Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    19. Kolovoz 2022. 14:28

Pozdrav Zebra, moj muz je krenuo s istim proizvodom prošli mjesec, trebao bi biti dobar jer ima u sebi sve vitamine koji su njima potrebni...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Tratinčica123
    19. Kolovoz 2022. 14:29

Zebra

Pozdrav svima
    Pratim forum već par mjeseci, danas sam se konačno odlučila uključiti
    Muž i ja smo počeli raditi na bebi 04/22, za sad još ništa. Od ovog mjeseca sam naručila trakice, danas sam na CD11, tako da očekujem brzo peak pa se bacamo u akcijuod prošlog mjeseca pijem pregnacare conception, muž wellman conception. zanima me ima li tko iskustva s njima?
    Svima želim puno sreće i da se čim prije prebacimo na veselije teme

Heej sretno 😁  više smo aktivne na drugoj temi- Lovci na ovulacije, lh trakice- 7dio.
    Pa ako želiš, priključi se tamo 🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Zebra
    19. Kolovoz 2022. 14:31

ružica

Pozdrav Zebra, moj muz je krenuo s istim proizvodom prošli mjesec, trebao bi biti dobar jer ima u sebi sve vitamine koji su njima potrebni…

Naravno da sam pročitala milijun stranica stranih foruma i većinom naišla na jako pozitivna iskustva, nadam se da bi mogle pomoći da malo brže stignemo do cilja! 🤞

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

• ružica
    19. Kolovoz 2022. 15:34

Koliko tableta pije dnevno? Moj jednu ovaj Welmann conception a 1 qoenzimq10.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Zebra
    19. Kolovoz 2022. 16:08

Jednu dnevno uz ručak 😀 čitala sam po stranim forumima da su neki loše reagirali na njih i imali probavne probleme i slično, kod nas na sreću nikakvih nuspojava osim povremeno fluorescentnog urina 😂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Donna2022
    19. Kolovoz 2022. 20:10

Zebra

ružica

Pozdrav Zebra, moj muz je krenuo s istim proizvodom prošli mjesec, trebao bi biti dobar jer ima u sebi sve vitamine koji su njima potrebni…

Naravno da sam pročitala milijun stranica stranih foruma i većinom naišla na jako pozitivna iskustva, nadam se da bi mogle pomoći da malo brže stignemo do cilja! 🤞

Pozdrav!
    Evo da podjelim i nase iskustvo, mozda bude od pomoci😉 ja sam pila caj i tinkturu od vrhute a mjesec prije nego smo dobili plisic smo M i ja pili Biondina Maca tablete (3 u 1, kombinacija crne, crvene i zute mace). Ne znam da li je pomoglo, ali nije odmoglo🤷‍♀️😉
    Sretnoo, da brzo ugledate plusic💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• žal
    20. Kolovoz 2022. 08:59

Da li ima neka slično iskustvo... od kraja zadnje menstruacije sam počela sa raznim suplementima, čajevima... Sada, na 13dc, moje lh trakice su skoro pa negativne. Do sada su uvijek bile lh trakice pozitivne u smislu obje curice i na 11.dc, s tim što pik uhvatim negdje 13. Ili 14. dana. A sada je druga crtica skoro nevidljiva. Baš sam u bedu😔😔😔

• Malenileptirić
    20. Kolovoz 2022. 09:19

žal

Da li ima neka slično iskustvo… od kraja zadnje menstruacije sam počela sa raznim suplementima, čajevima… Sada, na 13dc, moje lh trakice su skoro pa negativne. Do sada su uvijek bile lh trakice pozitivne u smislu obje curice i na 11.dc, s tim što pik uhvatim negdje 13. Ili 14. dana. A sada je druga crtica skoro nevidljiva. Baš sam u bedu😔😔😔

Gle, svakako je moguće da se nešto radi tih suplemenata pomaknilo...a možda i nije, nego je eto takav ciklus. Samo se ti dalje testiraj, moglo bi to krenuti u pozitivu. Jeste li imali odnose za svaki slučaj? 😊

Btw i moj ciklus je totalno zbunjujući...testirala sam se 13.,14.,15.,16. dan ciklusa - sve negativno!! Trakica više nemam, bili smo na moru, a iscjedak je minimalan, vodenast, običan, dakle ni blizu ovulacijski. 
    Odnose smo imali 11. i 12.dan, više puta, ali ono, totalno opušteno jer sam jednostavno mislila da će ovulacija tek doći. Nisam obraćala pozornost na iscjedak, stalno sam se kupala, pa tuširala, mijenjala robu itd...
    Zadnja tri dana osjećam grčeve, bolove u leđima, grudi osjetljive, a tek je 19.dc
    I sad...naravno da mislim o mogućnosti trudnoće, ali ne mogu vjerovati da mi je možda ovulacija bila tako rano, i da već osjećam tolike simptome. Već su mi dobro poznati, a prošli mjesec ih recimo nisam imala (mjesec pauze od biok.,nije bilo ni odnosa)
    Jedino što je drugačije od prije je da sam od sredine srpnja počela piti Novalac Prenatal, je li moguće da on napravi pomutnju u ciklusu?

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• žal
    20. Kolovoz 2022. 09:33

Da, bojim se da je anovulacijski. Ali to mi se doslovno nikada nije desilo, jer godinama vodim borbu sa začećem i bukvalno znam svaki mjesec kad je O, čak imam i bolnu ovulaciju, ali za svaki slučaj radim lh trakice. Još sad dala se max po svemu zdravom, šećere izbacila, pijem svašta nešto za bolju ovulaciju i uopce za začeće, a ono izgleda kontra... U totalnom sam rasulu. Ali svakako ću raditi još danas jednom i sutra, a vidjeti ću i da li će biti po bolu koji uvijek imam. Iscjedak također nemam, onaj sluzavi, providni. Koje razočaranje... A ti draga Malenileptirić, naravno da imaš velike šanse za plusić🥰🥰🥰. Vjerojatno si imala ovulaciju prije, tako da si je pokrila sva sreća. Ja nisam imala odnose, a kontam da nema šanse da je bila ovulacija, jer je baš uvijek osjetim. A ni za simptome ti nije rano, ja sam ih također imala jako rano u prvoj trudnoći. Ma baš se radujem tvom pozitivnom testu, držim fige🥰🥰❤

• swan05
    20. Kolovoz 2022. 10:03

Pozdrav! Prije par dana sam stavila fotku svog testa u temu Rano raden test i bila je neka sjenica, 2 dana nakon sam napravila digitalni koji je bio negativan, ali sad mi menga kasni 2 dana. Ima li neka od vas iskustvo s digitalnim i je li moguce da je bio lazno negativan? Pise na njemu da se moze 5 dana ranije napravit, ali sad sam stvarno zbunjena. Vec dugo radimo na bebi i voljela bih da je napokon uspjelo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.