Evo drage moje,ja prokrvarila. Opet biokemijska očito. Čim je krvarenje nastupilo nije dobro. Gin.mi je napisala da se nakon krvarenja javim. Nemam nikakvih bolova ni ništa,ali očito je tako opet moralo biti. Opet tuga…
Nije valjda opet 😟 o zivote znam kako ti je pa ti neću ništa pametovat, bas mi je zao. Jel pravo krvarenje, ima li šanse da nije? Meni je oba puta počelo kao malo brljavo jedan dan i sutradan bi krenulo jače.
Za sad nije jako. Budem vidla kako bude kroz dan kad budem u pokretu.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
Amh 14,97
Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.
Nekako se jos uvijek osjecam kao dio ove grupe pa mi ju je tesko napustiti ipak sam ovdje provela vise od 3 godine. Evo da se javim pregled je obavljen. Sve super iduci pregled je 1.6.
Prilazem slikicu 😍
https://ibb.co/hRnLjyP
Preeeeeslatko 😊 čestitke još jednom 🙂
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Evo drage moje,ja prokrvarila. Opet biokemijska očito. Čim je krvarenje nastupilo nije dobro. Gin.mi je napisala da se nakon krvarenja javim. Nemam nikakvih bolova ni ništa,ali očito je tako opet moralo biti. Opet tuga…
Nije valjda opet 😟 o zivote znam kako ti je pa ti neću ništa pametovat, bas mi je zao. Jel pravo krvarenje, ima li šanse da nije? Meni je oba puta počelo kao malo brljavo jedan dan i sutradan bi krenulo jače.
Uh :( nadam se da ipak ne ide u smjeru biokem...javljaj stanje i drži se.
21.12.2022. beta 373,7
buhtlica23 Čestitam ti na bebici! Dugo si bila u iščekivanju i isto svašta isprobavala i eto...uspjelo je! Sve će biti u redu i do kraja...
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
Uh :( nadam se da ipak ne ide u smjeru biokem…javljaj stanje i drži se.
Pa biokem.je to. Već znam. Jer čim je toliko krvarenje,to je to. Svi simptomi su nestali. Baš svi! Tako da,to je to...opet kraj! Nema odustajanja,naravno! Nadam se da će se jednom taj plus i održati. Jučer je krenulo čisto po malo i danas se pojačalo. Nije ono da se izlijalo,ali čim ide toliko krvi,nije dobro.
Drage moje,želim vam da čim prije ostvarite plusiće! I uredne i školske trudnoće...
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
Uh :( nadam se da ipak ne ide u smjeru biokem…javljaj stanje i drži se.
Pa biokem.je to. Već znam. Jer čim je toliko krvarenje,to je to. Svi simptomi su nestali. Baš svi! Tako da,to je to…opet kraj! Nema odustajanja,naravno! Nadam se da će se jednom taj plus i održati. Jučer je krenulo čisto po malo i danas se pojačalo. Nije ono da se izlijalo,ali čim ide toliko krvi,nije dobro.
Drage moje,želim vam da čim prije ostvarite plusiće! I uredne i školske trudnoće…
Ma ja se uvijek nekako nadam da krv ne mora znaciti menzis, bilo je puno takvih primjera na forumu...ali eto, Da, to je to ocito. Sjecam se svoje biokem., svako jutro sam se ustajala i hvatala za sise jel bole 😁. To jutro nisu boljele, a prvo mokrenje je pokazalo i zasto. ...sve je nestalo, pocela samo glupa menst.bol.
Doći će taj željeni plus sigurno, i sve će biti uredno i u vrijeme kada i treba biti. Neke stvari se jednostavno dogode kad im je vrijeme, a ne kad mi to želimo. Ali kada se i dogode, onda su najbolje 😊
21.12.2022. beta 373,7
Ja sam jučer ulovila peak. Navečer smo pokrili, i to dva puta u razmaku od 20 min 😁
Probati ćemo opet danas ako se poklope sve zvijezde i mjesec pa da nas obaveze ne ometu...ali ajde barem nešto...sretno svima 😊
21.12.2022. beta 373,7
Ja sam jučer ulovila peak. Navečer smo pokrili, i to dva puta u razmaku od 20 min 😁
Probati ćemo opet danas ako se poklope sve zvijezde i mjesec pa da nas obaveze ne ometu…ali ajde barem nešto…sretno svima 😊
Sretno 🤗🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Nekako se jos uvijek osjecam kao dio ove grupe pa mi ju je tesko napustiti ipak sam ovdje provela vise od 3 godine. Evo da se javim pregled je obavljen. Sve super iduci pregled je 1.6.
Prilazem slikicu 😍
https://ibb.co/hRnLjyP
O bebooo, kako rastes, sve najdivnije zelim :)) <3
Zene eva posle svih tih pozitivnih ovulacija uradila hcg test 🙈🙈🙈https://ibb.co/SvNmjxh
Sortiraj odgovore
Najstariji