Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    11. Ožujak 2021. 18:27

RiO MArE🐟😅❣️

buhtlica23

Pozdrav curkee, meni je danas zadnji dan M. Mislim da cu poceti piskiti Lh od 10. dc za 4 dana nadam se da ce se bar nesto pokreniti 😅🤣 koliko srcem vrkutice zasluzila sam.

Lindsay zeno draga drzi se, drzim sve figice ovog svijeta da uspje iz prve. Jednom cemo popit kavu na promenadi dok budemo setale trbusicice 🤣
    Zuzuzujalice i mene je jako bolilo prosli mj a lh 0 bodova, kod tebe je bar tamna trakica. Nadam se da ce ovaj mj biti uspjesno 🤞🤞
    Rio mare svaki put kad vidim tvoj nadimak na forumu ogladnim 🤣🤣
    Tommy ❤

Yeeeeeeyyyyy 🤞🤞sad napad ženooo!!
    Hehehe meni ne treba povod sa ogladnim🤣🤣 neka apetita uvijek dobrodošao

Slazem se, pocastila sam se finim sendvicem od piletine sa hrpom povrca(kukuruz,rajcica,zelena salata,ljuta svjeza feferona,) i malo sam zalila vrhnjem da ne bude suho. 😁😅 neka nama apetita!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Taya_
    11. Ožujak 2021. 18:29

ivajurjevic92 simptomi bolne sise i povišena dnevna temperatura.. ništa specijalno.. za sada.. napravila sam test jer mi je bilo čudno da je LH trakica počela tamniti.. I sad kao da na HCG-u vidim sjenicu.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Inna_92
    11. Ožujak 2021. 18:30

Taya 👣

Pozdrav trudilice.. Čitam vas već jako dugo.. 😃
    Baš ste divne sa savjetima.. Meni ste puno pomogle iako nisam komentirala..
    Puno sam naučila od vas..
    Ali trebam vaš savjet.. Stvarno ste divne sa čitanjem sjena.. 🕵️‍♀️
    Danas urađen test na 9DPO.. Jesam li ja luda ili vidim nešto sitno 🤔🧐
    Molim vaš savjet.. 🙏
    https://ibb.co/RhK9gf5

Ja vidim! 😍

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• ivajurjevic92
    11. Ožujak 2021. 18:32

Taya 👣

ivajurjevic92 simptomi bolne sise i povišena dnevna temperatura.. ništa specijalno.. za sada.. napravila sam test jer mi je bilo čudno da je LH trakica počela tamniti.. I sad kao da na HCG-u vidim sjenicu..

I ja imam povisenu temp, al nemam bolne sise,mada u PMSu su me znale ubijati 

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Taya_
    11. Ožujak 2021. 18:41

ivajurjevic92

Taya 👣

I ja imam povisenu temp, al nemam bolne sise,mada u PMSu su me znale ubijati

Mene stvarno rijetko kad bole prije menstruacije.. Obično nabujaju malo ali ne bole.. A sad su mi već 5DPO počeli lagani bolovi.. U prošloj sam trudnoći (završila sa missed ab u 9tj) isto imala bolne sise bez drugih simptoma.. Joj cure.. nadam se da je to to.. 😅😃
    ivajurjevic92 koji si ti dan DPO? Oprosti ako nisam popratila

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

curka93
    11. Ožujak 2021. 18:48

Cure evo mene...danas mi je 5 dan menge al ono slabo to ide i dalje je smedje ..apetita uopće nemam ..danas sam pravila piletinu koju inace obožavam i eto sto reci osim da mi smrdi uzas...ruke mi se osjete i ono iskreno samo kaj ne povratim😑😑😑nemam pojma kaj je to

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 19:02

buhtlica23

RiO MArE🐟😅❣️

buhtlica23

Pozdrav curkee, meni je danas zadnji dan M. Mislim da cu poceti piskiti Lh od 10. dc za 4 dana nadam se da ce se bar nesto pokreniti 😅🤣 koliko srcem vrkutice zasluzila sam.

Lindsay zeno draga drzi se, drzim sve figice ovog svijeta da uspje iz prve. Jednom cemo popit kavu na promenadi dok budemo setale trbusicice 🤣
    Zuzuzujalice i mene je jako bolilo prosli mj a lh 0 bodova, kod tebe je bar tamna trakica. Nadam se da ce ovaj mj biti uspjesno 🤞🤞
    Rio mare svaki put kad vidim tvoj nadimak na forumu ogladnim 🤣🤣
    Tommy ❤

Yeeeeeeyyyyy 🤞🤞sad napad ženooo!!
    Hehehe meni ne treba povod sa ogladnim🤣🤣 neka apetita uvijek dobrodošao

Slazem se, pocastila sam se finim sendvicem od piletine sa hrpom povrca(kukuruz,rajcica,zelena salata,ljuta svjeza feferona,) i malo sam zalila vrhnjem da ne bude suho. 😁😅 neka nama apetita!

Auuuu buhtliceeee....😎🥴 Skapavam sad.. Neka samo da se papa, slažem see🤷‍♀️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 19:03

Tayaaa pratimo se ondaaa skorooo... Ja sam 6dpo💙🙏🙏
    Curkaaa a tebi cijelo vrijeme takva M? 🙄🙄

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

11. Ožujak 2021. 19:06

Nije mi vrag dao mira i ja kupila sad opet test. I napravila. I za razliku od jutros crta se vidi.blijeda je ali je tu 😅😅😅( čak je i moja sestra vidi). mislim neću se previše veseliti .cekat ću da dođe vještica i ako ne dođe ponavljam. Neću se previše veselit jer može biti i biokemijska t. Kad budem sigurna ću pustit sve emocije van 🤣 

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 19:08

Dada_27

Nije mi vrag dao mira i ja kupila sad opet test. I napravila. I za razliku od jutros crta se vidi.blijeda je ali je tu 😅😅😅( čak je i moja sestra vidi). mislim neću se previše veseliti .cekat ću da dođe vještica i ako ne dođe ponavljam. Neću se previše veselit jer može biti i biokemijska t. Kad budem sigurna ću pustit sve emocije van 🤣

Ženoooo di nam je slikaaa. Daj daj daj🙏🙏💙💙❣️❣️
    Joj nadam se da je to toooo🙏🙏🙏

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.