Ja sam 6dpo i već me bole sise.. i prištići mi izlaze.. uobičajeni simptomi za dobit. iako dosta rano ovi mj.. inace imam duge cikluse.
Pratimo se ❤
Daa.. ako se dobro sjećam rekla si da radiš test 31. da možeš popit za NG..planiram isto.. 🙈
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Freyatakoderrr ❤️❤️
Mokoshkako ljepljiv? Kao kod O ili ne ?
Nije bas rastezljiv kao kod ovulacije, ali je bio tako proziran. Bas se osjecam mokro dolje...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mokosh tako je meni bilo svaki mjesec prije M ali imala sam ga i prosli mjesec kad sam bila T i onda je lagano prešao u žućkasti 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pozdrav cure, meni je danas 8 dan ciklusa. Mislim da cu od sutra poceti sa Lh trakicama posto su moji ciklusi zbrda zdola kako bi se reklo. Imam ih oko 40 valjda ce bit dosta da i ja jednom uhvatim pik 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mokosh tako je meni bilo svaki mjesec prije M ali imala sam ga i prosli mjesec kad sam bila T i onda je lagano prešao u žućkasti 😌
A za trudnocu je cesto taj zuckasti tipican, bar kasnije. Pa sad ti znaj 😅 mah
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jao cure moje ❤️❤️ Kod nas je danas jedna bebica ja se topim od slatkoce i nemogu docekat kad cu vise ja tako 😍😍😍😍😍😍😍 predivno 😍
Ja sam danas 4DPO zuckasti iscjedak i dalje prisutan nemogu docekat da radim test i bas bas bas se nadam da ce bit pozitvan 😢 nemam jos nikakve simptome ali mislim da je jos rano
Ja sam 5 dpo, i već dva dana imam tako žućkasti iscjedak...i sve kao za vrijeme O, znaci simptomi mi se uopće nisu povukli...gavobolja, bol u leđima i onako kao neki trnci u cicama, nadam se da je to sve dobar znak 😁
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja sam se naručila za pregled odma poslje Nove da mi potvrdi neplodnost 😅🤦🏻♀️. Ne mogu vjerovat da od kad smo krenuli radit bebu da su mi nestali plodni dani. Uzas.😔Nadam se da ce mi dat kakav lijek za to. Al mislim da ja svoj plusic jos dugo necu vidjet dok ne ozdravim. Znam da mi je to sve doslo od psihe.
Vama svima koje piske zelim ogroman plusic i da popravimo prosjek u ovoj godini ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Mozemo mi to😇😇😇😇
Zasto mislis da nemas ovulacije? Kako znas da nemas zuto tijelo? 🤔
U tom slucaju ako sumnjas na anovularne ciluse zasto ne krenes sa trakicama i bazalnom?
Ta sumnja mi je krenula ovaj mjesec jer sam u sredini ciklusa dobila samo blaze krvarenje a inace za vrijeme O imam bolove i tocno znam koji je jajnik u pitanju. Sad cak nije ni bio pojacan iscjedak tj bio je jedan dan i pomjesan krvlju. A krvarenje u sredini ciklusa najvjerojatnije moze bit razlog anovulacijskog ciklusa odnosno smanjenje zutog tijela sto onemogucuje oplodnju. 😔
Previse guglam u zadnje vrijeme😅 ali narucila sam se kod dr pa ce mi tocno reci sto dalje🤷🏻♀️
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Rekao je moj M ja cu ti znat rec dal si T po cickama 😂😂 on je zadnju T bio sokiran hahaha ja imam inace cice cetvorku ali su bile pune onako sa strane su bile ful nabubrene 😂 tako da cekam da se lijepo nabubre 😂 i neka bude i iscjedka i sveeee sto treba bit 😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sutra cu ja pisnut vec jednu lh trakicu ;) cisto da imam s cim usporedit kad pocne tamnit 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Buhtlice tako sam i ja, naručila 40 trakica i onda piskila kao blesava 😜😜
Nadam se da ce bit dovoljno 🤣
Nadam se da ce ovaj i iduci mj. bit dobitni svima nama 🙃
Sad sam nekako uvjerena da ce bit dobitni. To mene tako svako malo uhvati. Prvo padnem u depresiju onda odjednom taj nalet uvjerenosti 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji