Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    11. Ožujak 2021. 10:55

▪Marty

Bella to što si danas vadila isto treba na određeni dan ciklusa ili? držim 🤞🤞da budu nalazi savršenibaš tedosta pikaju zadnje vrijeme..

😘😘😘 ne treba, samo se treba barem 7 dana biti bez multivitaminskih pripravaka ako ih piješ. 

RiO MArE🐟😅❣️

Hvala ti bella pozitivko moja draga… Ma cmokkk💋💕🤞❣️❣️

skategirl

Jutro svima
    Bella moram pohvalit tebe i tvoje objasnjavanje, uvijek sve u detalje i jednostavno da covjek shvati.
    Nisam znala da postoje vjezbe za endo, bas cu pogledat i probat - suuuper info

💖 svakako pogledaj, mislim to spada u alternativni način borbe protiv endoi osobno osjetim da mi pomaže s tim priraslicama, i simptomima.

Lindsay von Bica

Anabela je prosla cijeli postupak i ima odlicne rezultate. Za niski amh kojeg ima dobila je čak 3 divna smrzlića. Odmara tijelo od stimulacije i iduci ciklus ide u FET ( laički rečeno iduci ciklus ce joj vratiti njene bebe ili bebu u maternicu)
    Watson je kao i ja, na čeki do menge. Imala je ciste pa su joj odgodili postupak. U mpo je sranje sto uvijek nesto cekas, tako se i njoj oduzilo , ako se sjecas kada je jos spominjala krajem prosle godine da krecu a evo jos cekaju. No evo kuca joj na vrata ako se ne varam kroz 10-15 dana krece u postupak <3

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    11. Ožujak 2021. 10:58

Bubamarq

Trebam dobiti za 4 dana. Onda sam 10 dan po računici

Ja pak vidim neku blagu sjenicu. Ponovi za 2 dana i nadam se da je to to🤞🤞😘😘

RiO MArE🐟😅❣️

Bella, marty, i ostale koje se pratimo… Ja cu vas moguće izluditi, unaprijed se izvinjavam🤷‍♀️🤣🤣jel vas prati faking bijeli iscjedak ovih dana… 🏳️

▪Marty
    11. Ožujak 2021. 11:13

Zujalice hvalaa ti 💕💕 riječi ti se pozlatile.. ujutro sam negdje pročitala neki komentar gdje je žena napisala da je ostala trudna u 6. ciklusu pokušavanja pa onak, hej ja sam sad isto u 6. ciklusu značiiiiiii i pogađaš, počela neka lagana zatezanja dolje, pa malo lumbalni dio kralježnice boli a glava kaže: psiha. nema simptoma. točka.
    nek ti ta jedna trakica donese pikčinu danas! ja mislim da je ona trakica od jučer još mogla tamniti, ako uspoređujem sa svojima..pa me baš jako zanima kakva bude ti ova sad. nek ste vi pokrili, držim fige da se ovaj put mrvuljak ulovi 💖

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    11. Ožujak 2021. 11:14

Bambina

Cure, ova tri mjeseca kako pratim sa Clearblue ovulaciju prvi mjesec smajlić mi je bio na 15. dc, a drugi i treći na 16. dc. Da li mi je dovoljno početi ovaj mjesec pratiti na 13. dc ili bolje za svaki slučaj prije?
    Baš ću vam poslikati prvi testić kada ga izvučem iz aparatića da prokomentirate malo te crtice. 😊

Mislim da je,da ne trebas prije pratiti.🤗

zuzuzujalica

Ja danas imam baš onako pravu, kvalitetnu ovulacijsku bol. Nikad se boli nisam toliko veselila 😅 pokrili smo 15DC, nadam se da će biti uspješno. Imam još jednu jedinu LH trakicu dok mi u subotu ne stigne nova pošiklja 😅 tako da planiram danas oko 13-14h pišnuti samo da vidim koliko je tamna, mislim da mi je jučer bio pik.
    .
    grlim vas sve!

Dada_27

Bella sretno s nalazima <3

Hvala🤗🤗🤗

Sandricak 🤗😘😘

Bambina
    11. Ožujak 2021. 11:19

▪Marty

Bambina

Cure, ova tri mjeseca kako pratim sa Clearblue ovulaciju prvi mjesec smajlić mi je bio na 15. dc, a drugi i treći na 16. dc. Da li mi je dovoljno početi ovaj mjesec pratiti na 13. dc ili bolje za svaki slučaj prije?
    Baš ću vam poslikati prvi testić kada ga izvučem iz aparatića da prokomentirate malo te crtice. 😊

heej.. pa ja mislim da ti je dosta na 13 dc početi ako je smajlićuglavnombio oko 15, 16 dc.. obavezno nam stavi slikicu trakice koji si danas dc? koliko ti traju ciklusi inače?

Danas sam 7. dc, tako da planiram sljedeću srijedu prvi put pišnuti da vidimo situaciju, a možda i u utorak već! 🤣 Ciklus mi traje 32 dana inače, rijetko kada bude 31 dan. 

Predprošli mjesec mi je najčudniji ikad bio i taj mjesec smo pokrili baš sve plodne dane. Nikad, ali nikad nisam imala takve bolove u leđima i štrecanja u jajniku. Toliko me štrecalo da sam se spuštala u čučanj i tu noć sam se baš preznojavala jako. Par dana nakon toga sam dobila vješticu, ali me i dalje malo probadalo. 
    Ovaj mjesec sam imala normalni PMS, sve kao i inače, ništa čudno. 
    Žao mi je što nisam napravila test te dane, ali bilo pa prošlo. Da li je moguće da je bila biokemijska tako rano, da se uhvatilo, ali i očistilo nedugo nakon? 🤷‍♀️

Angel 🌼
    11. Ožujak 2021. 11:32

Bambina i meni je bila takva situacija prije dva mjeseca. Nekih tjedan dana nakon ovulacije jako bolovi. Nikad ih prije u zivotu nisam imala. Mislila sam da se valjda nesto dogada. Al sam radila test dan prije m. i bio je negativan. I onda sam dobila m. Tako da neznam stvarno, mislim da ipak nije bilo nista 🤔

Bambina
    11. Ožujak 2021. 11:42

Angel1991, e da, još mi je bio na ulošku jedan dan tijekom vještice baš neki veći ugrušak, kao komadić nečega, ma koma.. Možda nam se baš poklopilo sve, nisam pametna.. 

11. Ožujak 2021. 12:30

Pripremite se cuti najvecu idiotariju u povijesti idiotarija...
    .
    Zadnja LH trakica, mislim da je pik bio jucer jer me danas boli, zadnjom sam to htjela amenovati i znati da je zo to. No, medutim! Popiskila sam trakicu, polozila na ravno, nakon 1 minute htjela baciti oko i ucinilo mi se da je neka mrvica pala na trakicu. Hocu noktom skinuti mrvicu i ogulim pola testa. 🙈🙈🙈🙈🙈 tak da nemam blagog pojma kakva je.

Tommyfame
    11. Ožujak 2021. 12:32

Heeeej cure moje ❤

Evo mene malo da vam se javim. Danas sam napravila svoj zadnji test, muz je izrazio zelju da on zeli vidjeti + a ne crtice haha https://ibb.co/7QNdv4X pa sam mu jutros objasnjavala da ovo nije biokemijska i da se opusti pa se sav raznjezio ko da mu je palo 20kg sa leđa hahaha 

Danas zovem gin (popodne radi) pa da se dog za termina..i tak od simptoma nemam nista osim mucnina no nije jako 💪 

Sretan 14dc svim curama koje ga slave ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

11. Ožujak 2021. 12:33

Prekrasno Tommy ❤️❤️❤️ bas prava, predivna pluscina! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.