Curke pozdrav svima, citam vas koliko stignem ali nisam pisala jer nisam imala nista za prijaviti 🤷🏽♀️ jako mi je zao za sve mjesecnice koje su stigle, nadam se da cemo uskoro sve ostvariti svoje zelje 🥰
danas sam 9dpo, sto mislite kad je najbolje da napravim test? Ovo mi je drugi klomifenski ciklus, O je bila jer sam vadila progesteron 20dc i bio je 70 🥳
Ja sam prosli ciklus isto vadila progesteron, 22.dan ciklusa…bio je 60.2… to sam na svoju ruku, nakon toga se nisam s nikime savjetovala ni komentirala nalaz (osim forum😁)… pretpostavljam onda da je ta razina super? Dobra kvalitetna ovulacija? Ovih tvojih 70…
Malo me bilo strah da nije neka cista jer je kao vise od referentnog intervala (ali to je mozda samo moj trenutak crnih misli🤦♀️🤷♀️🙈🙈)
Jooj pa ja mislim da je, hmm curke, sto vi mislite? Procitala sam da u toj lutealnoj fazi ide od 5,3 - 86… ispravite me please ako grijesim… poslala sam ginekologici, sutra cu znati vise kad mi se javi…
Sanjarka88 mislis da bi vec sutra moglo pokazati? 🙏🏼🤞🏽 a ne znam sto bih ti rekla dal se bojim, kako bude, bit ce 🤷🏽♀️
Meni je proslu t pokazalo na 9dpo s onim najosjetljivijim od 10 a ona manje osjetljiva trakica iz mullera od 25ml je pokazala na 10dpo
Tako da moze pokazat
A ako ne pokaze velika je šansa da je jos rano tako da ako ces piskit samo Opusteno 😊🤞🏻
Meni je sutra 9DPO, al cu piskit 12DPO, odnosno na 31.12. da znam jel mogu popit vise od case bambusa, sampanjca, visnjevace itd 🤣🤭🙈
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana sretno ❤️
Samoja dpo?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure meni se danas stalnooo piski ali stalnooo nemogu vjerovat dal te simptome umisljam tako rano ili su stvarno moguci ? Ja piskim svakih 30 min 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Hvala Maša 🥰 sve nesto kontam da kupim neki LH stapic pa pišnem njega prije 🤣🤣 kad je tebi bila druga crta na LH kad si bila T?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure meni se danas stalnooo piski ali stalnooo nemogu vjerovat dal te simptome umisljam tako rano ili su stvarno moguci ? Ja piskim svakih 30 min 🙈
Hm, kk ce ga znat. Kad ti je bila O? Imas ti jos dosta dok gadura zakasni. Al evo meni na 5DPO krenilonkrvarenje talo da vise nista ne znam.
Ps. Ja nikad ne piskim 🤣 ovaj forum je od mene nalravio ovisnicu hahaha ❤❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, javljam da me ova M totalno zeza 😔 jučer počelo smeđi iscjedak i grčevi bila uvjerena da ću odmah procuriti i ništa, onda čekam danas cjeli dan opet ništa baš ću poliditi, kao da mi se namjerno produžuje ciklus 🥺
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Samoja koji si DPO? 🤞🤗
Nisam još ni dobila prvu 🧙♀️ nakon spontanog, tako da neznam...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
maša25 ajme i meniiii 🙈 i isto mislim da vec umisljam 😂 nego... jel nekome od vas nenormalno pucaju nokti? Pocela sam piti novalac prije 10ak dana ali evo vec mjesec pucaju kao nikad prije, ja se nadam da je i to neki simptom 😂🤞🏽
05/2022 💙 T
Jana pa mozes, meni je to bio bas prvi znak da sam trudna...
Evo slikice trakica, plave su lh
https://ibb.co/QjbSgy3
https://ibb.co/20z9jcz
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji