Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    23. Travanj 2022. 23:16

Aleksija24

Cao drage zenice,pratim vas neko vreme i resila sam se i ja javiti.Muz i ja planiramo bebu,zadnja menstruacija bila je 1.04 i trajala svega 5 dana..Od 10tog dana ciklusa krenuli smo u akciju,svakog drugog dana smo imali odnose.Po kalendaru u pitanju je app trebam da (ne) dobijem za 11 dana.Imam neredovan ciklus,imali smo odnose svakog drugog dana,ne znam kakve su nam sanse.Inace od juce imam blage grceve u stomaku,i telesnu temperaturu 36.9 obicno mi je 36.4..Osecam da gorim,msm da je vrlo rano imati simptome menge.Obicno kad trebam da dobijem dan dva rpe toga me bole grudi i nista vise.
    Da li da cekam izostanak menstruacije ili da uradim testic koji dan ranije? :)

Preporučila bih ti da pričekaš,  znam da te kopka i da bi voljela odmah znati ali pričekaj :) držim fige da ćeš ugledati svoj + 🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Christine
    23. Travanj 2022. 23:37

Ella mi se ovaj ciklus pratimo☺🥰 sretnooo 😘🤞

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Ella..
    24. Travanj 2022. 00:09

Christine

Ella mi se ovaj ciklus pratimo☺🥰 sretnooo 😘🤞

Držim fige da M ne dođe 🤗🤞🤞😘

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

MBM🐬🍀💕
    24. Travanj 2022. 01:23

Anja mene pisi 30. 04 za ne doci 😁

Mellia
    24. Travanj 2022. 02:17

Muz i ja radimo na bebacu skoro godinu dana i kako se nista nije dogadalo, napravila san neke privatne pretrage.
    Pretrage su pokazale manjak d, b12, cinka i kalija, inzulinsku rez., manjak estrogena, mutacije.
    U sljedecih mjesec dana me ceka pregled kod endokrinologa, ginekologa i nutricioniste.
    Je li neko prosa kroz slicno? Kakvu ste terapiju dobile i jeste li uspile ostvarit trudnocu? 

happy_m
    24. Travanj 2022. 09:19

BlairWaldorf

happy_m

BlairWaldorf

happy_m

Hej cure, evo i mene nakon nekoliko dana 😃 BlairWaldorf iskreno se nadam da je ovo tvoj mjesec i da ćeš ugledati veliki plusic 🤗 ja sam danas 8-9 dpo I sad slijedi onih 6 najduljih dana u mjesecu hahaha tako da piši me 29.4 za ne dobiti 😃

Joj da bas to, najduljih ! Zelim ti puno sreće ❤️

Hvala ti puno, imaš li ti kakvih simptoma osim što ti kasni? Tipa iscjedak, bolovi, umor…?

Imam ti bolove menstrualne ali M ne dolazi … Jako sam moody 🤣 grudi me malo bole,nista ekstremno. Kod tebe ?

Imam jedino pojačani bijelo žućkasti iscjedak, ali naravno to može biti pred M tako da ne uzimam to kao nikakav simptom i inače me tjedan dana prije pocnu bolit cice a za sad ništa...ovo je prvi mjesec da smo baš hvatati plodne dane pa cisto sumnjam da će nam iz prve uspjeti, ali naravno kako se M sve sam više nestrpljivo 😀
    Ja mislim da  je tvoj plusic neupitan i jedva čekam da pošalješ slikicu 🤗

buhtlica23
    24. Travanj 2022. 09:29

Blair zeno daj pisni taj test vise 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    24. Travanj 2022. 11:20

Buhtlica i happy budem ! Kad se vratim s puta 🤣 objasnila sam razloge 😌🤷😬  
    Happy meni je tesko pratiti po iscjedku, a po grudima jos teže ali ako sam trudna napisem koju rečenicu više kako je to kod mene izgledalo.
    Buhtlice kako si ti ? Vidim da je pregled za dva dana. Koji ćes onda biti tjedan da sad ne računam 🙉 jesi uzbudena❣️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mellia
    24. Travanj 2022. 11:44

Anja 🌸 🧚

lodeco

Muz i ja radimo na bebacu skoro godinu dana i kako se nista nije dogadalo, napravila san neke privatne pretrage.
    Pretrage su pokazale manjak d, b12, cinka i kalija, inzulinsku rez., manjak estrogena, mutacije.
    U sljedecih mjesec dana me ceka pregled kod endokrinologa, ginekologa i nutricioniste.
    Je li neko prosa kroz slicno? Kakvu ste terapiju dobile i jeste li uspile ostvarit trudnocu?

To ti je sve individualno, sve zavisi kako neciji organizam reaguje na terapiju, zavisi kakve su mutacije u pitanju..Budes vise zanal kad dobiejs savjete i terapije. Sto se vitamina i minerala tice to se lako rjesi, pravilnom ishranomi suplementima, kao i inzulinska rezistencija.. za ostalno stvarno ne znam.. ali zelim ti srecu.

Fala ♥️

Ella..
    24. Travanj 2022. 12:01

buhtlica23

Blairzeno daj pisni taj test vise 😁

Baš, čekamo 🤞🤗

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.