Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    11. Ožujak 2021. 13:12

Mi si usli u treći mjesec pokušavanja,bas sam nikakva i bezvoljna,samo mislim na trakice i gluposti,još mi mama i svi danas govore kako su oni iz prve,bas super utjeha

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    11. Ožujak 2021. 13:13

Nisam znala da je ovakooo teško napravit bebaca,

👦38👩32

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 13:16

Marinci

Mi si usli u treći mjesec pokušavanja,bas sam nikakva i bezvoljna,samo mislim na trakice i gluposti,još mi mama i svi danas govore kako su oni iz prve,bas super utjeha

Prvo da ti kazem da 3 meseca stvarno nije nista. 😘 Mada razumem te ,i ja sam se odmah na pocetku jos bila nervirala sto nije uspelo iz prve,a gde sam sad,evo proslo godinu dana.  Probaj da se ne nerviras,ja sam juce isto pokrenula onu priču o drugaricama,sigurna sam da ni one ne misle nista lose ,a ni tvoja mama ni svi oko tebe.  Nego sto neko rece,mi pokušavamo i na sve smo osetljive. Saljem ti zagrljaj i probaj da budes pozitivna ❤😘😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Marinci
    11. Ožujak 2021. 13:18

Sandričak

Marinci

Prvo da ti kazem da 3 meseca stvarno nije nista. 😘 Mada razumem te ,i ja sam se odmah na pocetku jos bila nervirala sto nije uspelo iz prve,a gde sam sad,evo proslo godinu dana. Probaj da se ne nerviras,ja sam juce isto pokrenula onu priču o drugaricama,sigurna sam da ni one ne misle nista lose ,a ni tvoja mama ni svi oko tebe. Nego sto neko rece,mi pokušavamo i na sve smo osetljive. Saljem ti zagrljaj i probaj da budes pozitivna ❤😘😘

Hvala draga aaaa,pokušati ću al tako zelin da se primi ovaj mjesec pa da mužu poklonim bebaca za božić,on ga toliko želi i sad kad me nagovorio eto nikako hahha

👦38👩32

Tommyfame
    11. Ožujak 2021. 13:20

Marinci

Moja mama je troje djece iz prvog pokušaja (bar tako veli,jer u njihov doba se bas i nije nesto pratilo) a ja evo iz 18og pokusaja. Ovo je zabava za koji prvenstveno treba punoo punooo strpljenja i mirna glava 😊 sretno ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

11. Ožujak 2021. 13:23

Marinci

Ne gubi nadu. Svi smo drugačiji. vjerujem da će sve doći na svoje mjesto.  M I ja pokušavamo od 10mj. Vjeruj mi i meni je presing. svi koje znam ili su rodile ili su trudne. Svi nešto pitaju i nameću svoja mišljenja. ja sam jednostavno isključila. Koliko god suza isplakala, koliko god budem čekala , koliko god morala toga proći drži me me misao da će jednog dana sve to vrijediti. I da ćemo sve dočekati svoj plus, svoju trudnoću i svoju pahuljicu u naručju.

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 13:23

Marinci

Sandričak

Marinci

Prvo da ti kazem da 3 meseca stvarno nije nista. 😘 Mada razumem te ,i ja sam se odmah na pocetku jos bila nervirala sto nije uspelo iz prve,a gde sam sad,evo proslo godinu dana. Probaj da se ne nerviras,ja sam juce isto pokrenula onu priču o drugaricama,sigurna sam da ni one ne misle nista lose ,a ni tvoja mama ni svi oko tebe. Nego sto neko rece,mi pokušavamo i na sve smo osetljive. Saljem ti zagrljaj i probaj da budes pozitivna ❤😘😘

Hvala draga aaaa,pokušati ću al tako zelin da se primi ovaj mjesec pa da mužu poklonim bebaca za božić,on ga toliko želi i sad kad me nagovorio eto nikako hahha

Ee tako sam i ja htela mozda pre jedno dve godine.  A onda je moj muz bio taj koji je govorio da treba prvo da se sve kockice slože, posao itd itd.  I etoo sad,sta se desava,ne idee nam. A secam se bas sam mu bila rekla ovim rečima 'videces kad se budemo mucili jedno dve godine da napravimo bebu'. Tako se i dešava 😶

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 13:34

https://ibb.co/Y0nf4TS
    4.dc i tako tamna ta linija ? Jel se uvek ta linija tako jako poznaje ili bude slabija ? Kako je kod vas ?

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Inna_92
    11. Ožujak 2021. 13:38

Žene, došli su mi nalazi i mislim da su dobri. 😊
    Progesteron mi je čak mrvicu iznad granice (piše da jenu luteinizirajućoj fazi do 23.90) 😃

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

11. Ožujak 2021. 14:12

Inna_

Žene, došli su mi nalazi i mislim da su dobri. 😊
    Progesteron mi je čak mrvicu iznad granice (piše da jenu luteinizirajućoj fazi do 23.90) 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.