Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    05. Siječanj 2022. 15:33

Cure ❤️
    stvar je u tome sto ja nemam pojma jel ovulacija prosla, dosla ili tek slijedi 😅🤔🧐 Ništa nisam uspjela uloviti od simptoma. Osim povećane vlažnosti pa je valjda to to 🦥a s druge strane ne pratim iscjedke jer ugl nosim dnevne uloške pa ni tu nemam iskustva kako bi mogla usporediti. 
    🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• teichmmb
    05. Siječanj 2022. 15:55

Brontosaurica

teichmmb

BlairWaldorf i ja sam imala takav iscjedak i nije mi bilo jasno otkud sad to a znam da je ovulacija prošla…sad ga više nemam. To bi ti mogao biti dobar znak.
    Brontosauricajesi ti još ponavljala test tj jel pratiš jel crtica tamni? Mislim da je to najbolji način da eliminiramo eventualnu biokemijsku, ja bih tek sutra trebala ne dobit.

I ja sutra. Upravo napravila nakon što sat i pol nisam piskila crta dobro tamni a clear blue pokazuje 2-3 tjedna. Tii

Super, onda je to to 🙂 
    Ja sam ponovila Muller test i danas je crtica dosta tamnija tako da mislim da nema više smisla testove raditi, digitalca neću kupovati nego sam planirala betu vaditi kad počne službeno kasniti. Sve ne vjerujem da se ovo događa 😊

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Kamilica ♡
    05. Siječanj 2022. 16:19

Brontosaurica

Znaš da sam o tome razmišljala Al to čak nije bapska priča ginicka mi je objasnila da su muški spermici brzi i za dečkić treba imati što više odnosa na taj dan i dan iza a za curicu jedan prije jer su ženski izdržljiviji pa muški krpaju dok dodju do js haha

😅 Kad saznas spol onda javi, bas me zanima da li ta teorija drzi vodu😆🙈
    ---
    Sto se ovulacije tice, ja znam otprilike kad bi mogla biti jer su mi ciklusi 27-29 dana, ali ne znam nikad tocan dan. Najbolje mi je kad odem kod ginica pa mi on kaze koji dan tocno i koji jajnik. 😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• LaVi
    05. Siječanj 2022. 17:14

Evo ja napravila test i bijeli ko snijeg
    Krećem s duphastonom odma večeras i u novi ciklus 🙏

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• LaVi
    05. Siječanj 2022. 17:17

Htijela bi da M što prije dođe da mogu počet opet s klomifenom i da vidimo jel djeluje ili ne da znamo
    Muž isto pita što sad dalje a ja ono a ne znam što sad,idemo dalje pa ćemo vidit 
    Ja sam ovaj ciklus čak osjetila u jajniku bockanje i imala taj iscjedak sto nikad do sad nisam tako da to mu je drago jer vidim da se nesto događa,znači da pomaže samo još da nam uspije 🤞🤞🤞

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Bachata
    05. Siječanj 2022. 17:39

Evo da javim da se beta dobro valjda dupla.... 30.12 je bila 4059.8  a jutros je bilo 29935.9. Nadam se da je to ok jer u petak je pregled i ultrazvuk. 😁😊

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• teichmmb
    05. Siječanj 2022. 18:44

Bachata

Evo da javim da se beta dobro valjda dupla…. 30.12 je bila 4059.8 a jutros je bilo 29935.9. Nadam se da je to ok jer u petak je pregled i ultrazvuk. 😁😊

Zvuči odlično, sretno na pregledu i obavezno javi kako je prošlo 🙂

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Bachata
    05. Siječanj 2022. 19:06

Žene moje hvala vam punooo.... Ovo je jedna od najboljih grupa u koju sam se uključila.... Velika vam hvala od srca. Javim obavezno sve i svima ostalima želim da uhvate svoj pik i da vještica ne dođe i da ugledajte svoj ➕🙏💞🥰

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Draga1982
    05. Siječanj 2022. 20:54

Bachata

Žene moje hvala vam punooo…. Ovo je jedna od najboljih grupa u koju sam se uključila…. Velika vam hvala od srca. Javim obavezno sve i svima ostalima želim da uhvate svoj pik i da vještica ne dođe i da ugledajte svoj ➕🙏💞🥰

❤♥️🥰

Dragica

Mama_anđela
    05. Siječanj 2022. 21:54

Kamilica, hvala ti🥰 a ne odricem vas se tako lako😊😇
    .
    Blair, hvalaa🥰 a vidis kako brzo vrijeme prolazi, bas bas kao ludo😊 Planiram raditi ako Bog da, sve dok sam okej i dok sam sposobna😊 Nadam se da cu moci, jer nekako mi je bolje, prolazi mi vrijeme lakse i manje razmisljam. 😇 Je li ti prosli mjesec na app tacno i pokazalo kada je O stvarno? Nadamo se da ste ulovili i da ce biti pun pogodak😇
    .
    Bachata, super duplanje, biti ce to sada sve okej. Sretnooo🥰
    .
    Teichmmb, Brontosaurica, super cure. Drago mi je da je sve okej i neka se tako i nastavi. Da malo i ostalima ulijete lijepu nadu i sirite dobre vibre🥰🥰

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.