Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    05. Studeni 2021. 15:43

Lavica, znam da je nemoguce odvuci misli od svega toga, pogotovo kad vidis krv i sad imas vise opcija koje bi mogle biti. Znam i po sebi, rekla sam necu da se bavim, ignorisati cu simptome ali mi djavo ne da mira, kao uinat, tako mi je i prosli mjesec bilo zadnjih 10 dana, jos mi je kao kasnila 4 dana, ma de s pameti sam se skinula, kao da nisam zemljom hodala. Zato razumijemo sve, jbg previse smo u tome bas. Nekad pozelim da sam u nekoj dzungli, bez interneta, bez tv, pa cak i ulozaka😅 da ih ne pocnem stavljati 10 dana prije i pratiti desavanja😆
    .
    Atina, zenoo, bas fino sto nas se sjetis, vidim da ti i tvoja Artemida ili tvoj Zeus bas fino napredujete🥰 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Ina85
    05. Studeni 2021. 16:05

Ja sam se razbolila. Grlo,glavobolja,kasalj. Uzas 😭. Ovaj moj me zarazio. Nije korona testirali se.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 16:39

Ina85

Ja sam se razbolila. Grlo,glavobolja,kasalj. Uzas 😭. Ovaj moj me zarazio. Nije korona testirali se.

Promjena vremena, bas je naglo zahladilo, nije ni čudo. Svi su oko mene nesto smrkavi. Čuvaj se 😘

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• lalala1507
    05. Studeni 2021. 16:53

Pozdrav, zadnju menstruaciju sam dobila 08.10., ciklus mi je redovan (28 dana) zna mi ponekad kasniti ili uraniti za jedan dan.
    Imala sam spolni odnos sa dečkom 14.10. u kasne sate, možda je već bio i 15.10.,  metoda prekinutog snošaja. Nije bilo ejakulacije ali me brine ona predsjemena tekucina.
    19.10. sam primjetila ljepljivi prozirni iscjedak, a zadnja 2 tjedna sam pod velikim stresom. Zadnjih par dana su mi grudi osjetljive i bolne na dodir, zna me zaboljeti donji dio trbuha i leđa kao neki kratki grcevi, a od menstruacije ništa. Danas sam primjetila tekuci bijeli iscjedak ali u maloj kolicini. Zanime me da li je moguća trudnoća? Sta vi mislite?
    Ovo su neki od simptoma koje sam zapisala, ne znam dali ih mogu prepisati stresu ili necem drugom.
    29.11. = jak bijeli iscjedak
    30.11. = glavobolja
    01.11. = bol u grudima
    02.11. = nadutost, bol u grudima, bol u donjem dijelu leda, jaci grcevi na nekoliko sekundi
    03.11. = osjetljive grudi, ponekad bol u donjem dijeu leda
    04.11. = umor

BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 17:05

lalala1507

Pozdrav, zadnju menstruaciju sam dobila 08.10., ciklus mi je redovan (28 dana) zna mi ponekad kasniti ili uraniti za jedan dan.
    Imala sam spolni odnos sa dečkom 14.10. u kasne sate, možda je već bio i 15.10.,metoda prekinutog snošaja. Nije bilo ejakulacije ali me brine ona predsjemena tekucina.
    19.10. sam primjetila ljepljivi prozirni iscjedak, a zadnja 2 tjedna sam pod velikim stresom. Zadnjih par dana su mi grudi osjetljive i bolne na dodir, zna me zaboljeti donji dio trbuha i leđa kao neki kratki grcevi, a od menstruacije ništa. Danas sam primjetila tekuci bijeli iscjedak ali u maloj kolicini. Zanime me da li je moguća trudnoća? Sta vi mislite?
    Ovo su neki od simptoma koje sam zapisala, ne znam dali ih mogu prepisati stresu ili necem drugom.
    30.11. = glavobolja
    01.11. = bol u grudima
    02.11. = nadutost, bol u grudima, bol u donjem dijelu leda, jaci grcevi na nekoliko sekundi
    04.11. = umor

lalala1507

Imala sam spolni odnos sa dečkom 14.10. u kasne sate, možda je već bio i 15.10.,metoda prekinutog snošaja. Nije bilo ejakulacije ali me brine ona predsjemena tekucina.
    30.11. = glavobolja
    01.11. = bol u grudima
    04.11. = umor

Moguće je.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    05. Studeni 2021. 17:55

lalala1507

30.11. = glavobolja
    01.11. = bol u grudima
    04.11. = umor

Koje pitanje 🙄
    Kod bilo kojeg nezasticenog odnosa moze doci do trudnoce. Ako ne planirate bebu, koristite zastitu, iako vam ni ona nije 100%-na zastita..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Inna_92
    05. Studeni 2021. 17:56

Atina, Blair hvala vam! 😘❤ Atina, mene jedino glavobolja napala (a inače me gotovo nikad ne boli glava). Tijelo je valjda u šoku što je napokon doživilo što je to beta-HCG. 😅

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

BlairWaldorf
    05. Studeni 2021. 18:49

Inna_92

Atina, Blairhvala vam! 😘❤ Atina, mene jedino glavobolja napala (a inače me gotovo nikad ne boli glava). Tijelo je valjda u šoku što je napokon doživilo što je to beta-HCG. 😅

❤️ Hehehehehe glavobolja je jedan od simptoma i vjerujem da si posumnjala i prije nego si vidjela plusić bas iz razloga što neki simptomi za  naše tijelo nisu toliko uobičajeni ili odskaču. 
    Jesi već ugovorila prvi pregled ili ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lekaa
    05. Studeni 2021. 18:53

kak je lijepo nakon par dana doći, pročitati sve i vidjeti 2 nova +
    Čestitam inama, da se tako izrazim, i ja sam do sad mislila da je to jedna osoba, odnosno nisam skužila da ste dvije :D 

moja M danas trebala doći, još je nema, nema nikakvih simptoma. planiram kupiti test sutra, pa u ned probati.
    u pon šaljem papire za natječaj novi posao, sve mi je trenutno zbrkano, pa možda i zbog stresa ne osjećam ništa :D 

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

• malina_30
    05. Studeni 2021. 19:38

Čestitam svim plusićima 😍 samo odjednom onako wow❤️ Nadam sa da ću vam se pridružiti 🥰

Mi smo pokrili 3x Sve oko O dana, 5 dana mi je do M, danas sam primjetila bijeli iscjedak i neko "grickanje" u trbuhu (ispod pupka) + imam staaaalno 37.4 tempicu (bila sam prehlađena prije O) jao držite fige, nakon više od godinu dana, onak radujem se na najjače, ali se neću vezati na ishod... samo pozitiva koje god stanje bude❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.