Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    27. Prosinac 2020. 17:26

Ja se trudim bit manje opterećena i onda u sljedećem trenutku tražim gdje ću naručiti trakice 🙈🙈
    Vještica tu već 3. dan, a meni cice nekako porasle. Ili je napokon sva ova hrana koju sam pojela zadnjih dana odlučila otići u njih 🤣🤣

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Lunar
    27. Prosinac 2020. 17:30

Curke pozdrav svima, citam vas koliko stignem ali nisam pisala jer nisam imala nista za prijaviti 🤷🏽‍♀️ jako mi je zao za sve mjesecnice koje su stigle, nadam se da cemo uskoro sve ostvariti svoje zelje 🥰
    danas sam 9dpo, sto mislite kad je najbolje da napravim test? Ovo mi je drugi klomifenski ciklus, O je bila jer sam vadila progesteron 20dc i bio je 70 🥳 

05/2022 💙 T

Sanjarka88
    27. Prosinac 2020. 17:36

Vecer cure 😊
    Ja taman pisnula lh, spava jos 😁
    Sayuri da da, nikad prvi urin. Idealno između 11 i 19h.
    Snaci ces se vec kod svojih 😁
    Sorgi pa da! Totalno se Slazem, greska u komunikaciji nas i Bozica 😁
    Traveller da zalijemo kazes ha? 😂
    Freya odbrojavamoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Laraaa dobro nam dosla i cim prije otisla na jesenske bebe 🤞🏻❤️ onda nestrpljivo s tobom i Watson cekamo 31.12 🥰
    Buhtlice sretno s trakicama 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Mayiiica krvarenje je cesto znak anovularnog ciklusa Al moze biti i zbog ovulacije. Tako da ne gubi nadu
    Uostalom normalno je imat 1-2 puta godisnje takve cikluse 
    Sarita super ako je sve sta si pojela otislo u cice 😂
    Lunar ako se ne bojis minusa mozes vec ujutro pisnit 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

27. Prosinac 2020. 17:38

Lunar

Curke pozdrav svima, citam vas koliko stignem ali nisam pisala jer nisam imala nista za prijaviti 🤷🏽‍♀️ jako mi je zao za sve mjesecnice koje su stigle, nadam se da cemo uskoro sve ostvariti svoje zelje 🥰
    danas sam 9dpo, sto mislite kad je najbolje da napravim test? Ovo mi je drugi klomifenski ciklus, O je bila jer sam vadila progesteron 20dc i bio je 70 🥳

Ja sam prosli ciklus isto vadila progesteron, 22.dan ciklusa...bio je 60.2... to sam na svoju ruku, nakon toga se nisam s nikime savjetovala ni komentirala nalaz (osim forum😁)... pretpostavljam onda da je ta razina super? Dobra kvalitetna ovulacija? Ovih tvojih 70...
    Malo me bilo strah da nije neka cista jer je kao vise od referentnog intervala (ali to je mozda samo moj trenutak crnih misli🤦‍♀️🤷‍♀️🙈🙈)

27. Prosinac 2020. 17:41

I ja pisnula lh...naravno snjesko bijelić😁 (ovo rano piskenje ide valjda u prilog "ovaj ciklus cemo smireno, necemo se opterecivati" 😂😂😂)

Sanjarka88
    27. Prosinac 2020. 17:57

lavanya 🌷 🔜🤰

I ja pisnula lh…naravno snjesko bijelić😁 (ovo rano piskenje ide valjda u prilog "ovaj ciklus cemo smireno, necemo se opterecivati" 😂😂😂)

😂😂😂

Lunar
    27. Prosinac 2020. 18:09

lavanya 🌷 🔜🤰

Lunar

Ja sam prosli ciklus isto vadila progesteron, 22.dan ciklusa…bio je 60.2… to sam na svoju ruku, nakon toga se nisam s nikime savjetovala ni komentirala nalaz (osim forum😁)… pretpostavljam onda da je ta razina super? Dobra kvalitetna ovulacija? Ovih tvojih 70…
    Malo me bilo strah da nije neka cista jer je kao vise od referentnog intervala (ali to je mozda samo moj trenutak crnih misli🤦‍♀️🤷‍♀️🙈🙈)

Jooj pa ja mislim da je, hmm curke, sto vi mislite? Procitala sam da u toj lutealnoj fazi ide od 5,3 - 86... ispravite me please ako grijesim... poslala sam ginekologici, sutra cu znati vise kad mi se javi... 
    Sanjarka88 mislis da bi vec sutra moglo pokazati? 🙏🏼🤞🏽 a ne znam sto bih ti rekla dal se bojim, kako bude, bit ce 🤷🏽‍♀️

05/2022 💙 T

27. Prosinac 2020. 18:23

Lunar

lavanya 🌷 🔜🤰

Lunar

Ja sam prosli ciklus isto vadila progesteron, 22.dan ciklusa…bio je 60.2… to sam na svoju ruku, nakon toga se nisam s nikime savjetovala ni komentirala nalaz (osim forum😁)… pretpostavljam onda da je ta razina super? Dobra kvalitetna ovulacija? Ovih tvojih 70…

Jooj pa ja mislim da je, hmm curke, sto vi mislite? Procitala sam da u toj lutealnoj fazi ide od 5,3 - 86… ispravite me please ako grijesim… poslala sam ginekologici, sutra cu znati vise kad mi se javi…
    Sanjarka88 mislis da bi vec sutra moglo pokazati? 🙏🏼🤞🏽 a ne znam sto bih ti rekla dal se bojim, kako bude, bit ce 🤷🏽‍♀️

Meni je na nalazu pisalo do 50,56...pa sam zato mislila...
    Ajde javi sta kaze gin ako ti nemoj problem 😊

Sanjarka88
    27. Prosinac 2020. 18:33

Lunar

lavanya 🌷 🔜🤰

Lunar

Jooj pa ja mislim da je, hmm curke, sto vi mislite? Procitala sam da u toj lutealnoj fazi ide od 5,3 - 86… ispravite me please ako grijesim… poslala sam ginekologici, sutra cu znati vise kad mi se javi…

Meni je proslu t pokazalo na 9dpo s onim najosjetljivijim od 10 a ona manje osjetljiva trakica iz mullera od 25ml je pokazala na 10dpo
    Tako da moze pokazat 
    A ako ne pokaze velika je šansa da je jos rano tako da ako ces piskit samo Opusteno 😊🤞🏻

Samoja6
    27. Prosinac 2020. 19:48

Bome... Nisam ni ja mislila da ću doći do petog nastavka! 🙈 
    Mene zadnja 3 dana baš muči žgaravica i non stop mi se podriguje... Ali kad kažem non stop onda stvarno! I usred noći! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.