Pozdrav,cure!
Prije sam imala nick svenhanavid.
Obrisala sam ga od teške depresije i tuge što uvijek na kraju očekivanja i rađenja testova dođe menstruacija. Danas mi je drugi dan kašnjenja. Jučer Clearblue digitalni pozitivan.
Čekanje trudnoće skoro godinu i pol. Glavobolja trenutno prisutna i već se bojim da ne procurim ko u prošloj biokemijskoj. Nakon užasne glavobolje je krenulo i krvarenje.
Buhtlica i ja smo raspravljale o pijenju čaja od marulje,davno…davno. Tj.sve sam isprobala,ali je glava bitna.
Od promjena nabrekle grudi i bolovi u jajnicima…pa lijevi pa desni.
Cestitam, samo pozitivno razmisljaj. Imala sam i ja glavobolju. Ovo za grudi je super simptom mene su ubijale jedno 2 tjedna.
Javi se ginekologu pa ces dobiti okvirni termin kada da dodes. Mene je naarucila sa ravno 7 tjedana. Izludila sam dok sam docekala ali isplatilo se. Čulo se srceko i sve je bilo super. Danas mi je drugi pregled ne mogu docekati. Istina u glavi je potrebno sve poslozit onda to ide svojim tokom. Eto nakon 3 godine tj malo jace sam i ja konacno docekala plus i to kad sam odustala od svega o nisam razmisljala o tome.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav,cure!
Obrisala sam ga od teške depresije i tuge što uvijek na kraju očekivanja i rađenja testova dođe menstruacija. Danas mi je drugi dan kašnjenja. Jučer Clearblue digitalni pozitivan.
Čekanje trudnoće skoro godinu i pol. Glavobolja trenutno prisutna i već se bojim da ne procurim ko u prošloj biokemijskoj. Nakon užasne glavobolje je krenulo i krvarenje.
Buhtlica i ja smo raspravljale o pijenju čaja od marulje,davno…davno. Tj.sve sam isprobala,ali je glava bitna.
Cestitam, samo pozitivno razmisljaj. Imala sam i ja glavobolju. Ovo za grudi je super simptom mene su ubijale jedno 2 tjedna.
Javi se ginekologu pa ces dobiti okvirni termin kada da dodes. Mene je naarucila sa ravno 7 tjedana. Izludila sam dok sam docekala ali isplatilo se. Čulo se srceko i sve je bilo super. Danas mi je drugi pregled ne mogu docekati. Istina u glavi je potrebno sve poslozit onda to ide svojim tokom. Eto nakon 3 godine tj malo jace sam i ja konacno docekala plus i to kad sam odustala od svega o nisam razmisljala o tome.
Danas sam se javila gin. Možda zbog godina budemo malo više pazili,ne znam. Malo se bojim,ali bude i to prošlo. Bitno je da je plusić tuuu!!! Taman sam se prije par dana preselila novoj gin.i bila na pregledu.
Znam da se oko 7 tjedana čuje srce. Nema smisla ići prije.
Baš mi je drago da si i ti napokon dobila srećicu svoju! Dugo smo se čitale tu... Ponekad jednostavno treba vremena da se sve posloži u našoj glavi i to je to.
Već sam od najmanjeg djeteta htjela dati odjeću dalje,ali sad sam odustala. Baš sam si pustila mira i kako bude,bude i eto...desilo se!
Tebi sretno na pregledu! Znam koliko uvijek čekamo da vidimo bebicu na ult.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
Amh 14,97
Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.
Pozdrav,cure!
Super, samo pozitivno dalje i sve ce biti u redu. Apsolutno razumijem ovo za depresiju. Kod mene je osobno splet puno stvari, i mogu reci da o djetetu vec dvije godine razmisljamo, radimo, ali bezuspjesno. Osjecam pritisak vremena i paniku i strah. Kao ono, nemam vremena misliti na opustanje. Da mogu trazila bih dva mjeseca neplaceno i samo radila na sebi i djetetu, svom raspolozenju, opustanju. Muz i ja radimo, i pritisci su sa svih strana + zdravlje...danas, sutra mi je ovulacija i odnos nam je pao samo na to da mu ja to kazem i da to odradimo. Nazalost doslo je do toga...
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
https://ibb.co/hCnDXTV
Čestitam i želim ti urednu, školsku trudnoću 🤗🤗🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav,cure!
I ja sam imala dva puta biokemijsku I sad u ovoj trudnoci mi je najgore bilo ono čekanje i stalno provjeravanje jesam li procurila. Čestitam na plusu i sretno dalje,bit će sve u redu.
Pozdrav,cure!
Super, samo pozitivno dalje i sve ce biti u redu. Apsolutno razumijem ovo za depresiju. Kod mene je osobno splet puno stvari, i mogu reci da o djetetu vec dvije godine razmisljamo, radimo, ali bezuspjesno. Osjecam pritisak vremena i paniku i strah. Kao ono, nemam vremena misliti na opustanje. Da mogu trazila bih dva mjeseca neplaceno i samo radila na sebi i djetetu, svom raspolozenju, opustanju. Muz i ja radimo, i pritisci su sa svih strana + zdravlje…danas, sutra mi je ovulacija i odnos nam je pao samo na to da mu ja to kazem i da to odradimo. Nazalost doslo je do toga…
O tome da se teško zatrudni ni ne razmišljamo. Pazimo kad ne želimo trudnoću itd.,a kad dođe vrijeme da bi sad htjeli trudnoću...tu ponekad nastupi blokada. Al stvarno je glava veliki problem. Čovjek mora prihvatiti kak bude,bude... Evo,meni je gin.prošli petak dala papire za Petrovu,za potpomognutu oplodnju i eto...trudnoća se sama ostvarila. Stresa je previše u životu... Mi smo išli na more kad su bili plodni dani,brazilske oraščiće smo jeli,odvratni čaj od marulje sam pila i jednostavno ništa. Zakasni ti menstruacija,napraviš test...on neg. A tu na forumu,kiša novih trudnica i jednostavno sam se malo maknula. Sretna sam zbog svih koje su ostvarile trudnoću,ali jednostavno kad se iz mjeseca u mjesec razočaraš u sebe...moraš se maknuti.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
Čestitam i želim ti urednu, školsku trudnoću 🤗🤗🤗
Hvalaaaa!!!
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
Pozdrav,cure!
I ja sam imala dva puta biokemijsku I sad u ovoj trudnoci mi je najgore bilo ono čekanje i stalno provjeravanje jesam li procurila. Čestitam na plusu i sretno dalje,bit će sve u redu.
Užasno je to. Osluškuješ tijelo...dal su još prisutni simptomi. Ideš na pišanje i gledaš dal je sve ok. Neko nema ni jedno dijete,znam...meni je to četvrto...ali šok od gubitka je strašan. U biokemijskoj su mi preko noći nestali svi simpromi trudnoće. Bojala sam se dići iz kreveta i na wc. I kap krvi padne nakon pišanja. Taj dan mi je bio smak svijeta. Nakon skoro godinu i pol nakon toga,opet plus...al strah postoji. Nije da sad stalno razmišljam o tome,ali bojim se...da.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
https://ibb.co/g9WZ5NH
Cure danas je cetvrti dan kako radim LH trakice i jos uvek su pozitivne. Dali je imala neka od vas iskustva sa tim. A bazelna mi varira svaki dan 36.4 pa sutra 36.3
Čestitaaam🥰🥰🥰
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji