Maso mila moja ja zakljucujem da ti najblizi rade pritisak...
Ja sam svima rekla da me nemaju pravo to pitati- i nemaju!!!! Od silnih nepotrebnih guranja nosa sam se povukla u sebe,cak izbjegavam neke toksicne ljude s kojima odrzavam odnos samo zato jer smo dugo prijatelji...
Sanjarka obozava raditi liste hehhehehe, kraljica 🙌❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav cure pomoć,
Prošli mjesec mi je menga zavrsila 30.11 sve redovno i po protokolu je bilo….
Imali smo odnose muž i ja normalno želimo bebu..
Ponovo sam dobila 12 dana nakon 30.11 tj nakon redovne mjesečnice, te sam normalno krvarila kao da imam mengu ponovo. Bila sam u doktorice i nista mi nije rekla pametno( kao to je ovulacija- ja u to ne vjerujem).
S obzirom da mi je prestalo imamo odnosne normalno kao i do sad da li je moguće da su se hormoni poremetili ili da očekujem sljdeću mjesečnicu.
Dali je netko imao isti problem ako je nek me utješi😂
Pozdrav cure pomoć,
Prošli mjesec mi je menga zavrsila 30.11 sve redovno i po protokolu je bilo….
Imali smo odnose muž i ja normalno želimo bebu..
Ponovo sam dobila 12 dana nakon 30.11 tj nakon redovne mjesečnice, te sam normalno krvarila kao da imam mengu ponovo. Bila sam u doktorice i nista mi nije rekla pametno( kao to je ovulacija- ja u to ne vjerujem).
S obzirom da mi je prestalo imamo odnosne normalno kao i do sad da li je moguće da su se hormoni poremetili ili da očekujem sljdeću mjesečnicu.
Dali je netko imao isti problem ako je nek me utješi😂
Nadam se da će bit koji plusić do kraja godine 🤞🤞
A da ćemo mi sve ostale vrlo brzo dočekati svoje 😁
Ja sam večeras odlučila da ipak neću pratiti trakicama. Još koji dan dok mi prestane, pa ćemo krenuti laganini.
Ali sam malo računala, a sad koliko to ima smisla s obzirom da su u pitanju samo 2 ciklusa. Imala sam užasne bolove prije ovulacije, doslovno bi plakala kad trebam sjesti. Od dana kad bolovi bi bolovi prestali je prošlo 12 dana do menge. Bez obzira na bolove smo pokrili gotovo sve dane. Ovaj ciklus idemo isto tako, pa kad prestane bolit ću brojati 12 dana. Pa ćemo vidjeti ima li moja teorija smisla ili ne. Ja se iskreno nadam da neću potvrditi teoriju 😅
Prijateljica i njen dragi su se također bacili na posao, pa sad jedna drugu hrabrimo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
O pa mi imamo pi pi tim za 31.12 😁🤞🏻❤️
WatsonLaraaaJana25
Uljepsajte nam ovu godinu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
nadam se da hoćemo.. 😊
Mozda ste pricale o tome a nisam upratila.. imam test iz mullera duchese (cca70kn), da li je netko koristio taj na koji dan prije očekivane?
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
WatsonLaraaaJana25
Ja bi piskila isto, ali mislim da mi je prerano..bit cu tek 9dpo
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Maso mila moja ja zakljucujem da ti najblizi rade pritisak…
Ja sam svima rekla da me nemaju pravo to pitati- i nemaju!!!! Od silnih nepotrebnih guranja nosa sam se povukla u sebe,cak izbjegavam neke toksicne ljude s kojima odrzavam odnos samo zato jer smo dugo prijatelji…
Sanjarka obozava raditi liste hehhehehe, kraljica 🙌❤
Lista fan 😁 🤷♀️🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
WatsonLaraaaJana25
nadam se da hoćemo.. 😊
Mozda ste pricale o tome a nisam upratila.. imam test iz mullera duchese (cca70kn), da li je netko koristio taj na koji dan prije očekivane?
Meni je taj pokazao na 10dpo
Onda tko jos piski 31.12 uz Traveller? 😁
Bit ce vesela stara godina 🎉🎉🎉
Piskilice 31.12.
Watson
Laraaa
Jana25
Traveller