Masa25procitah da i i ti imala biohemijaku bas kao i ja…da li i obaj mjesec radis na trudnoci ili odmaras jedan mjesec?
Ja ne planiram da odmaram..planiram odmah u akciju 🙃🙃
Nema potrebe da cekas
Kod tebe je zaista bila rana trudnoca
Tako da samo naprijed ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer zene, evo samo da prijavim da je mene nesto pocelo pikati dolje. Mislim da se gospoda polako najavljuje...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjalica meni nikad nisu nista vidjeli na utrazvuku , maternica je cista, procurila sama. Savjetovali su mi da cekam ali nisam cekala i nadam se ponovoj trudnoci vec ovaj mjesec :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Vecer zene, evo samo da prijavim da je mene nesto pocelo pikati dolje. Mislim da se gospoda polako najavljuje…
Nista nije gotovo dok ne dođe gđa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
O pa mi imamo pi pi tim za 31.12 😁🤞🏻❤️
Watson
Laraaa
Jana25
Uljepsajte nam ovu godinu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Masa25 ja sam piskila 26 dc i bio mi pozitivan i trajala je trudnoca svega 5 dana i onda sam dobila...kao sto i sama kazes za te price, nista ne treba da mi govoris svi me tuseee s tim....a niko ne zna da zelim vise od svih njih i sada nakon biohemijske sam jos vise luda...i ne znam kako da pustim ovaj strah od sebe....
Ali nadam se da ce sada sve biti uredu...i molim se i za tebeee i da ugledas plusic i da bude sve uredu💋💗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanjalica meni nikad nisu nista vidjeli na utrazvuku , maternica je cista, procurila sama. Savjetovali su mi da cekam ali nisam cekala i nadam se ponovoj trudnoci vec ovaj mjesec :)
Ja sam bila kod gin. Odma poslije pozitivnog testa i naravno da nije mogao nista da vidi...i poslije sam dobila ali imam termin tek za 10 dana...i nadam se da je sve cisto i da idem dalje...ali ja ne cekam pregled 😂🤦 ja se bacam u akciju vec sutra hahhaa 😌 i pratim Lh trakice pa cemo da vidimo...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Cure, javljam da me ova M totalno zeza 😔 jučer počelo smeđi iscjedak i grčevi bila uvjerena da ću odmah procuriti i ništa, onda čekam danas cjeli dan opet ništa baš ću poliditi, kao da mi se namjerno produžuje ciklus 🥺
Jesi sigurna da je to bio pocetak M? Ne sjecam se vise, jesimpiskila test pa je pokazo -m?
Hvala Masa ❤ kod tebe se bas brzo vidilo 🤗🥰 drzim 🤞 da i sad bude tako ❤🤗
Da bio je - i tempica je pala da nemože niže 😅
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa e jebemu zivot 😔😭 vjerojatnk ce se obda pojacat s vremenom
Sanjarka ja definitivno piš piš za staru godinu 🤣🤣 #novaovisnost
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjalica hvala ti draga moja isto tako zelim i tebi ❤️❤️ Ma znam da cemo se mi smirit kad lijepo tamo za nekih mjesec dana odemo na prvi pregled i vidimo srceko kako kuca 🥰
Uuuu jedva cekam ovo pisanje na staru godinuu 🎉🎉🎉🎉 imaaa da budeee tih plusicaa ❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji