Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    24. Ožujak 2022. 09:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Dobro jutro cure samo da vam kzem da je meni definitivno vecernji urin pouzdaniji, jer to sam skontala i po ovulacijskim trakicama.Tako da veceras ponoim obavezno. Bas su samo sjene. Ali mi je to sasvim ok za 12 ili 13 dpo malo mi se svadjaju FF i moja aplikacija. Ali uradila sam more ovih testova jedina evaporacijska koja se pojavila je bila dan nakon uradjenog testa i siva basss siva, i nije sjena nego bas vidljiva linija. Ja sam ovih testova do sad uradila oko 30 komada i nikad niej bilo neke lazne sjene ili nesto u prvih 10 minuta 100% e sad ja nisam primjetila ni kasnije a cuvam ih bas iz radoznalosti. Evo da ne duzim albumcic tu su slicice da ne stavljam link po link, jer bas je jedva vidljiva sjena. https://ibb.co/album/r2LSyY
    Ajmeee cure kako prezivjeti, a da ne kazem muzu jos 5-6 dana 🤦🤦🤦🤦🤦

VIDE SE VIDE SE!!

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 09:57

Kejsy  ❄️ ☃️

I da od danas vise ne pijem inofem kesice, jer sadrze inozitol. Lako je nastaviti ako vjestica dodje, ali se nadam da nece. Jer inozitol trudnice i dojilje mogu uzimati samo po preporuci doktora, ali s eu biti ne preporucuje. Tako da sam se prebacila na svoje kaspule folne i B12. Eto ako neko pije inoztol, mislim da je dobra opcija ako vidite sjenice na tesu da prestanete ga piti (osim ako vam je gnekolog rekao drugacije) I da u slucaju sjenica ili bas pozitivnih testica vitamin C 500mg ako pijete nemojte piti svaki dan, nego svaki drugi.

Keysiiiiiii ♥️♥️🥰🥰🥰🥰 bazalna ti je super ... vidim i ja vidim.... aaaaa kako ćemo se družiti narednih 9 mj 🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    24. Ožujak 2022. 10:00

Kejsy, to jee tooo!! Cestitaam, zasluzilaa si ❤❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Bimbi
    24. Ožujak 2022. 10:04

Kejsy čestitaaaaam 🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    24. Ožujak 2022. 10:11

Kejsy  ❄️ ☃️

Hvala cure idem ja danas do DM-a ipak po gravignost ultra, pa ga uradim veceras. Ma da eto nisu me ovi testici slagali. One jeftine trakice sto imaju cvjetic rozi na kesici su uzasni oni bas daju evaporacijske bukalno na 10 testova 8 je evaporacijskih. Ovi ne, ali ipak. Da se i ja sama malo bolje uvjerim. Eto na momente ni ja ne vjerujem jos.

Kejsi vidi se, drzim fige da je to,to!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Matajči
    24. Ožujak 2022. 10:21

Kejsy za 12/13 dpo se sasvim odlicno vide crtice! Ja cu ti odmah cestitati, jer to je to 💪💛

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Reaa
    24. Ožujak 2022. 10:26

Kejsy  ooooo to je to.. ajd necu ti još službeno čestitat ali to je to!! Ajme kako sam uzbuđena zbog tebe !! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 vidi vidi se.. nek još tamni 🤞❤ i cekam popodnevni testic ❤❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 10:27

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Jutroooo cure evo bazalna je na grafu a digitalac u privitku ♥️🥰😍
    https://postimg.cc/pmsHZjRs

Nazalna dobraaa,ali daj nam digitalcaaa 🙊🙈

https://postimg.cc/PPRPcscB

Evo digitalca sory baš sam uzbudena

Nema sta ides ti nama na vrh liste i zelim ti da ostanes tamo jos dugoooo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Evo još jednom digitalca
    https://postimg.cc/PPRPcscB
    I idem vadit upravo betu...javi. Vam se🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• bellanaa
    24. Ožujak 2022. 10:36

Mare3112 i Kejsy neopisivo mi je drago zbog vas <3 neka bude školska, dosadna, a vi veliiiiiike i okrugle 

Kejsy to nisu samo sjene :D to je sreća koja dolazi uskoroooo 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Marićka
    24. Ožujak 2022. 10:42

Keysi nema me 2 dana ovdje i dočeka me tvoj plusić 😍 🥳 pregledala sam sve, ja vidim sjene i čekam još slikica testića ❣

Ja nisam uhvatila konkretni pik, mislim da je trajao jako kratko, sat-dva, prekjučer popodne. Navečer smo pokrili pa ćemo vidjeti rezultat. Jučer sam ovulirala (osjetila bolove lagane). Sad čekam da mi temperatura još skoči da potvrdim O i  da počne TWW (two week wait) 🤗

Nadam se da ćemo se sve preseliti na zimske bebe 💌 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.