Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kokii2219
    07. Veljača 2022. 21:02

natalie19

Večer curke, kako smo?
    Deic i teamGrom čestitam na plusu, čekamo testis za dva dana i vjerujem da budu crte tamnile.
    Blair moguče da je bio peak, ali pokrivajte i danas i sutra, kaj je sigurno sigurno je.
    Kokii ja ponekad jedem ko da mi je zadnji dan, ali tvoje kile i moje, to se ne moze usporediti, nisam bas tak sitna 🤣🤣 ali to je mozda i dobar simptom, koji dpo si?
    Lavica baš mi je drago i nadam se da bu i sljedeci mjesec ovakva sluz. Akoji termometar si kupila? Ja sam gledala na gravidi ovog za 100 kuna, ima ko? Iskustva?
    Kejsy stavi me na listu, ali na onu di se nezna kad bi trebala dobiti vjesticu.

Pa sudeci po tom da mi je O bila ili 2.2. ili 1.2. Ja msm da sam sad neki 5-6 dpo,taman vrijeme da se implantacija desi (molim boga)
    Pocinje me strecat glava i iscjedak mi je ostao na kremasto mlijecno bijelom, tako da mi je to eksttttra.
    Kejsy citala sam za to "toksicni uticaj hipervitaminoza A vitaminom". A danas mi se bas jela, pojela dva komadića, jbga dobro je bila termicki obradjena nisam znala za te podatke da jetrice mogu biti stetne, mada ne trosim nikakve prenatalne vitamine i to osim ovako prirodno voce povrce salate itd. Kad bude potrebe hocu, a pokusavam se pridrzavati sto bolje mogu cega mogu haha. Vidjet cemo sta ce biti🤞🏻

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

pg11
    07. Veljača 2022. 21:23

Bok cure😀 citam vas vec neko vrijeme i napokon sam odlucila pridruziti vam se u iscekivanju plusica🙏🤞🤰, meni i muzu je ovo sesti ciklus pokusavanja, imamo 28god, ciklusi su mi redovni, a od dodataka pijem folnu i caj od vrkute, zadnja dva ciklusa pratim ovulaciju lh trakicama 😀 danas sam dobila nalaz hormona stitnjace te mi je tsh 4.1 pa mi je ginekolog danas uveo euthyrox i preporucio da uzmem inofolic.. super mi je kako podupirete jedna drugu te se nadam da cemo uskoro sve na jos ljepse teme 🤰 

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

kokii2219
    07. Veljača 2022. 21:27

pg11

Bok cure😀 citam vas vec neko vrijeme i napokon sam odlucila pridruziti vam se u iscekivanju plusica🙏🤞🤰, meni i muzu je ovo sesti ciklus pokusavanja, imamo 28god, ciklusi su mi redovni, a od dodataka pijem folnu i caj od vrkute, zadnja dva ciklusa pratim ovulaciju lh trakicama 😀 danas sam dobila nalaz hormona stitnjace te mi je tsh 4.1 pa mi je ginekolog danas uveo euthyrox i preporucio da uzmem inofolic.. super mi je kako podupirete jedna drugu te se nadam da cemo uskoro sve na jos ljepse teme 🤰

Dobro doslaaa i sto prije otisla na lijepe i vesele temiceee.😅🤞🏻 armija trudilicaa se povecavaa 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

pg11
    07. Veljača 2022. 22:12

Kejsy  ❄️ ☃️

pg11

Dobro nam dosla i zelim ti da sto prije se selis na trudnicke teme. Napisi kad (ne) ocekujes menstruaciju pa da te dodam na listu. Samo me zanima posto pijes vec folnu da li ti je rekao da prestanes, jer koliko infolic ima vec folnu, pa cisto se raspitaj da se ne desi da uzimas previse folne. Vrlo lako moguce da te taj TSH zeza, ali budes ti to brzo rjesila sad terapijom… Pa se nadma da brzo vidimo i tvoj pozitivan testic 🤞🤞🤞🤞

Hvala tii😀 da da rekao mi je da prestanem sa folnom jer ima u inofolicu, ne ocekujem 24.02. 🤞 po kalendaru su mi sad plodni dani, uzela sam roze lh trakice sa aliekspresa,no vec 2 ciklusa kako pratim s njima ovulaciju krenu tamniti ali uvijek propustim uhvatiti pik, vjerovatno je u meni problem moguce da ih krivo radim😂 ginekolog mi je potvrdio ovulacije no ja trakicama ne uhvatim da mi je testna crtica tamnija od kontrolne🤦‍♀️

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

kokii2219
    08. Veljača 2022. 05:57

Doobro jutro djecojkee. Kako ste od jutros? Iskreno govoreći ja sam jeeedva ustala, kunjam i u firmi.. plus mi je zeludac ko kamen, muka mi je do bola
    Zelim svima ugodan dan☕

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Deic17
    08. Veljača 2022. 06:56

kokii2219

Doobro jutro djecojkee. Kako ste od jutros? Iskreno govoreći ja sam jeeedva ustala, kunjam i u firmi.. plus mi je zeludac ko kamen, muka mi je do bola
    Zelim svima ugodan dan☕

Dobro jutro i tebii svim ostalim curkamaa! Ja napravila jos jedan test sada, trebala sam pricekati do sutraa, ali dobroooo...istoo, opet jedva vidljiva i takooo....pijem bezkofeinsku kavicu i nekako me sve strah otici danas u popodnevnu smjenu na posao, jer sam jako nervoznaa...valjda cu se resetirati do 15 h...🤭🤗🤭

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    08. Veljača 2022. 07:50

Siri 🐾

Deic17

kokii2219

Zelim svima ugodan dan☕

Dobro jutro i tebii svim ostalim curkamaa! Ja napravila jos jedan test sada, trebala sam pricekati do sutraa, ali dobroooo…istoo, opet jedva vidljiva i takooo….pijem bezkofeinsku kavicu i nekako me sve strah otici danas u popodnevnu smjenu na posao, jer sam jako nervoznaa…valjda cu se resetirati do 15 h…🤭🤗🤭

Jel tebi nitko rekao da trudnoce moraju smanjiti stres na minimum? Nemoj se uplašiti i ako se sutra neće vidjeti velika razlika,ipak je to dok M još pošteno ni ne kasni pa se slabo i vide razlike jer je još niska razina HCG-a ali sigurna sam da će to lijepo tamniti 🥰

Eh moja Siri...ma znas stoo...malo me realnost udarila u glavuu, sad me svega pocelo biti strah, a i postala sam panicar nakon potresa i korone i cega sve neee...jos moram uciti za ispit, zadnja mi godinaaa...da oprostis, bas sam se uzjebalaaa 🤣🤣🤣 sad ona pitanjaaa u glavi: hocu ja to moci i takoo too, a silno zelim too...psiha je cudoo 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

pg11
    08. Veljača 2022. 08:17

Siri 🐾

pg11

Dobrodošlaaaa! Nije problem u tebi već u trakicama 😂 ja sam imala ovaj ciklus dvije vrste. Te roze i plave,ali ne plave kao što Blair jer su mi te preosjetljive i dok su mi plave pokazale pik,roze su mi pokazale paaa..kurčinu je najpristojniji izraz koji mogu upotrijebiti. Meni su roze okej za predviđanje dolaska M,ali ne i za dolazak O 😂 čudno ali istinito 🙊 sretno i želim ti što brži odlazak na druge temeee 🤞🏻🤞🏻☺️

Da to sam i ja pomislila 😂 mislim da cu naruciti neke druge cisto da usporedim, iako sam vidila da ima ljudi kojima odgovaraju i normalno im pokazu ovulaciju, vidit cemo😂 hvalaa😊 i tebi zelim plusis sto prije😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

pg11
    08. Veljača 2022. 08:35

kokii2219

Zelim svima ugodan dan☕

Jutroo😀 evo ista situacija kod mene sjedim na poslu, a mislima spavam kod kuce, jedva cekam proljece ova zima je katastrofa😶😒

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

kokii2219
    08. Veljača 2022. 08:36

Siri 🐾

Jutro curke,vidim da se priča o toplomjerima i o trakicama 😅
    Ne zamjerite što se nisam javljala popodne ni navečer al sam bila mrtva umorna i onda prije spavanja pročitala knjigu do kraja pa nisam nikako ni gledala što ima. Ovaj toplomjer femometerov je super. Doduše onaj što sam ja uzela na aliexpressu za 30kn mi je strgan,jedva ga upalim jer je pukla ona plastikica,bio se zaglavio gumb pa sam ga čačkalicom vukla van i sad je ok samo treba snage da se upali što znači ili moram kupiti novi iliiii nikako a ne znam što napraviti jer ako uzmem novi to će biti onaj smart što košta 300-tinjak kn i odmah se spaja na aplikaciju i unosi vrijednosti 😬 što se trakica tiče, Kejsyja sam prije 3 godine još testirala tu tvrdnju,zato i kažem svima da testiraju u svako doba dana da vide kako njima tijelo radi. Pa nemaju naši mozgovi i hormoni satove pa da znaju kada moraju biti u najvećoj količini 😂 ja sam se jutros probudila zgažena,zaštopanog nosa i kad sam ga ispuhala ima krvi tako da me baš gadna prehlada pokušava sredit već 2 tjedna al se tijelo neda. Izgleda da ovaj vitamin D i cink što uzimam već mjesec dana daju neke rezultate 😂 naravno da sam danas umočila HCG iako je pokazao vjerojatno točan negativan rezultat,al mu se malo bojica razlila 😂
    https://ibb.co/cJRqQwXBazalna pala na 36.80 al ono,još sam se probudila sat vremena prije jednom i iskašljavala pa ne znam koliko je pouzdano iako sam zaspala kao top al eto 😂 M polako dolazi izgleda za par dana iako ne znam ni sama više kad će. Kad osjetim jake grčeve javim vam pa znam da ću biti 11/12DPO 😂
    Kokiidobro kad misliš neki test napravit? Čisto da utvrdimo da je trudnoća a ne nedaj Bože omikron 😅

Cekam 17.2. Nista prije, prosli mj sam se izradila i "obradovala" za dž hahaha. A omikron ne daj Boze hahah. Nedavno sam bila bolesna tj prosli mj valjda me nece opet kacit

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.