Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sekica89
    05. Siječanj 2022. 08:59

Brontosaurica

Siri 🐾

Sekica89

Siri 🐾

Sekica89

https://ibb.co/Kqvxmx9
    Evo mislim da sam uspjela,pa ako netko moze pogledati🙏

Savršeno! Vidim doduše da je veća apstinencija, možda je zato dobar nalaz a inače je malo manje,ili je sad manje a inače više,u svakom slučaju s njegove strane nema zapreke za trudnoćom,samo se mališani trebaju probiti 🥳🥳🥳

Ma zapravo apstinencija je nekih 3 ipo dana,al se on pogubio kad ga je pitala pa je rekao 6 dana🙈🙈

Sa 3,5 dana ovo je savršeno. Sve je manje muških s tako velikim postocima,nažalost i držim fige da se jedan fini zaleti 😊😊😊

Mislim da se za uzimanje uzorka spermiograma treba suzdržavati 5 dana od odnosa tako su rekli mužu od prijateljice, ovo je super nalaz

Ajme bar to,sad je na mene red..nadam se da ce se uspjeti uloviti🙏🙏

baarbaraa34
    05. Siječanj 2022. 09:34

Kejsy a kao po kalendaru imam jos 9 dana iako mislim da cu i prije dobit jer je O bila ranije. Mozda jedno 2 dana prije. Ma mene ludilo pocne prije hvatat. Tako jedno tjedan dana prije. Trenutno pokusavam dobit kliniku za neplodnost pa mi muka na kvadrat pa to ajde ne pripisujem pmsu nego klasicnom popizditisu😁
    Brontosaurica i ja zadnja 2 dana samo da je nesto jesti i to slatko, a inace uopce, ali uopce nisam za slatko. Tu i tamo nekad nesto iako mi je to klasican simptom pmsa. A vidjet cemo. Nije nemoguce, ali nekako iskreno sumnjam.
    Bachata ja nemam bas nekog pozitivnog iskustva sa sexom u trudnoći..mozda jer sam dugo morala mirovat, a kad smo dobili zeleno svjetlo nije bas bilo izvedivo 😂ali zato nakon poroda. Uuuuu nebo i zemlja u odnosu na prije. Vec sam rekla muzu da se nadam da me drugi porod nece vratit na stare postavke hahaha!

• Marićka
    05. Siječanj 2022. 09:44

Kejsy

Maricka

Siri 🐾

Marickameni se čini da je ovulacija izglednije bila 24.12. što bi značilo da si danas 11DPO,ali to je samo nekako moje mišljenje po temperaturi 🤔🤷‍♀️

Ako je tako, onda T definitivno otpada
    Moram si pribaviti LH trakice da i njih uključim kroz sljedeći ciklus 🤷‍♀️

Siri dobro kaze. Ali cekaj sto bi trudnoca otpadala u tom slucaju? Ovo lici na kasnu ovulaciju i ako ti je 11 dpo sama znas da se implantacija moze desiti od 6-12 dpo.. a tebi temperatura jos nije pocela da pada, od vjstice jos nema nista.. tako da nije nemoguce, za 2-3 dana ako ti ne stigne vjestica uradi test.

Nismo pokrili te dane, jer smo išli na put.
    A po onome što sam pročitala, ne mogu imati simptome prije implatacije...
    Sinoć sam imala najlaganiji spotting (doslovce "linija" jedna), mislila sam da ću dobiti, a danas ništa. Čak su me i grudi prestale boliti i lagano su se ispuhale.

Ovaj ciklus je sve čudniji i čudniji, a zadnje 2 godine sam dovela sve koliko toliko u red. 😭
    Čak nisam toliko tužna zbog trudnoće, koliko zbog očito ponovno aktiviranog PCOS-a. 

Ne znam trebam li računati to čudo od spottinga kao menstruaciju ili kao nešto drugo 🤷‍♀️

Kamilica ♡
    05. Siječanj 2022. 10:03

Jutro cure! 🌞
    Mama andjela bas mi je drago da malo srce kuca i da je sve u redu. Odlične vijesti! 🥳🎉🎊🤗
    Za listu imam prijedlog da je vodi Kejsy, ako želi. Čini mi se da je najvrijednija na temi. ☺️ Ali, ti nam nemoj naglo otici 🤗
    Brontosaurica ja sam nakon prvog pokusavanja napravila test na dan kada sam trebala dobiti mengu. I bila je blijeda crtica. Poveselila sam se, i onda isto to popodne dobila M. Dva šoka u jednom danu.Ne znam je li bila biokemijska jer nisam vadila betu. Ali ona je dobar znak jer pokazuje da mozes ostati trudna. I jako su ceste, cak 50 posto trudnoca zavrsi tako. Samo zene koje ne rade test ni ne znaju, misle da je M malo zakasnila. Uzrok je najcesce losa kvaliteta jajne stanice. Tako da bolje da ode tako rano, ako već mora, nego kasnije, jer nema ciscenja, i vec sljedeći mjesec se moze nastaviti pokusavati. Ali nemoj se ni slučajno zamarati s tim. Naravno da skoro sve trudnice imaju strah od spontanog, ali pokusaj biti pozitivna, i uzivaj u trudnoći. Jer ionako ne možemo utjecati na ono sto mora biti. Samo opusteno. ☺️
    ---
    Mi nismo sinoc pokrili. Muz dosao kasno umoran, i uspijeli se posvađati 🤦🏼‍♀️ Nadam se da ćemo danas to rijesiti, ako vec nije prosla ovulacija. Baš sam pegula.🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    05. Siječanj 2022. 11:13

Pa moguće da je uspjelo i tri dana prije ovulacije. Navodno spermic moze prezivjeti i do 5 dana. A moguće i da je taj put kad je bila ovulacija. Tko će znati. 🤷🏼‍♀️😅
    Btw. Bapske price: ako je zaceta beba na dan ovulacije i/ili poslije ovulacije bit ce musko, a ako je prije ovulacije, bit ce zensko. Eto po tome ces znati kad je 🙈😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• LaVi
    05. Siječanj 2022. 12:34

Maricka

Kejsy

Maricka

Siri 🐾

Marickameni se čini da je ovulacija izglednije bila 24.12. što bi značilo da si danas 11DPO,ali to je samo nekako moje mišljenje po temperaturi 🤔🤷‍♀️

Ako je tako, onda T definitivno otpada
    Moram si pribaviti LH trakice da i njih uključim kroz sljedeći ciklus 🤷‍♀️

Siri dobro kaze. Ali cekaj sto bi trudnoca otpadala u tom slucaju? Ovo lici na kasnu ovulaciju i ako ti je 11 dpo sama znas da se implantacija moze desiti od 6-12 dpo.. a tebi temperatura jos nije pocela da pada, od vjstice jos nema nista.. tako da nije nemoguce, za 2-3 dana ako ti ne stigne vjestica uradi test.

Nismo pokrili te dane, jer smo išli na put.
    A po onome što sam pročitala, ne mogu imati simptome prije implatacije…
    Sinoć sam imala najlaganiji spotting (doslovce "linija" jedna), mislila sam da ću dobiti, a danas ništa. Čak su me i grudi prestale boliti i lagano su se ispuhale.

Ovaj ciklus je sve čudniji i čudniji, a zadnje 2 godine sam dovela sve koliko toliko u red. 😭
    Čak nisam toliko tužna zbog trudnoće, koliko zbog očito ponovno aktiviranog PCOS-a.

Ne znam trebam li računati to čudo od spottinga kao menstruaciju ili kao nešto drugo 🤷‍♀️

Mene isto strah da mi se PCOS nije aktivirao i opet se sve poremetilo,al izgleda da je
    Sad ću vidit sa duphastonom al vjerojatno ću dobit uz njega pa opet sve ispočetka
    Imala sam nekakav iscjedak i baš sam se ponadala,bradavice su mi osjetljivije bile i evo sve do sad par dana 
    Sad nema ništa ni iscjedka ni ničeg,jedino nešto malo prozirnog vodenastog ali to je normalno

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• Marićka
    05. Siječanj 2022. 12:59

LaVi ja sam svoje cikluse uredila uljem noćurka, nisam više htjela nikakve pilule niti tablete piti, jer su mi jako škodile.
    Sad sam si kupila još i vrkutu da probam uz noćurak pa ćemo vidjeti.
    A pregled tek 04.02. imam 
    Meni su grudi ipak ostale bolne (jutros mi se učinilo da nisu) i leđa me ubijaju, ne mogu se sagnuti kako spada, a bazalna malo pala... ko će ga znati više 🤷‍♀️

+ odradila sam shopping za testove, kupila namirnice za čistu i zdravu prehranu (s obzirom na inzulinsku rezistenciju), izbacujem rafinirani šećer pa se bacamo u nove pobjede 🎉
    Kad si malo razmislim, ovaj mjesec sam stvarno jela sve i svašta i nisam trenirala pa se zato možda i poremetilo opet.

Dobiti ćemo i mi 2022. bebu 💪🏻

BlairWaldorf
    05. Siječanj 2022. 14:23

Mama anđela čestitke ❤️ predivno nešto ! Da je školska. Kad prije 7+3 💋 jel planiras raditi ili na čuvanje?
    Brontosaurica nemoj se previše sekirati 🙏  moje iskustvo nema apsolutno nista s tobom... Nemoj se bojati 🙏 ja sam ti imala blijedu crticu na 13 dpo a na 15 je nestala😑 već sljedeći mjesec smo krenuli u nove pobjede nakon sto sam odradila ultrazvuk i uvjerila se da je beta na nuli. 
    Danas sam 3 dpo po aplikaciji iako realno ni ne znam točno jer sam se ovaj mjesec odmarala od trakica, praćenja simptoma... Uzela sam malo duži godisnji i malo smo predahli od svega. Tako da ni ne znam kako mi se tijelo ponaša nakon biokemijske.... .malo me zbunio danas iscjedak, onaj prozirni ljepljivi ... Kako nosim dnevne uloske nisam bas toliko pratila iscjedke a kako ga danas nisam imala primjetila sam ... nekako mi nije tipičan za nakon ovulacijsko razdoblje ... No dobro ... 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    05. Siječanj 2022. 14:53

Maricka

LaVija sam svoje cikluse uredila uljem noćurka, nisam više htjela nikakve pilule niti tablete piti, jer su mi jako škodile.
    Sad sam si kupila još i vrkutu da probam uz noćurak pa ćemo vidjeti.
    A pregled tek 04.02. imam
    Meni su grudi ipak ostale bolne (jutros mi se učinilo da nisu) i leđa me ubijaju, ne mogu se sagnuti kako spada, a bazalna malo pala… ko će ga znati više 🤷‍♀️

+ odradila sam shopping za testove, kupila namirnice za čistu i zdravu prehranu (s obzirom na inzulinsku rezistenciju), izbacujem rafinirani šećer pa se bacamo u nove pobjede 🎉
    Kad si malo razmislim, ovaj mjesec sam stvarno jela sve i svašta i nisam trenirala pa se zato možda i poremetilo opet.

Dobiti ćemo i mi 2022. bebu 💪🏻

Ja sam koristila duphaston i tako regulirala cikluse jer jednostavno nije islo drugacije,evo sad cu ponovno krenut pit pa cemo vidit,kupila sam i test da napravim za svaki slucaj ali ne vjerujem da je T u pitanju😔

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• teichmmb
    05. Siječanj 2022. 15:24

BlairWaldorf i ja sam imala takav iscjedak i nije mi bilo jasno otkud sad to a znam da je ovulacija prošla...sad ga više nemam. To bi ti mogao biti dobar znak.
    Brontosaurica jesi ti još ponavljala test tj jel pratiš jel crtica tamni? Mislim da je to najbolji način da eliminiramo eventualnu biokemijsku, ja bih tek sutra trebala ne dobit.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.