Heeeej cure moje ❤
Evo mene malo da vam se javim. Danas sam napravila svoj zadnji test, muz je izrazio zelju da on zeli vidjeti + a ne crtice hahahttps://ibb.co/7QNdv4X pa sam mu jutros objasnjavala da ovo nije biokemijska i da se opusti pa se sav raznjezio ko da mu je palo 20kg sa leđa hahaha
Danas zovem gin (popodne radi) pa da se dog za termina..i tak od simptoma nemam nista osim mucnina no nije jako 💪
Sretan 14dc svim curama koje ga slave ❤
🤩😍❤️🥰
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Kak je dobro vidjet taj plus🤩💕 Jedva cekam da ga i ja ugledam. Mislim da nebum mogla vjerovati i jos par testova radila 🤣
hahahhaha da, sve smo mi hedonistice sa ovim testovima
ja sam se sad baš izguštala.. i napravila balans u svemiru hahhah
želim vas da što prije to doživite <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Heeeej cure moje ❤
Evo mene malo da vam se javim. Danas sam napravila svoj zadnji test, muz je izrazio zelju da on zeli vidjeti + a ne crtice hahahttps://ibb.co/7QNdv4X pa sam mu jutros objasnjavala da ovo nije biokemijska i da se opusti pa se sav raznjezio ko da mu je palo 20kg sa leđa hahaha
Danas zovem gin (popodne radi) pa da se dog za termina..i tak od simptoma nemam nista osim mucnina no nije jako 💪
Prelepoo 🥰 kakav divan plus . Cestitam jos jednom ❤
Bas sam razmisljala juče o tebi i kako doktora nije mogla da nadje jajnik,i kao nije bilo ovulacije. I sta na kraju ispade,divna vest 🥰❤
Zuzuzujalice hahahha,smotooo 🥰 nema veze ako nisi videla, vazno da ste pokrili 💋❤🥰
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Tommy ovo je tako prekrasan plusić! 😍😍😍
Marty, išla sam privatno vaditi, nisam htjela svoju soc ginekologinju opterećivati. Zadnjih nekoliko pita sam išla kod privatne ginekologinje, a ona mi je rekla neka skupljam nalaze do ljeta.
Nalaze čekam, bit će tijekom dana dolje u potpisu
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pripremite se cuti najvecu idiotariju u povijesti idiotarija…
.
Zadnja LH trakica, mislim da je pik bio jucer jer me danas boli, zadnjom sam to htjela amenovati i znati da je zo to. No, medutim! Popiskila sam trakicu, polozila na ravno, nakon 1 minute htjela baciti oko i ucinilo mi se da je neka mrvica pala na trakicu. Hocu noktom skinuti mrvicu i ogulim pola testa. 🙈🙈🙈🙈🙈 tak da nemam blagog pojma kakva je.
HAHAHAHAHAHAHAHHA
Heeeej cure moje ❤
Bas sam razmisljala juče o tebi i kako doktora nije mogla da nadje jajnik,i kao nije bilo ovulacije. I sta na kraju ispade,divna vest 🥰❤
Zuzuzujalice hahahha,smotooo 🥰 nema veze ako nisi videla, vazno da ste pokrili 💋❤🥰
Hahahhaha da 'negdje je u crijevima' 🤣🤣🤣 i eto sad cu rodit malo govance 🤣🤣🤣🤣🤣💩
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Heeeej cure moje ❤
Hahahhaha da 'negdje je u crijevima' 🤣🤣🤣 i eto sad cu rodit malo govance 🤣🤣🤣🤣🤣💩
🤣🤣🤣🤣🤣 maloo slatko govanceeee 😂😂😂🥰🥰💩❣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Heeeej cure moje ❤
Prekrasno,odlicno😍😍😍sretno i javi nam se jos😘😘
Pripremite se cuti najvecu idiotariju u povijesti idiotarija…
.
Zadnja LH trakica, mislim da je pik bio jucer jer me danas boli, zadnjom sam to htjela amenovati i znati da je zo to. No, medutim! Popiskila sam trakicu, polozila na ravno, nakon 1 minute htjela baciti oko i ucinilo mi se da je neka mrvica pala na trakicu. Hocu noktom skinuti mrvicu i ogulim pola testa. 🙈🙈🙈🙈🙈 tak da nemam blagog pojma kakva je.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Puta* , a ne pita 😅
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙