Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lota 🌼
    07. Svibanj 2022. 18:36

lussy2205_

BlairWaldorf

lussy2205_

Dobro jutro cure,evo ja jutros jos dva testa popiškila,i to različite marke ponovno i na ovom od 25 ml Duschesse se danas vidi crtica ,a oni ne lažu.😘🌈 https://ibb.co/QkmCNrK

Čestitam. Divna crtica ❤️

Hvala, sad mozemo na zimske bebe 😘😉

Hej Lussy, cestitam ti, zavidno lijepa crtica 🤩 
    Vidim da si prosli ciklus krenula sa lh trakicama,  meni je ovaj ciklus prvi da krecem sa time, pa me zanima, pojavila mi se slaba svijetla linija, sto to znaci ? Dakle ako sam dobro skuzila, tek kad bude tamna, onda nastupa ovulacija, jesam u pravu ? Hvala 😄

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Ella..
    07. Svibanj 2022. 19:30

Lea06

lussy2205_

BlairWaldorf

lussy2205_

Dobro jutro cure,evo ja jutros jos dva testa popiškila,i to različite marke ponovno i na ovom od 25 ml Duschesse se danas vidi crtica ,a oni ne lažu.😘🌈 https://ibb.co/QkmCNrK

Čestitam. Divna crtica ❤️

Hvala, sad mozemo na zimske bebe 😘😉

Hej Lussy, cestitam ti, zavidno lijepa crtica 🤩
    Vidim da si prosli ciklus krenula sa lh trakicama, meni je ovaj ciklus prvi da krecem sa time, pa me zanima, pojavila mi se slaba svijetla linija, sto to znaci ? Dakle ako sam dobro skuzila, tek kad bude tamna, onda nastupa ovulacija, jesam u pravu ? Hvala 😄

Da, kada ti je testna crtica iste jačine kao kontrolna ili jača od kontrolne, onda znači da ti nastupa O , imaš 12-48h.
    Bitno ti je pokriti 2 dana prije, sam dan O i dan nakon 😊🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lara19
    07. Svibanj 2022. 21:44

lussy2205_

Pozdrav curke ,moja vjestica ne treba stici u ponedjeljak,danas sam 11 dpo i evo testića. Prvi je od jucer ,drugi danas od ,a ovaj plasticni je osjetljivost 25. I nazire se crtica.
    https://ibb.co/BghFY8F

Cestitam 😊 da li si pocela osjecati kakve simptome ili si samo po testu skuzila? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Radoznalica35
    07. Svibanj 2022. 23:04

lussy2205_

Divno tamni <3 

Aleksija24
    08. Svibanj 2022. 00:44

Drage zene ja da se javim :(

07.05 ujutru radila sam betu Hcg rezultat je: 0,10mlU negativan..
    Testovi na trudnocu Baby rapid pozitivni sto mi je i dr potvrdio.
    Evo slike testova: 
    https://ibb.co/L1ZN0Bk

Reko mi je da sacekam jos desetak dana ako ne dobijem mengu moraju da mi izazovu.

Ja u testove vise ne verujem toliko sam se razocarala jer su mi svi rekli po testu da sam trudna..

Koleginica me je utesila malo,ali opet
    Ona je radila test kada joj je kasnilo 5dana i bio je kao moj sa bledom ctricom,betu je radila istog dana bila je negativna..Beta iz krvi koj je pokazala tek u 8-moj nedelji trudnoce..
    I dr joj se cudio..

Ciklus na 33-37 dana
    Devojcica 17.08.2019. Andrea 👶🏻🥰
    26.04.2022. Beta hcG 0,14 (negativna)
    30.04.2022. Baby Rapid (plocica) pozitivan test :))
    Ocekivana menstruacija 04.05.2022.

• Malenileptirić
    08. Svibanj 2022. 08:39

Aleksija24

Drage zene ja da se javim :(07.05 ujutru radila sam betu Hcg rezultat je: 0,10mlU negativan..Testovi na trudnocu Baby rapid pozitivni sto mi je i dr potvrdio.Evo slike testova:https://ibb.co/L1ZN0BkReko mi je da sacekam jos desetak dana ako ne dobijem mengu moraju da mi izazovu.Ja u testove vise ne verujem toliko sam se razocarala jer su mi svi rekli po testu da sam trudna..Koleginica me je utesila malo,ali opetOna je radila test kada joj je kasnilo 5dana i bio je kao moj sa bledom ctricom,betu je radila istog dana bila je negativna..Beta iz krvi koj je pokazala tek u 8-moj nedelji trudnoce..I dr joj se cudio..

Svašta, ne mogu vjerovati. Ovo su toliko jake crtice na testovima...prija bih posumnjala u nalaz nego u test!  Nastoj se ne nervirati, pričekaj još malo  vjerujem da će uskoro sve biti pozitivno. A kako se osjećaš? Imaš li kakvih drugih simptoma osim kašnjenja?

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Malenileptirić
    08. Svibanj 2022. 08:43

Ela 👱🏼‍♀️

Žene drage pomagajte🤷🏼‍♀️
    Trebam dobiti za 4 dana ali sam napravila test čisto iz znatiželje jer sam sinoć uz svaki zalogaj večere osjetila žarenje u ustima i buuum na testu sjenica . Umočim još jedan na njemu snješko bijelić😢
    Znam prerano je sve ali ne znam koji me đavo natjerao da uradim onaj prvi i da mi se pokaže pozitivan . Sada ne mogu prestat razmišljati što se dogodilo
    Da li je neka imala slično iskustvo ??

Slika prvog testa , recite mi da nisam luda i da se vidi nešto
    https://ibb.co/gv3z708

Ovo je poprilicno konkretna sjenica. U svakom slučaju samo smireno, točno znam kako se sada osjećaš 🙂 ja bih na tvom mjesto jos probala s onim testom od 10 osjetljivosti recimo sutra u jutro. Držim fige za još jednu, samo tamniju, crticu :) 

21.12.2022. beta 373,7

• Malenileptirić
    08. Svibanj 2022. 08:52

Meni treba krenuti akcija. U utorak/srijedu bi trebala biti ovulacija, a ja nemam nikakvu volju za odnosom. Osjecam samo pritisak hocemo li sve pokriti, hoce li biti uspjesno, došli smo do toga da mu kažem da će uskoro ovulacija, zna šta to znači i onda se opteretimo oboje...ako mu ne kazem da je ovulacija, onda se nesto dogodi, iskrsne i prođu ti dani, a on mi kaže: "zasto mi nisi rekla? " Divim se vama koji uredno uspijevate pokrivati...ne znam, vidjeti cu kroz naredne dane kako cu se osjecati. Kada dođe menzis, onda krece period tuge i jada. Onda je jedno tjedan dana iza menzisa zapravo najljepse, ne mislim o tome, u sasvim sam drugim stvarima...i onda znas da krece "D" period i onda opet iz pocetka. Onda ako smatras da si pokrio sve, dva tjedna iscekivanja, pracenja, volja za sexom je nikakva. Strah me da nesto ne poremetim, ako se uopce sto dogadja dolje 😁...itd...Da mi je sada ona volja i energija za odnosom iz dvadesetih godina 😁😁

21.12.2022. beta 373,7

Christine
    08. Svibanj 2022. 08:54

Aleksija24

Drage zene ja da se javim :(07.05 ujutru radila sam betu Hcg rezultat je: 0,10mlU negativan..Testovi na trudnocu Baby rapid pozitivni sto mi je i dr potvrdio.Evo slike testova:https://ibb.co/L1ZN0BkReko mi je da sacekam jos desetak dana ako ne dobijem mengu moraju da mi izazovu.Ja u testove vise ne verujem toliko sam se razocarala jer su mi svi rekli po testu da sam trudna..Koleginica me je utesila malo,ali opetOna je radila test kada joj je kasnilo 5dana i bio je kao moj sa bledom ctricom,betu je radila istog dana bila je negativna..Beta iz krvi koj je pokazala tek u 8-moj nedelji trudnoce..I dr joj se cudio..

Crtice se jasno vide... Budući da je svaka žena za sebe, a već imaš kolegicu s iskustvom o kojem si pričala možda je i kod tebe sličan slučaj.. Svakako bih ja napravila test za koji dan opet, pa ako i dalje pokazuje crticu i tamni onda opet na pregled.. Sretnoo 🥰😘🙃

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Aleksija24
    08. Svibanj 2022. 09:15

Malenileptirić

Aleksija24

Svašta, ne mogu vjerovati. Ovo su toliko jake crtice na testovima…prija bih posumnjala u nalaz nego u test! Nastoj se ne nervirati, pričekaj još malo vjerujem da će uskoro sve biti pozitivno. A kako se osjećaš? Imaš li kakvih drugih simptoma osim kašnjenja?

Ne mogu ni ja da poverujem.Gledala sam juce testove i plakala od razocarenja.
    2 nedelje me nisko boli stomak kao da trebam da dobijem,zatezanje,po koja mucnina nema stalno,bol u ledjima i osetljive bradavice..To mi traji vec 2 nedelje..
    Sutra idem doktoru,sumnja na hormonski poremecaj ili na vanmatericnu :( 
    Ne znam sta mi je misliti,nemam nadu 

Ciklus na 33-37 dana
    Devojcica 17.08.2019. Andrea 👶🏻🥰
    26.04.2022. Beta hcG 0,14 (negativna)
    30.04.2022. Baby Rapid (plocica) pozitivan test :))
    Ocekivana menstruacija 04.05.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.