Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 20:39

Lavica 🌸

Leka i Malina drzim vam 🤞🏻 da bude plusic ❤
    I meni je oko 5 dana do (ne)M 😂.. ali ne planiram nikako piskiti bar 7 dana.. Namjerno nisam kupila test jer znam da nebi izdrzala 😅

Leka i malina 🤞❤️

Znači strpiti ćes se do dva dana kasnjenja ? Kakvi su simptomi danas ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    05. Studeni 2021. 21:23

Malina držim ti velike fige za plusić Simptomi su ti skroz dobri. Jako bih se razveselila tvome plusu.
    Leka ajmo testić  Ako nije došla M, to je najbolji simptom. Moja je isto trebala danas, ali nema je.. Svako malo provjeravam gaće, ali skoro pa je suho ko barut  (Neki reda radi bijelo-prozirni, oskudni iscjedak).
    Blair cijelo vrijeme sam si govorila da se to psiha igra sa mnom.  Ali se zapravo glava igra sa mnom. Nisam još išla, doktor je rekao da izvadim prvo betu da vidimo raste li kako treba.

Iznenadili me danas navečer iz laboratorija, vidjeli su dijagnozu i brže obradili uzorak i beta je 74.5 IU/L  Ponavljam nalaz u ponedjeljak

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Mama_andjela
    05. Studeni 2021. 21:45

Vece cure😊 Citam te vase simptome i sto se tice iscjedka vidim da nemate mnogo, a ovo kod mene ne znam fakat, znaci ja osjetim kako curika iz mene, pogotovo preko dana, sad navecer onako, suha sam u odnosu na to kako mi je jutros bilo. I opet me umor savladao, imala sam plan cistiti kucu, ali nista od toga, odspavala sam 4 sata🤣 Isto mi je tako bilo u ovom peripdu u proslim mjesecu, odjednom mi se desi neka promjena al ocito nije zbog T. 🤓

Ina85, kazes da si se i prehladila a to inace zna biti simptom pocetka trudnoce, tako da je vrlo moguce da ti nije ni od koga preslo nego je zbog T doslo do tih malih promjenica, nista strasni😊
    .
    ExInna, superr za betu, sad bar znas na cemu si, po mjerama na netu, za sada je okej i tako neka i ostane😊😊
    .
    Lekaa, drzim fige da sada bude uspjesno i da se desi plusic😊
    .
    Malina, hmm ja se nadam da su ti simptomi realni i da ukazuju na T, da vidimo i tvoj plusic za cetiri, pet dana😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 22:12

Lavica 🌸

BlairWaldorf

Lavica 🌸

Leka i Malina drzim vam 🤞🏻 da bude plusic ❤
    I meni je oko 5 dana do (ne)M 😂.. ali ne planiram nikako piskiti bar 7 dana.. Namjerno nisam kupila test jer znam da nebi izdrzala 😅

Leka i malina 🤞❤️

Znači strpiti ćes se do dva dana kasnjenja ? Kakvi su simptomi danas ?

Joj ne pitaj me nista 🙈
    Pokusati cu se strpiti kao sto sam radila do prije 2mj.kada nisam uopce kupovala testove i nisam gledala sve te simptome 😅
    Od simptoma nista posebno… Danas sam isto kao jucer, samo ujutro iscjedak je bio svijetlo-smede boje, jedva se vidjelo..sada ga uopce nema a inace prije M je znao biti bijele boje 🤷🏼‍♀️ iako mi miris nije bio bas najbolji, ne znam sta se desava, higijena mi je jako bitna, naravno… Nadam se da nisam pokupila kakvu upalu/bakteriju sad na zadnjem pregledu, posto mi je ona bolnica onako, bljak 😅 🙄
    Povremeno imam lagane grceve ali nisu kao pred M i leda me boluckaju 🤷🏼‍♀️ sise me uzasno bole ujutro, cim se probudim.. pa se smire 😂 i sada me bole samo na dodir, najvise sa strane.
    Ali, kao sto sam rekla, nista posebno 😂😂😂 ne zelim se previse nadati
    A ti? 🥰

Inn92 super za betu ❤️ keep us informed

Što se tiče smeđeg iscjetka evo što kaže internet.

Smeđi iscjedak iz rodnice je relativno često prisutan u trudnoći. Znak je oskudnog krvarenja u rodnicu i nije nužno opasan. Ponekad može biti praćen bolovima u području donjeg trbuha, a nešto češće javlja se u ranoj trudnoći. Uzroci mogu biti različiti i rijetko je znak upale. 

Izvor: lupilu

Svi ostali tvoji simptomi su prisutni i kod mene, plus osjećam kao neku toplinu u dojkama to nikad prije nisam osjetila. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 22:19

Iako danas sam moody skroz 🥴🙄 sto je kod mene tipično za PMS 🤷🙍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• malina_30
    05. Studeni 2021. 22:21

Mama andela hvala ti ❤️ Mislim da mozemo otvoriti kladionicu koliko nas sad čeka 😇 e umor je takoder i kod mene, skoro cijeli tjedan popodne spavam, samo odem... jedino me pere zadnjih par dana jos i šum u ušima :/ 

Lavica pa to je dobro 😎 iscjedak sad varira ovisno o svakoj od nas, smeđi moze bit implat., bijeli/sirasti kao znak koji "podmazuje trudnoću). Meni pred M zna biti bijeli pa se pretvoriti u rozi ili nekad prvo smeđe i onda rozo na dalje...sad mi je bijeli poceo... jos 5 dana

Ina hvala na podršci, nitko od mojih cura ne zna osjecaje koje prolazim iz mj u mj jer "njima to nije u fokusu" i samo je bitno kako je na poslu, kakav sočan trač i tak... pa se sva rastopim kad dobim vase ovakve porukice ❤️
    Mozda za prehladu si prati bazalnu temperaturu - ujutro prije ustajanja svaki dan uzeti toplomjer i mjerit, ako 2 tjedna bude visoka temp.onda je to to (a s tim bude osjecaj prehlađenosti) 

• malina_30
    05. Studeni 2021. 22:23

Blair, jedna od nas bude pala ;) ne predati se do zadnjeg, i ja se mučim sa psihom - kupit test prije ili ne... imam
    Jedan digitalac ali previše je skup pa mi ga je žao i trošit prije M 😂

Mama_andjela
    05. Studeni 2021. 22:31

Lavica, sto se tice testa ja ga ne planiram praviti, jedino ako ae desi da M stvarno okasni, da ode na 36ti dan ciklusa, e onda cu ga napraviti😊 Nadam se da cu tako, jer ovako zaletim ae i prije uradim,dzaba, prosli mjesec 3 testa, i onda kad sam dobila mislim si aloooo ti si mi kao neki ekonomista🤣 plus racunovodja 🤣 Ali, sva sreca pa nisu bili ono bas ful skupi, al svejedno, mogla sam neki dobar rucak pojesti😆
    .
    BlairWaldorf, taj moody ti moze biti i od ovog divnog vremena. Znam po sebi, kad mi ujutro pada kisa, i uz to se osjecam kao da u mraku radim, lose mi je, odmah bih se pokupila, dosla kuci, i legla spavati ostatak dana. Tako da ovo sad tvoje neko osjecanje ne mora znaciti da je pred dolazak M.😊
    .
    Malina, daa sad je bas doslo vrijeme kad se priblizava nekoliko nedolazecih M, eh kad bismo sve prosle kako bismo voljele, OMG😍 I sto se tice tog posla i tracdva, vjeruj da sam ja na poslu jedino zensko🤣 Muski me nerviraju jer sve zaboravljaju, pa im ja dodjem kao mama kad naredjuje, de ovo, de ono, jesil mi ono uradio, pa ponavljam sto puta, jos kad sam nervozna oooj ubila bih nekog, tako da kod mene nema ni traceva a kamo li da s nekim popricam o tome. I s vama iskreno najvise volim o ovim temama, jer vi znate kako je to, prosle smo slicne situacije, i sta znam, ovamo da nekom kazem za simptome mozda bi mi rekao jpj ova zenska je pukla, ko se nije nalazio u tome, a ovako s vama fino o svemu pisem😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    05. Studeni 2021. 22:35

Usput zene, zaboravih napisati, da mene bas u zadnja 2h probada u donjem dijelu ledja, i imam osjecaj kao da cu dobiti. 
    Pa ide ono pitanje famozno "mozete li mi reci dal sam trudna" 🤣🤣🤣🤣 Znam da mogu otici ginekolgu, al vas reko da pitam, vi to sigurno znate😁

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 22:35

malina_30

Blair,jedna od nas bude pala ;) ne predati se do zadnjeg, i ja se mučim sa psihom - kupit test prije ili ne… imam
    Jedan digitalac ali previše je skup pa mi ga je žao i trošit prije M 😂

Statistički vrlo vjerojatno. 😄Ali ja stavljam ulog na više od 1 ,zamisli ludila da smo sve 🤞😆❤️

Ja imam doma dva iz mullera ona jeftina, sjede  i čekaju 😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.