Mama andjela sama si si odgovorila u vezi trakica 🤭 ja nemam puno iskustva s njima..to je tek 3.ciklus, prije smo uvijek probali bez.. Cure na drugoj temi su puno iskusnije od mene..ja sam samo naucila sta su one pisale 😁
Blair sigurna sam da ste dobro pokrili sve..sad slijedi cekanje 🥰
Nina kada ponavljas briseve?
Zoe ja vidim kao neku sjenu ali ovaj test je najgori moguci test, nazalost sve vise cura se zali…
Vidim da cure koriste trakicu iz Mullera ili Gravignost ultra.. Drzim 🤞🏻 da bude ➕ ❤
Sto se tice sta radim nakon odnosa… Dignem noge u zrak nekih 5 min..i tek ujutro se tusiram 😬 to sam negdje bila procitala pa tako i radim 🤷🏼♀️😂
Trakice su sjajna stvar, ja sam pocela da ih koristim pre nego smo počeli raditi na bebici cisto da skontam kako mi se ovulacija ponosa, jer mi nisu ciklusi bas u dan, inace su od ,26 - 29 . Obicno su 27.. ali ima iznimki. A sto se tice nigica u zraku 😊 istrazivanja nisu bas pokazala neki efekat.. ali samo ti nastavi nece skoditi siguno 😉. Sto se tusiranja tice slobodno se tusiraj, jer svakako se tusiras iz vana, neces ispirati vaginalni kanal, tako da bez i brige i samo uzivaj u tusiranju, nece skoditi sigurno. Istudirala sam toliko toga bas prateći IVF strucnjake i razna istrazivanja iz vise zemalja.. tako da tusiranje je definiivno sigurna opcija. Pa npr ja ne ustajem iz kreveta bas odmah ako ne moram.. ali to je to
Ma vjerujem da tu ima dista zabluda, ali eto sve se nekako nadamo da mozda ako to uradimo, ovog puta upali. Znas kako je, uvijek mislis da nisi uradio i iskoristio sve metode
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
😁 vidjet cemo, jedva cekam sutra ujutro da mjerim temp.🤭🤷🏼♀️
Mama andjela koji si dc? Nemoj previse gledati sta kaze apl. Slusaj tijelo, iscjedak je dobar znak koliko ja znam. Piski sutra oko 15-16h ako mozes i pokrijte od danas 🥳🤞🏻
Danas sam 18 DC. Pa ranije svako jutro nista nisam pila od tecnosti, piskila sam doma i onda na poslu nakon 3h i odrafim trakicu. Jutros sam popila kafu piskila isto rano kuci, i onda nakon 2h na poslu odradila trakicu. Ali vjeruj da meni jedva pokaze i ovu kontrolnu crtu, nju samo ucitava bar 3 min. Budem sutra piskila kad dodjem doma da se vise na poslu ne mucim..😊 Gledam taj iscjedak sada ima i bas na momente osjetim kako polako curika, ali hajde ga znaj kad sam oko svega zbunjena😒😒 I koliko eto mognemo imati odnose, nadam se sto vise, to nam ostaje😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Heeej
Moja prijateljica je 6 dana prije uradila isto tako bila blijeda
I dan prije nadolezece crvena crtica
Sretnooo
E da, pokusaj i s testom iz mullera 14kn a dobar 🙏
Meni je danas 1DPO po računanju aplikacije ali osjetim jajnike više nego jučer pa pretpostavljam da je možda ipak danas treba i danas pokriti što se mora nije teško 😂 samo jako 🤭🤷🤞😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ovulacija jel 🤭😂💁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure hvala vam svima,na podrci i lijepim rijecima,ja se nadam da je prava crtica i da ce tamniti nekako neznam.jos se ne mogu do kraja veseliti...
Naravno da cu vam poslati svije trakice samo da ih srrdim da vidite tocno sta je koji dan bilo i da ovaj mjesec sam prvi put drzala noge gore tak da,ak je to to onda mozda je imalo kakve veze..
Nego da vas pitam?posto je moj test osjetljiv 10 ml
A clear blue digital 25 ml moguce da mi sutra jos ne pokaze pozitivno?pa da ga rade u petak napravim?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Oprostite na greskama,ja se uvijek nesto zurim pisati🙈🙈
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Zoe i meni je 6 dana do M.. ali nisam se testirala.. ajme ako jesi a jesi onda prati da tamniš🥰 osobno cekam da mi zakasni...daanas sam imala smedi iscjedak i jako su me grudi rasturale, a inace imam pms tak dan ranije.. ne kuzim, 10-11 dana mi je od O... nadam se implatacijsko..
Lavica, pa da, danas bas razmisljam mozda rekoh i nisu dobre. Jer ja umocim i drzim nekih 20 sec i ostavim, i bijelo stoji skroz i tek onda nekad nakon mozda 2 min pocne se ukazivati kontrolna crta i jedva tako nadolazi, ni s 10 min nije nesto posebno tamna😏 Ne znam da li si radila test na T, recimo na tim testovima mi je kontrolna uvijek odmah tamnila, i to bas dobro se vidjela a ovo bas jedva. Kontam da nisu s kakvom greskom pa mi je djevojka prodala😔😔 Nista me ne bi iznenadil9 fakat, jer one su kao osjetljivost 10ml, ali hajde ga znaj. Sutfa budem provjerila u apoteci da li imaju trakice pa cu uzeti do 5kom cisto da provjerim i s njima😊 .
.
Ja sam iz BiH tako da nemam Muller, budem vidjela u apoteci u blizini😊
.
Lavica i Blair, obavezno u napad, nista vam ne steti😝😝🤪🥰
.
Siri, ovo je bas mlijecni bijeli i bas isti osjecaj kao da sam se upiskila i cijeli dan na poslu taj osjecaj, nisam jutros stavila dnevni za svaki slucaj ali budem sutra😊 A isti slucaj i kod mene sto se tice napaljenosti, draga znaci dansd na poslu mi je toliko naumpalo da sam ono na momente sjela i zamisljala neke scene🤣🤣 Ne dolazi mi to bas, pravo me iznenadilo🤣 Da sam muzu napisala rekao bi da nisam normalna🤣 a sad sam pravila palacinke i njemu sam bas dosta pripremila, kazem jedi ljubavi, trebati ce ti snaga😁😁 ako dodjes bas do trakica da ti zatrebaju tu smo, ono sto znamo prenijrti cemo svo to znanje i tebi, bez brige 😊
.
Zoeeuzoee, sutra ti malo odmori, obzirom da se beta inace dupla svaki drugi dan, odradi trakicu u petak i onda budemo vidjele tamnjenje😊 I onda jos na dan nadolazece ili kad bude kasnilo 1 dan pa da se dalje mozes organizirati oko pregleda 😊 Maalo maaalo strpljenja, vjerujem sa si uzbudjena, mislimm ko ne bi bio, ali sad samo malo se smiri, gledaj pozitivno sve i pripremaj se polako na sve sto slijedi🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Zoe i meni je 6 dana do M.. ali nisam se testirala.. ajme ako jesi a jesi onda prati da tamniš🥰 osobno cekam da mi zakasni…daanas sam imala smedi iscjedak i jako su me grudi rasturale, a inace imam pms tak dan ranije.. ne kuzim, 10-11 dana mi je od O… nadam se implatacijsko..
Vrlo je mogucee😊😊 Drzimo figice, obicno to smedjarenje par dana prije nadolazece M znaci implantacijsko😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji