Dobro jutro ljepotice nove i stare. :P
Novim curama zelim dobrodoslicu, i cim prije odlazak- debelim, pozitivnim crtama na testicima.
Starim curama zelim isto samo u duplo pa da se blizancici rode i da budem pozvana na feštu!
Zelim vam ugodan četvrtak, jos ljepse slavlje četrnaestog dana ciklusa a najljepše beta hcg štapiće!
Misli na vas vaša Lindsay.
Novim curama zelim dobrodoslicu, i cim prije odlazak- debelim, pozitivnim crtama na testicima.
Starim curama zelim istosamo u duplo pa da se blizancici rode i da budem pozvana na feštu!
Zelim vam ugodan četvrtak, jos ljepse slavlje četrnaestog dana ciklusa a najljepše beta hcg štapiće!
💖💖💖 kako siii?😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutrooo ☕
Ivajurjevic dobrodosla i sto prije otisla 🤞 drzim fige sa simptome. Ne moras imar implatacijsko, imala sam ga u jednoj od tri trudnoce.
Ja sam jutros zaboravila na test 🤣🤣🙈 otpisala sam ovaj ciklus ne znam ni sama zasto 🤦♂️🤦♂️ bit ce bolje ❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Dobro jutro drage moje☕❣️
Luna, dada… 🙆♀️Sta se desava? 🤗🤗
Ginny nemoj da zezas, kakav otpis..mi xekaml ovdje plusiće naše svagdasnje💙☀️☀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Starim curama zelim istosamo u duplo pa da se blizancici rode i da budem pozvana na feštu!
💖💖💖 kako siii?😁
Čas dobro, čas ludim imam osjecaj kao da imam bipolarni poremecaj. Ako iz ovoga izadjem koliko toliko normalna to ce biti moj najveci uspjeh
Sanjam inekcije, aspiraciju, buđenje u bolnici. Spremam govor za šefa i nikada ga ne spremim do kraja
Imam lude napadaje smjeha na nešto što nije baš toliko ludo smješno.
Onda plačem nad svojom sudbinom 5 minuta . E... onda... Opet sve 5... Jedva cekam postupak... Onda panika- šta ako moja jajna bude nezrela ili prazan folikul i sve propadne? Onda zovem biologicu da mi mora napraviti bebača
Luda kuća majke mi ovako šta me nikada nije šoralo....
Dragi mi ima rođendan. Pečem jučer i danas nekoliko vrsta kolača , odnosno danas završavam jučer sam počela. Puna kuća ljudi danas će svakako ići u prilog maknuti misli - osim ako ne krenu s glupim pitanjima "u kojoj ste fazi " jer ne odgovaram za svoje postupke - mogu biti cool i flegma a mozda poludim i bacim kolače s balkona Ne mogu se kontrolirati
Nego... Kako si ti bella? Ima li sta kod tebe? Citam svaki dan sto pises tako da sam u toku ali svejedno pitam. Novi dan mozda nosi novi simptom?
Jutro ženesitee, još malo i mamasite ☕☕
uuuuuu meni danas 6 dpo, značiii moglo bi nešto početi od simptoma hehehe, evo naoštrila mi se sva moguća osjetila na i u tijelu da ne propustim nešto šalim seee. ignoriram sve osim nečeg konkretnog.
Bella 💖💖
Nina ne sjećam se dal ti je možda Bella napisala za lh trakicu pa samo da usput kažem-najbolje ju je piškiti nakon 11 h, jer u jutarnjim satima nema tolike koncentracije lh u urinu. ja sam ju najčešće piškila oko 16 h nakon posla, a kad je već dosta tamna bila onda još jednu taj dan oko 21-22 h, prema procjeni.. kad popiškiš pričekaš barem 10 min do 15 min pa poslikaš i nemoj baciti nego nam stavi u grupu da analiziramo sigurno ima nekih sjenica, a sjenice volimo
e sad sam se sjetila neke cure su pisale da zadržavaju urin po 4 h prije piškenja trakica, ja to uopće ne radim, samo pazim da ne pijem puno unatrag 2 sata.. piškim normalno kak mi se piški a za trakicu nekad popiškim tek toliko da imam za umočit trakicu, i baš uvijek ulovim pik.. rekla bih nemojte se toliko (ili toliko dugo) mučiti s zadržavanjem urina
Mare dobra si miii uopće me strah kaj sve bude od simptoma kod tebe još ovih desetak dana hehehehe
ma nek, samo da se primi mrvica
Ginny ne zezaj! kak misliš otpisala si? pa kako si zaboravila na test?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lindsay ooo, sritan rođendan dragom, nek do iduceg postane tata 🥰🥰❤️😘😘
Marty eto nemam pojma kako 🤣🤣🙈 a nemam nikakvih simptoma, ni umisljenih ni stvarnih 🤔 sutra cu jednog kineza pa kako bude
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Dobro jutro ☕
Generalko jesi rekls da zamrzavate danas? I ako to itko može proći onda si to ti! Uzmi ti sebi i prije koji slobodan dan, poludit ćeš nam :)
.
Sretan 14dc!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lozice, ti ces uvijek biti za mene slika jedne moje poznanice koja se preziva Lozančić i točka. Ti si ona i gotovo !!!
Sutra zamrzavamo jer mu je rekla ajd ti drzi 6 dana apstinencije ( kontam da ce mu oni sto plivaju pocrkat ) no valjda zna što radi. Javit ce mi sutra do 10 ujutro nalaz i jesu li uspjeli sta smrznuti. Naravno odmah cu ja vama javiti.
Ma ja se od 1 dc ( za cca 6,7 dana) spremam na bolovanje . Imat cu uzv svaki dan, ne mogu i ne zelim se traziti s posla tako cesto na sat, sat i pol. I plus te neke bocke u stomak ili samo 1 bocka nisam sigurna pa ja sam drama queen
I plus moram kod anesteziologa na dogovor za opcu anesteziju. Ja mislim da je bolovanje sasvim u redu opcija. Od 1 dc pa dok ne vidimo kakva je jajna stanica (cca 2 tjedna) a ako je dobra i ako ju oplode onda cu ostati i duze. Ako ostanem T ne vracam se punu trudnocu i puni porodiljni . FIEEEESSSSTTTAAAAA!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji