https://ibb.co/jHYRjXW
Pozz cure, evo taman sam uradila prvi LH test.. vidim svijetlu liniju, za ovulaciju treba biti još tamnija, jesam li u pravu? 😁
Hvalaaa.
Da treba biti iste boje kao kontrolna da bibila pozitivna, ako je tamnija od kontrolne onda si ulovila pik. E sad za sad je negativna, ali ako ih imas jos bilo bi dobro za par sati da uradis jos jednu, jer nekako mi ovo blizu pa mi se cini da bi mogla brzo biti pozitivna. Veceras li sutra ce biti pozitivna, najvjerovatnije.. ma d amalo zavisi do trakica, samo prati 🤞🏻
Hvala!
Imam ih još, onda ću napraviti još jedna za uru-dvi. Javim rezultat! 😁
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Cure- sad sam si napravila ovo pa se sjetih da podijelim i s vama. Ne mogu kopirati link ali radi se o prirodnoj smjesi od maslinovog ulja, limuna,meda i korjen peršina. Sve se izblenda i stavi se u staklenku. Uzima se jedna žlica ujuutro ja uzimam i navecer. Taj recept se dijeli po netu, a potjece od casne sestre iz Posusja, lijeci e.colli ali rjesava i sve bakterije iz tijela a za imunitet je cudo.
Ja sam to prvi put uzela prije 7-8godina kad sam na prvoj sezoni pobrala sve živo i dobila upalu bubrega i lupala glavom o zid od bolova- doslovno. Mama mi nasla ovo i smiksala, doduse ja sam to gutala u danu sa željom da me rijesi muke. Long story short...kucam o drvo😛-nemam nikave bakterije, nikakav pad imuniteta, pa ni grlobolje niti temperature nisam imala unazad 7-8godina. (Svake godine napravim si tu teglicu)
Mozda ste vec znale i probale ovo, ali ja to dilam okolo i stvarno pomaže. 🤩 probajte nece vam biti žao🤗
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Cure- sad sam si napravila ovo pa se sjetih da podijelim i s vama. Ne mogu kopirati link ali radi se o prirodnoj smjesi od maslinovog ulja, limuna,meda i korjen peršina. Sve se izblenda i stavi se u staklenku. Uzima se jedna žlica ujuutro ja uzimam i navecer. Taj recept se dijeli po netu, a potjece od casne sestre iz Posusja, lijeci e.colli ali rjesava i sve bakterije iz tijela a za imunitet je cudo.
Ja sam to prvi put uzela prije 7-8godina kad sam na prvoj sezoni pobrala sve živo i dobila upalu bubrega i lupala glavom o zid od bolova- doslovno. Mama mi nasla ovo i smiksala, doduse ja sam to gutala u danu sa željom da me rijesi muke. Long story short…kucam o drvo😛-nemam nikave bakterije, nikakav pad imuniteta, pa ni grlobolje niti temperature nisam imala unazad 7-8godina. (Svake godine napravim si tu teglicu)
Mozda ste vec znale i probale ovo, ali ja to dilam okolo i stvarno pomaže. 🤩 probajte nece vam biti žao🤗
Hvala 😊
Koliko toga ide od svega toga i koliko dugo moze stajati? Da li drzis u frizider ili vani?
Potrebni sastojci:
– 250 g korijena peršina
– 250 g limuna s korom
– 25o g meda
– 2 dcl maslinovog ulja
Med nabavite kod pravog i provjerenog pčelara. Limun treba dobro oprati. Najbolje je koristiti domaći limun, koji nije kemijski tretiran. Ukoliko limun kupujete u trgovini, zbog pesticida bi utoliko bilo dobro da ga prije upotrebe držite par sati u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone. Izvadite limun iz vode i osušite ga, a potom presijecite na pola. Odstranite koštice.
Korijen peršina je potrebno dobro oprati. Misli se na običan, svježi peršin koji se uzgaja u vrtu. U blender zajedno stavite limun, peršin, med, maslinovo ulje i dobro izmiksajte. Dobit ćete kašastu masu, koja može stati u staklenku od 250 g. Potrebno ju je čuvati u hladnjaku. Uzimati po jednu žlicu prije doručka i večere.
Evo kopirano 😁 meni je okus okej, muškima se ne sviđa ali meni je to cak bilo zamjena za slatko i obrok jer sam bila na postu kad sam dobila e.colli.
Samo napomena: zatvorite dobro staklenku svaki puta da ne prokisne, meni je nakon 5 6 dana prokisnula jer je dobila zraka. Ali iance mi stoji cak i mjesec ipo ovisno koliko jedem.
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Ja sam to prvi put uzela prije 7-8godina kad sam na prvoj sezoni pobrala sve živo i dobila upalu bubrega i lupala glavom o zid od bolova- doslovno. Mama mi nasla ovo i smiksala, doduse ja sam to gutala u danu sa željom da me rijesi muke. Long story short…kucam o drvo😛-nemam nikave bakterije, nikakav pad imuniteta, pa ni grlobolje niti temperature nisam imala unazad 7-8godina. (Svake godine napravim si tu teglicu)
Hvala na receptu😀😊 svakako cu probati jer sam imala koronu prije 4mj pa mi se imunitet jos nije oporavio potpuno 😶
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Ja pravim jednom godišnje, dok ne pojedem. Ne znam da li se moze vise puta ali, je sve prirodno tako da ne vidim i zasto ne svaka 3 mj. Ovisno o ostecenom imunitetu i kolicini bakterija pretpostavljam. 😁
A još jedna poveznica, nakon toga organizam mi je nekako ubrzanini i poletniki, više snage dobijes i nekako bas kao da se rijesis beštija svih. Tak si ja vizualiziram pa mozda zato ali eto😆😋
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Lavica tvoja pozitivna LH trakica me razveselila jednako kao necija hcg. Kao što uvijek pisem - citam, al ne tipkam puno jer od kad je muz (skoro mjesec dana) na bolovanju i sad kd kad smo stigli u Hrv. sav mi se raspored poremetio..tak da znam da si bila jako tuzna nakon onih fulikulometrija, a evo gle!😍 Steta da morate pauzirati, ali ne sumnjam da ce i sljedeci ciklus krenut sa ovakvom crticom, a mozda i zavrsiti❤
________
Recept sam si sačuvala, hvala!
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Mary hvala!
Kejsy ako si u mogucnosti najbooje je imati domace, znas kako si uzgojio to, bez pesticida i to je to. Mljeveno uvijek uzimam da ga melje pred menom. Imam razdoblja da jedem bas nezdravo, a onda mi puhne nest i neko vrijeme pazim. Ali par dana prije vjestice tad bi strpala sve u sebe 🤣🤣🤷🏼♀️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Kejsyteško žabu u vodu natjerati 😂😂 dakleee
Gadljive osobe neka ne otvaraju linkove (🙈)
https://ibb.co/JFPbPzN
https://ibb.co/CQ5sPqY
https://ibb.co/gVK4CDN
Bilo je žućkasto rozaste boje,nemam pojma jel se jasno vidi na slici,meni da jer znam kako je izgledalo,aliii eto 🤷♀️ E i LH pokazuje kao da će stići M 🥶🙈
Book, ja sam s teme jesenske bebe 2021 ali vas ćirnem ovde tu i tamo jer svaki plusić koji vidim kod cura odmah se sjetim svog i budem toliko radosna ☺️
Ne brinite cure, svaka trudnoća će doći u svoje pravo vrijeme. Nemojte da vas zabrinjava ako vam duže treba, nemojte odmah loše misliti da nešto nie uredu s vama. Bog ima za svaku poseban plan u posebno vrijeme ❤️
Ugl htjela sam komentirati ovo, ja mislim i nadam se 🤞 da ti je ovo to to, da se događa ugnježđenje jer iscjedak nakon plodnih dana treba biti suh, a ljepljiv i proziran ili malo u boji bude ako se nešto događa. Ne želim davati lažnu nadu, ali evo želim ti sreću 🍀 meni je nakon pika tj pl dana nastavio bit ljepljiv proziran iscjedak, kasnije me probolo jako u jajnilu (ugnježđenje) ,nisam imala impl.krvarenje ali ugl nisam imala ni suhi iscjedak kao prid mengu tako da ☺️ držim fige, i želim svim trudilicama sretnu, i brzu trudnoću 🤞🤞🍀❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Kejsy naravno ☺️ ma ugledati nečji plus a kamoli svoj, baš nešto neprocjenivo 🤩 razveseli čovika samo tako.
Evo moje iskustvo, počeli smo na bebi u 10mj 2020. Baš smo ono zapeli za tim i uvik nam je to bilo u mislima dok smo radili na tome (to ne treba raditi, ni biti forsiran time jer pogotovo tad nema rezultata). Na kraju u 2 mj 2021 kad smo se najmanje trudili i mislili o tome uspilo je 🙏 taktika ništa posebno na dan ciklusa kad mi je lh trakica bila najtamnija smo krenili u akciju, ja sam nakon odnosa držala noge u zraku(ko svijeća) bar 30 min ( zvuči dugo, al potrudila sam se) inače bi držala 10min prije. Ii tako 9Dpo napravim test iz zajebancije nikakvi simptomi ništa, kad ono jako svijetla crtica (šook) evo testići: https://ibb.co/SPwGhmt ... Onda sam napravila ponovo CL test na 13 DPO i evo jasan ➕ https://ibb.co/G0qHP4t .. Mengu nisam čekala da zakasni, bila sam preuzbuđena. I ugl taj dan naveče me toliko probadalo u desnom jajniku (inače me lijevi ssmo boli kad trebam dobit) i u tih pola sata boli ja sam išla mali milion puta mokrit na wc, znači ajme 🙈 i eto tako sam danima isto imala taj ljepljivi prozirni iscjedak, kasnije je to išlo u gusto bijelo u tragovima i to je sve. ☺️
SORRY cure na dugom postu ali evo to je moje iskustvo, nadam se da sam malo pomogla 🤭
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji