prije 3 godine, ne sjecam se jesu li obje crtice bile tamne, ali eto nije bio negativan). 

Eh, maloprije razmisljam o tome i sjetim se da imam jos jednu Lh trakicu neiskoristenu, danas je 19dc, pozitivna je bila na 13dc, O na 14dc. Iako je prilicno kasno za LH (preporuka je do 21h, zbog koncentracije), nisam izdrzala da ne isprobam.

Elem, pojavila se i druga crtica, mrvicu svjetlija nego ona koju sam radila 14dc, nakon pika. Da li bi to moglo znaciti ono sto se nadam da bi, ili je puka slucajnost, je li LH uopce treba biti skroz negativna poslije O odnosno pred kraj ciklusa?

Evo kako je to izgledalo do 14dc —> https://imgbb.com/PGd8x9H

I evo na 19dc —> https://ibb.co/Msv5GXg

Je li mozda neka od vas radila LH i nakon pika, tj O, kako je ocekivano ponasanje? 
    Mozda sam u proslom ciklusu imala dvije O, pa ne bi bilo lose da se i sad aktiviramo, da mozda kupim jos koju LH pa ispratim narednih par dana? Mada ne znam koliko to ima smisla jer sam bila kod ginekologa na 10dc, folikul na desnom jajniku je bio 17mm i on je pretpostavio da ce O biti na 14dc kako je i pik pokazao. 

zagonetka, rekoh li… 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    05. Siječanj 2022. 23:05

Brontosaurica me ohrabri, a Lavica obeshrabri 
    Salim se malo, zanimljivo mi je bilo jer sam samo tada napravila LH nakon O, i eto desila se takva situacija, i sad opet, a prethodnih nekoliko mjeseci koristim trakice ali nisam isla dalje od dana poslije pika, da vidim da postaje svjetlija i to je to.
    Tek sam 5dpo pa je svakako prerano za bilo sta, ali ne bih se bunila da se ponovi taj scenarij 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    05. Siječanj 2022. 23:08

Lavica ♌

Barbara da, pratimo se.. Nemoj mi nista reci 😂 ja isto imam kao neke grceve i malo me bradavice bole, nikad tako rano.. 🤦🏼‍♀️
    Gravignost ultra? Ja ga isto nisam nasla..pitala sam u jednoj ljekarni, nisu ga imali..
    Milacrtice ce uvijek biti vidljive, tj lh je uvijek prisutan pa zato je i testna crtica vidljiva 😁

A sto se tice ovih simptoma, meni su posljednja tri ciklusa bila skroz razlicita po pitanju simptoma. Od nicega do same M, do svih simptoma odmah poslije O i sve do M. Tako da sam od toga odustala, jer ne znam koliko je mjerodavno kad su ionako simptomi rane T i PMS-a prilicno slicni… 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    05. Siječanj 2022. 23:24

Kejsy

Ovo https://ibb.co/Msv5GXg je negativna LH trakica, i sasvim ok za ovaj deo ciklusa. po meni nemoj bacati pare skupi su ti stapici koje radis, jedino da kupis neka jeftinije trakice

Ma kakvi, taman posla. Iako sam pod terapijom, i upala se lagano povlaci, otok pomalo smanjuje, nisam ni blizu u raspolozenju za dodatno ‘pokrivanje’ ovaj mjesec, tako da se necu muciti s trakicama. Drago mi je da je O bila prije svega ovoga pa smo uspjeli ‘pokriti’, pa sta bude - bude. Neocekivana je po aplikaciji 17.01., ali posto je i O bila par dana ranije nego zadnjih mjeseci, mislim da bi i M mogla malo poraniti, mozda 14. ili 15.01.

Kejsy, kako se osjecas ti, jesi li bolje?

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

BlairWaldorf
    06. Siječanj 2022. 00:29

Mama_anđela

Kamilica, hvala ti🥰 a ne odricem vas se tako lako😊😇
    .
    Blair, hvalaa🥰 a vidis kako brzo vrijeme prolazi, bas bas kao ludo😊 Planiram raditi ako Bog da, sve dok sam okej i dok sam sposobna😊 Nadam se da cu moci, jer nekako mi je bolje, prolazi mi vrijeme lakse i manje razmisljam. 😇 Je li ti prosli mjesec na app tacno i pokazalo kada je O stvarno? Nadamo se da ste ulovili i da ce biti pun pogodak😇
    .
    Bachata, super duplanje, biti ce to sada sve okej. Sretnooo🥰
    .
    Teichmmb, Brontosaurica, super cure. Drago mi je da je sve okej i neka se tako i nastavi. Da malo i ostalima ulijete lijepu nadu i sirite dobre vibre🥰🥰

Pokazala je točno ali se uskladila i pomoću lh trakica koje sam ukucavala u aplikaciju. Sve je više manje bilo školski samo što ovaj mjesec nisam koristila trakice  plus biokemijska pa ne znam kako mi se tijelo ponaša. 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• .mila
    06. Siječanj 2022. 00:35

Pa nisam bas dugo, satak-dva najvise. Nisam svjesno zadrzavala, uspavljivala malog i palo mi na pamet da imam jos jednu trakicu i da bih mogla isprobati, i jesam unutar nekih 5 minuta sve 
    Zadnjih par dana cesce idem piskiti nego inace. A bilo je i oko 22:15 kad sam piskila trakicu, tj. van onog razdoblja kad je najbolje da se radi. 
    Brontosaurica je pisala svoje iskustvo, ali kod nje nakon pika i O jeste bila negativna LH, ja nisam probavala poslije 14dc. Onda dalje kontam da bi u ovih 5 dana razlike izmedju prosle trakice i ove na 19dc trebala biti veca razlika… Tek sam 5dpo (evo sad vec 6), ima jos bar sedmica do neke HCG trakice pa da vidim na cemu sam.

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

buhtlica23
    06. Siječanj 2022. 01:05

Lavica ♌

Barbara da, pratimo se.. Nemoj mi nista reci 😂 ja isto imam kao neke grceve i malo me bradavice bole, nikad tako rano.. 🤦🏼‍♀️
    Gravignost ultra? Ja ga isto nisam nasla..pitala sam u jednoj ljekarni, nisu ga imali..
    Milacrtice ce uvijek biti vidljive, tj lh je uvijek prisutan pa zato je i testna crtica vidljiva 😁

Ubacujem se sada,no moram ovo napisati posto nije kod svih vidljiva lh ... npr kod mene nije... a sto se tice pozitivnih lh nakon ovulacije ukoliko je druga crta tamna kao i testna najcesce se radi o T dok svjetlija nagovjestava nadolazecu M.. s obzirom da sam dosta dugo u ovom svemu i ispratila sam hrpu cura na sretnije teme samo javljam 😁

Svima sve najbolje u novoj godini. 😚

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

baarbaraa34
    06. Siječanj 2022. 08:45

Jutro! Ajte na kavu/kakao i vruce vafle! 😁
    Znači ne da ste me zarazile sa pracenjem simptoma neg mislim da sam u zadnja 2 mj. gora nego prije prve T🙈
    Jutros na wcu svjetlo crveni iscjedak, a identicno mi je na 20dc kao sto je danas bilo implantacijsko.
    S druge strane zbog tog glupog prog. je normalno da prije svake M imam spotting samo sto bude kao stara zaostala krv, vise smedje. Sad cu vidjet kak se ovaj ponasat kroz dan. Da ne kazem da me povremeno hvata kao trnjenje u glavi na par sekudni. Kao kratka vrtoglavica, a nikako ne uspijem taj tren izmjerit tlak. Ajme svega, svega, a na kraju nece biti nista😂
    Kod drugih noviteta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.