Hej cure, evo da vam se javim :)
Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!
Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)
Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah
Pa TOMMY!❤️❤️❤️ super, super! nek si riješila i ideš dalje. je li boljelo?
kako onda stojiš ovaj ciklus? ima li šanse da se mrvica ugnjezdi?
Što na kraju s tvojim lijevim jajnikom - jel jest iza crijeva ili nije? uopće mi nije jasna tvoja ginekologica od neki dan…
A namazao me sa necim da utrne pa nije bas bolilo ali saaaad ajmeee hahahah samo pusem ko parnjaca haha
E pogledao je, i naravno da je vidio lijevi jajnik da je ovulirao, zadovoljan je velicinom zutog tijela. Zuto tijelo jos nije doslo do maternice a sad neznam jel i bude.. no ako bude, nema prepreke da zapne ❤❤🤞🤞
Ma divno, Tommy❤️ Nadam se da se osjećaš malo bolje sad? Baš mi je drago da je riješeno.
Nemojte mi se smijati, ali meni nije jasno ovo "žuto tijelo još nije došlo do maternice"? Zar ne ostaje u jajniku? Ja ovdje svaki dan nešto novo naučim 🤭
Hahahhaha bas si me nasmijala sad 😂😂😂 ja ti isto neznam di ide zuto tijelo haha ja sam ga vidjela u jajniku..ovo i ja sad udaram,tako rekla nooo 🤷♀️ morat cemo guglat haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!
Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)
Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah
Pa TOMMY!❤️❤️❤️ super, super! nek si riješila i ideš dalje. je li boljelo?
kako onda stojiš ovaj ciklus? ima li šanse da se mrvica ugnjezdi?
Što na kraju s tvojim lijevim jajnikom - jel jest iza crijeva ili nije? uopće mi nije jasna tvoja ginekologica od neki dan…
A namazao me sa necim da utrne pa nije bas bolilo ali saaaad ajmeee hahahah samo pusem ko parnjaca haha
E pogledao je, i naravno da je vidio lijevi jajnik da je ovulirao, zadovoljan je velicinom zutog tijela. Zuto tijelo jos nije doslo do maternice a sad neznam jel i bude.. no ako bude, nema prepreke da zapne ❤❤🤞🤞
Ma divno, Tommy❤️ Nadam se da se osjećaš malo bolje sad? Baš mi je drago da je riješeno.
Nemojte mi se smijati, ali meni nije jasno ovo "žuto tijelo još nije došlo do maternice"? Zar ne ostaje u jajniku? Ja ovdje svaki dan nešto novo naučim 🤭
Guglah..zuto tijelo proizvodi progesteron i pumpa endometrij. Ako ne dode do zaceca,zuto tijelo propada. Tako da,da u pravu si..ostaje u jajniku 😊
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
E dobro je Tommy 😅😅 Ful sam se zbunila 😅
Nadamo se da tvoje neće ni propasti nego hraniti endometrij i maternicu i bebolinčeka ❤️
Btw, kad god čujem "žuto tijelo" zamišljam male Simpsone u jajniku 😅
Bok ženise susjedicesamo sam uletila da svojoj prijateljici Tomici čestitam na uklanjanju polipića, sad neka bude bez preperka više
Ooo lijepa moja de ti pozuri do mene da mozemo jos popit dok stignemo ❤❤🥳🥳
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
ajme koliko me str dockelao, nikako da bacim pogleda damas
marty pikcina, hahaah, umrla sam od smija na niste jutarnji tipovi , nisam ni ja bome al sve za bebicu.
marinci grlim za vjesticu, sad u nove pobjede
vidim lilimam nas posrala samo mi nije jasno zasto?
tloza znak prepoznavanja clanova sekte hahahhahha dobra dobra
belinda odlicno za spermio
veroma ja vidim sjenicu,cekamo nalaz bete i drzimo fige
zoe nesto ja bi rekla da je test pozitivan
dada drzim fige da je implatacija u pitanju woohooo
zuzuzujalice hahaha interne baze su ti super
tloza implatacijski pad ahahahhahaah
svenhanavid vidim, al kako je neko rekao, cine mi se preblizu crte?ponovi ti ot sutra
sritan 14c svima koje slave danas , zadnjih par str sam morala preletit jer nemam vise vrimena citat
tommy grlim, sad ce bebica odmah kad si to sve obavila
anciooo falit ces, vrati se brzo
marinci odlicno za nalaz
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anci, falit ćeš, odmori od brojanja, vrati nam se kad budeš spremna 🤗😘
Tommy, hvala Bogu na dobrim vijestima, vjerujem da sad lakše dišeš i da tvoje zavrzlame lagano idu kraju, čekamo tvoj plusić 🤞!
Marty, nek onaj pik bude dobitan! 💃
Veroma, držim fige, još maloooo 😊
Mila, čestitam, sretnooo 🥰
Curka, čekamo tvoj test 🤞🙏
Koje sam novosti zaboravila 🤔? Sve koje nisam spomenula a nešto su danas prijavile, isprika ❤
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Veroma i dalje drzimo fige, nadamo se najboljem mogucem ishodu ❤️
Drage moje neznam sta da vam kazem bas sam tuzna i razocarana...neznam sto da mislim menge nema beta ista kao i kakva mi je bila u 12 mjesecu kad sam je vadila dal je to moguce ista zena ga radila isti nalaz samo datum deugaciji...
https://ibb.co/gPGgpK8
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Joj draga Veroma istovremeno smo pisale.. bas mi je zao.. ja sam isto vadila betu prosli mjesec, ali meni je bila <1.4, zaista ne razumijem zasto nije konkretan broj, vec to “manje od”... bas mi je zao. ❤️ Drzi se ❤️
Drage moje neznam sta da vam kazem bas sam tuzna i razocarana…neznam sto da mislim menge nema beta ista kao i kakva mi je bila u 12 mjesecu kad sam je vadila dal je to moguce ista zena ga radila isti nalaz samo datum deugaciji…
https://ibb.co/gPGgpK8
Zao mi je 😔😔😔
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji