Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2021. 19:13

RiO MArE🐟😅❣️

Dada_27

Nije mi vrag dao mira i ja kupila sad opet test. I napravila. I za razliku od jutros crta se vidi.blijeda je ali je tu 😅😅😅( čak je i moja sestra vidi). mislim neću se previše veseliti .cekat ću da dođe vještica i ako ne dođe ponavljam. Neću se previše veselit jer može biti i biokemijska t. Kad budem sigurna ću pustit sve emocije van 🤣

Ženoooo di nam je slikaaa. Daj daj daj🙏🙏💙💙❣️❣️
    Joj nadam se da je to toooo🙏🙏🙏

Sliku šaljem kad bude to to 😀 nemojte se ljutiti 😅 

11. Ožujak 2021. 19:14

Dada_27

RiO MArE🐟😅❣️

Dada_27

Nije mi vrag dao mira i ja kupila sad opet test. I napravila. I za razliku od jutros crta se vidi.blijeda je ali je tu 😅😅😅( čak je i moja sestra vidi). mislim neću se previše veseliti .cekat ću da dođe vještica i ako ne dođe ponavljam. Neću se previše veselit jer može biti i biokemijska t. Kad budem sigurna ću pustit sve emocije van 🤣

Ženoooo di nam je slikaaa. Daj daj daj🙏🙏💙💙❣️❣️
    Joj nadam se da je to toooo🙏🙏🙏

Sliku šaljem kad bude to to 😀 nemojte se ljutiti 😅

Da se nebih previše veselila pa razočarala.  😪

Angel 🌼
    11. Ožujak 2021. 19:14

Dada ne mozes nas bez slike ostaviti🤣🤩

🌈Wonderer🌞
    11. Ožujak 2021. 19:23

Samo da pozdravim svih i prijavim da sam ja u skakutanju po kuci od srece, ali ne zbog mene, iako, kao da je 😃.
    Jako mi bliska osoba je upravo rodila zdravu curicu, prvo dijete nakon dugo neuspjesnih godina, ona ima sad 39 😃😃😃😃.
    Pola sata kasnije, jedna od naj prijateljica mi javi da je trudna, isto prva beba, isto nakon godinu+ pokušavanja 😃😃😃😃😃😃.
    I eto, ja to tumacim kao znak ohrabrenja s neba, taman kad mi je trebalo 🙏.
    I veselim se njihovim bebama kao da su moje 🙃🙂!
    A sad idem čitat što ste sve danas pisale 😎.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

buhtlica23
    11. Ožujak 2021. 19:24

Dadaa sliku na vidjelo !
    Traganje za crticama nam je hobi😃

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 19:32

Dadaa..a poštujem odluku,navijam da je to to svakako💙❣️🙏🙏(aj ti nama pošalji) 🤣🤣🤣😇😇😇

Wonderer pa cestitkeeee na obje lijepe vijesti...pravo ohrabrenje slažem seee❣️❣️💙💙💙🙏🙏nek su zive i zdrave

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 19:34

Nee Dada_27 , ne ostavljaj naas u neizvesnostii. 😩 daj Boze da je to too 🤞
    Wonderer cestitke na obe vestii. ❤ 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

11. Ožujak 2021. 19:37

Ja bih vama curke odmah to priljepila bez teksta. Ali onda sam zastala i razmislila.  Dok to ne bude crta kako spada ne šaljem.
    Razlog da se ne veselite skupa samnom pa da na kraju bude bkt. 😪 i onda ću past u depresiju par dana.. zato čekamo taj 13.3. 🤣

11. Ožujak 2021. 19:40

Ali opet nisam mogla prešutit 🤣 .ugl ne brinite bilježim sve u bilježnicu.  Da znam za ubuduće 🤣

Loza 💙😇
    11. Ožujak 2021. 19:47

Taya vidim crticuuuu, nadam se ds je to to, pa ne možemo mi sve bit lude i krivo vidjeti 😁
    Dada što trebamo napraviti da vidimo testić? Pa meni srce zaigra na svaku vašu sjenicu kao da je moja :)

Preletim vas samo da vidim jeste mi dobro, jel koja rodila u međuvremenu 😘 ja sam odlučila posaditi još 🍓 i sad si tražim cvijeće kakvo bi si posadila. Terapija 👌 a onda mi je muž donio neke stare drndave palete i trebao ih je raskomadane, pa sam malo sjekirom lupala po njima. Cure moje, e to je terapija!! Izbacila sam valjda sav svoj bijes iz sebe i sad sam totalno zen 😇 ako koja hoće probat imam još paleta hahahaha 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.