Pozdrav ,jucer sam bila nekativna samo sam vas malo popratila imala sam puno obaveza a ja koma.
Novima želim dobrodošlicu i da što prije odu na drugu grupu.
Hopsalice kako napredujete?
što se tice suosjecanja frendica. Moje su super. Iako imaju djecu iz prve pune su suosjecanja. I drze mi leđa i daju mi pozitivnu nadu.
Na poslu se vise ni ne obazirem na pitanja, kad ćeš ti otic na porodiljni, već ti je vrijeme što čekaš. I tako to. Inače se pravim da me sto ne tice ali ovaj tjedan sam pukla . Rasplakala se i rekla im da to nije njihov problem i da kako da ostanem i trudna kad sam stalno pod stresom.
Bella temp i dalje postojana. Prekjucer sam imala osjecaj da cu procurit a jucer i danas nista. S time da vec par noći sanjam takve snove ( inace bas se ne sjecam da nešto sanjam) ali stalno u svakom snu sanjam da sam trudna 😪 danas sam išla napravit test nije mi dao vrag mira. Ali je negativan. Tako da čekam još pa ćemo vidjeti. Grudi mi nabubrile, teske. Jedva izdrzim u grudnjaku ( inace mi nije tako ni tokom pmsa) . Kavu nemogu ujutro ni primirisati. Ali zato pijem mlijeko ( mislim da sam zadnji put pila mlijeko kqd sam imala 5god- ne volim ga uopce piti), i moji me cudno gledaju. Neznam više šta da kažem. 😑
Jedina utjeha u ovim trenutcima mi je moj pas koji se ne mice od mene kad dodjem doma. Ah 😪 ako nista ne bude sad bit ce iduci mjesec u to sam uvjerena. I tako se držim i dalje s tom mislju 😀
Ginny pa nekad je baš to simptom kad nema simptoma držim ti prstiće za pozitivni test sutra!
Lindsay ma sve ćeš ti to izdržat, ne sumnjamsamo hrabro!
Dada opaa zvuči obečavajuće bez obzira na neg test, možda je prerano.. pišni test ponovno kroz 2 dana, nadam se da će bit plusić!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Dadaaa… To bas zvuci jakoo dobro i pozitivno... Ocekijem neki plusić uskoro..
A kad smo kod snova hahha ja sinoć sanjala da imam implantacijsko krvar. 🤣 Jel to znači da sam trudna😭🤣🤣🤣🤣 šou program..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dobro jutro ljepotice nove i stare. :P
Novim curama zelim dobrodoslicu, i cim prije odlazak- debelim, pozitivnim crtama na testicima.
Starim curama zelim istosamo u duplo pa da se blizancici rode i da budem pozvana na feštu!
Zelim vam ugodan četvrtak, jos ljepse slavlje četrnaestog dana ciklusa a najljepše beta hcg štapiće!
Misli na vas vaša Lindsay.
💖💖💖 kako siii?😁
Čas dobro, čas ludimimam osjecaj kao da imam bipolarni poremecaj. Ako iz ovoga izadjem koliko toliko normalna to ce biti moj najveci uspjeh
Sanjam inekcije, aspiraciju, buđenje u bolnici. Spremam govor za šefa i nikada ga ne spremim do kraja
Imam lude napadaje smjeha na nešto što nije baš toliko ludo smješno.
Onda plačem nad svojom sudbinom 5 minuta . E… onda… Opet sve 5… Jedva cekam postupak… Onda panika- šta ako moja jajna bude nezrela ili prazan folikul i sve propadne? Onda zovem biologicu da mi mora napraviti bebača
Luda kuća majke mi ovako šta me nikada nije šoralo….
Dragi mi ima rođendan. Pečem jučer i danas nekoliko vrsta kolača , odnosno danas završavam jučer sam počela. Puna kuća ljudi danas će svakako ići u prilog maknuti misli - osim ako ne krenu s glupim pitanjima "u kojoj ste fazi " jer ne odgovaram za svoje postupke - mogu biti cool i flegma a mozda poludim i bacim kolače s balkonaNe mogu se kontrolirati
Nego… Kako si ti bella? Ima li sta kod tebe? Citam svaki dan sto pises tako da sam u toku ali svejedno pitam. Novi dan mozda nosi novi simptom?
Pravi vrtuljak emocija kod tebe 😁 ma možeš ti to izdržati,jos malo 💖 odi dan po dan i ne razmišljaj previše unaprijed, hrpu ste već prošli,baš se veselim da nam se javis sa sretnom vijesti i držimo 🤞🤞🤞🤞 na najjače💖💖💖
Ma kod mene nista vrijedno spomena,dosada trenutno 😅🤣 evo zapravo sam malo prrije vadila krv za vit d,b12 i folnu pa cekam nalazr sutra. Ostalo nista😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dada zao mi je za test ali ja jos imam vjere u tebe za ovaj ciklus😘🤞🤞💕
Ginny stigneš još sutra test napraviti😁🤞🤞
RioMare haha znači🤣🤣🤭🤭🤞 neka ti se snovi ostvare😘😘
Lindsay kako su nam Watson i Anabela ako znas?
Bella to što si danas vadila isto treba na određeni dan ciklusa ili? držim 🤞🤞da budu nalazi savršeni baš te dosta pikaju zadnje vrijeme..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Dada zao mi je za test ali ja jos imam vjere u tebe za ovaj ciklus😘🤞🤞💕
Ginny stigneš još sutra test napraviti😁🤞🤞
RioMare haha znači🤣🤣🤭🤭🤞 neka ti se snovi ostvare😘😘
Hvala ti bella pozitivko moja draga... Ma cmokkk💋💕🤞❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Dadaaa… To bas zvuci jakoo dobro i pozitivno… Ocekijem neki plusić uskoro..
A kad smo kod snova hahha ja sinoć sanjala da imam implantacijsko krvar. 🤣 Jel to znači da sam trudna😭🤣🤣🤣🤣 šou program..
A ne nadam se previše 🤣 a sto se tice snova ajme meni kakvi su to snovi.. užas to su više noćne more.. 😅 ma ja sam ti sva čudna .
Mislim ja cu i dalje čekati. 😀 pa u ned ako vještica ne dođe ponoviti. Jer eto pričala sam s mamom jer vidi da sam čudna pa je rekla da je takva bila i ona.
A cure moje vidin da se stvarno sa svacim borite i prolazitee kroz puste preglede dvoglede i sra..a😏 divin vam se na borbi i puno navijam i 🙏🙏🙏 da sve sto bezbolnije prođe...i žao mi je naravno, al ja cu biti vas online navijač💕💕🤞🤞❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji